Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi tcl de kararsız kaldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sefertrn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

sefertrn

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
30K
Marka Model Bilgisi
TCL 55C825G ve TCL 55C728G
Merhabalar öncelikle.
Uzun süredir takipteyim sizleri, değişik reklamsız, olanı ,olmayanı doğrudan ödün vermeden söylemenizden dolayı diğer reklam kokan ürün incelemelerinden öndesiniz..
Gelelim sadede TCL tvde karar kıldım, yalnız 2 seçenek arasında kaldım, sizden fikir istiyorum.
TCL 55C825G seçeneğini --microled, Direct Full Array, IMAX Enhanced, Dual Band (5GHz) ve Wi-Fi 6 yı desteklemesi, subwoofer yüzünden almak istiyorum, (fiyat farkına takılmıyorum)ama çıkış yılı beni düşündürüyor. 2 yıllık bir tv. Bunu satan tek firma var şu anda türkiyede..acaba ellerinde bayağı stok mu var..
Diğer seçeneğim TCL 55C728G--bu ise henüz qled bir model, geçen yıl çıktı. teknolojinin gelişimi öyle hızlandı ki, ister istemez diğer tvdeki özellikler bundan daha iyi olmasına rağmen, yeni çıkan daha iyi mantığı var kafamda.
Sizden gelecek fikirler doğrultusunda karar vermek istiyorum.

Merhabalar öncelikle.
Uzun süredir takipteyim sizleri, değişik reklamsız, olanı ,olmayanı doğrudan ödün vermeden söylemenizden dolayı diğer reklam kokan ürün incelemelerinden öndesiniz..
Gelelim sadede TCL tvde karar kıldım, yalnız 2 seçenek arasında kaldım, sizden fikir istiyorum.
TCL 55C825G seçeneğini --microled, Direct Full Array, IMAX Enhanced, Dual Band (5GHz) ve Wi-Fi 6 yı desteklemesi, subwoofer yüzünden almak istiyorum, (fiyat farkına takılmıyorum)ama çıkış yılı beni düşündürüyor. 2 yıllık bir tv. Bunu satan tek firma var şu anda türkiyede..acaba ellerinde bayağı stok mu var..
Diğer seçeneğim TCL 55C728G--bu ise henüz qled bir model, geçen yıl çıktı. teknolojinin gelişimi öyle hızlandı ki, ister istemez diğer tvdeki özellikler bundan daha iyi olmasına rağmen, yeni çıkan daha iyi mantığı var kafamda.
Sizden gelecek fikirler doğrultusunda karar vermek istiyorum.

C728 kalmadı piyasada. Yeni çıkan çıktı modelle aynı segmente çıkarsa iyi olur. C728 ile C825 arasında dağlar kadar fark var. C825'te microled değil miniled bilginiz olsun.

C728 kalmadı piyasada. Yeni çıkan çıktı modelle aynı segmente çıkarsa iyi olur. C728 ile C825 arasında dağlar kadar fark var. C825'te microled değil miniled bilginiz olsun.
:)onun için imla ve yazım hataları yüzünden düzeltme tuşu dedim ya az önce diğer konuda. miniled evet. c728 satışı var piyasada,

Ekli dosyalar

• resim_2023-07-08_213111681.png
    resim_2023-07-08_213111681.png
    144.7 KB · Görüntüleme: 40
Ya yeniyim diye, ya saçma soru sordum diye, yada bilmediğim bir durum olduğu için,,,
3 gündür okuyup fikir söyleyen tek kişi çıktı.
İlginç bir forum.

Ya yeniyim diye, ya saçma soru sordum diye, yada bilmediğim bir durum olduğu için,,,
3 gündür okuyup fikir söyleyen tek kişi çıktı.
İlginç bir forum.
1. Yenisiniz eskiniz diye üye ayrımı yok.
2. Sorunuzda bir anormallik yok.
3. Herkes bir şey yazmak zorunda değil. Konu hakkında bilen yazar. Müsait değiller demekki herkesin işi akşama kadar burada durup gelen konulara yazmak değil. Biraz anlayışlı olun.

