Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

TCL Klima montajı yapıldı.Bimden alanlar içeri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

umut3513

Hidroforlardan Sorumlu Forum Bakanı
Araştırmacı
Merhaba arkadaşlar 14 Haziran'da bimden alınan 12.000 btu klima için montaj hizmeti bugün gerçekleşti. İzmir Karabağlar asil elektronik tarafından montaj yapıldı. Gelen ekip gelmenden 1 saat önce arayıp geliyoruz diye bilgi verdi. Eve geldiklerinde klimanın nereye kurulacağını kararlaştırıp kutudan klima çıkarıldı daha sonra panç ile delik açılıp terazi ile iç ve dış ünitenin düz olup olmadığı kontrol edildi ve montaj gerçekleştirildi. Şimdi maddeler halinde yazacak olursam
* Kullanılan boru bakır boruydu. + Puanlıyorum
* Dış ünite ayakları sıfır olarak takıldı. + Puanlıyorum
* En önemli konuya gelirsek Ben söylemeden servis yanında vakum motoru getirdi ve yaklaşık 5 dakika vakum yaptı. İşin ilginci vakum motorunu servis kendi yapmış baya büyük bir 24 lük klima komparösründen yapmışlar monometre ekranını bana gösterdiklerinde değer - ye düşmüştü. Klima ustası diğer vakum motorlarına göre çok kuvvetli olduğunu söyledi bende ustaya itimat ettim 5 dakika bile olsa yeterlidir diye düşündüm. + Puanlıyorum
* Usta panç ile deleceği yeri çok niyi buldu kiriş ile pencere arasında ki 5 karış yerden pencere ve kirişe zarar vermeden dışarıya patlatmadan çıktı. Ve estetik olarak güzel bir montaj yaptılar + Puanlıyorum
* Panç ile açılan içinden borular geçen delik alçı veya başka bir madde ile kapatılmadı.Çok yoğun olduklarını ve yorgun olduklarını gördüğüm için ses