1. Yenisiniz eskiniz diye üye ayrımı yok.
2. Sorunuzda bir anormallik yok.
3. Herkes bir şey yazmak zorunda değil. Konu hakkında bilen yazar. Müsait değiller demekki herkesin işi akşama kadar burada durup gelen konulara yazmak değil. Biraz anlayışlı olun.
Murat kardeş, yazdıklarımdan anlayışsız olduğum sonucuna nasıl vardınız, 200 civarı kişinin okuyup ta, fikrini söylememesi ilginç geldi biraz. bu benim tezcanlı olmamdan kaynaklı, belkide tcl diye özellikle belirtmem ve karşı tarafın, hah şimdi gelde bu tv tırt nasıl diyelim bu vatandaşa diye düşünüyorlardır, veya 2 sene önceki model soruyor diyebilirler:)

Murat kardeş, yazdıklarımdan anlayışsız olduğum sonucuna nasıl vardınız, 200 civarı kişinin okuyup ta, fikrini söylememesi ilginç geldi biraz. bu benim tezcanlı olmamdan kaynaklı, belkide tcl diye özellikle belirtmem ve karşı tarafın, hah şimdi gelde bu tv tırt nasıl diyelim bu vatandaşa diye düşünüyorlardır, veya 2 sene önceki model soruyor diyebilirler:)
200 kişinin okuyup bir şey bilmemelerine rağmen kulaktan dolma bilgilerle cevap vermesi ne kadar doğru sizce? Bilipte görenler cevap veriyor ve verecektir zaten.

Kısaca 2008 de aldığım vestel pixelence ultraslim 42 inch televizyonum bozuldu geçen hafta. pat diye ses ve üstten sigara dumanı gibi bir duman çıktı kısa süre.
Anında fişten çekip servis çağırdım, durumu anlattım gelen elemana, anakartın yandığını söyledi, tvnin arkasındaki kodu okuttu ve elleride ve genel merkezde olmadığını, 10 sene parça süresinin geçtğini, belki bulunur beklersem dedi ama onunda çıkma parça olacağını söyledi, yeni tv alana kadar mutfaktaki küçük 24 inch tvyi salona alıp izliyorum şu an.
Almışken iyi birşey alayım diye araştırmaya başladım. Araştırdıkça android olan,120 hz, microled teknolojili, HDR10, HDR10+, Direct Full Array, IMAX Enhanced, Dual Band (5GHz) ve Wi-Fi 6 destekli, Dolby Atmos, DTS destekli ve istediğim özellikleri içinde barındıran, model olarak uygun fiyatlı.TCL 55C825G modelin karşıladığını gördüm.

Ama piyasada bunu satan tek firm olduğunu ve onunda elide sadece 2 adet kaldığını görünce kıllandım biraz, ilaveten 2 yıl önce çıkmış bir model..
Ardından Adem kardeşimizin ve scrool kanalının TCL 55C825G modelini incelediklerini, bu modelin benimde kafamın yatmasına sebep oldu.
Samsunga hiç ilişmek istemiyorum, zilyon tane model ve istediklerimin tümünün birarada olduğu model sayısı az ve çok üstlerde rakamları, renklerin patlaklığı ve servis sıkıntısı da bir etken..
LG ve PHILIPS tvlerdede aynı sıkıntılar ve sorunlar var diye geldi( bu benim beğenime, zevkime ve kakış açıma göre)

Dediğiniz 728'in değişim ya da revizyon olma olasılığı yüksek. 2 yıl öncesinin televizyonu 728. Bulabilirseniz C735 ki maalesef o da zor ya da yeni seri TCL'lerin gelmesini bekleyeceksiniz. Ya da Philips 55PML9507 gibi bir televizyona yöneleceksiniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri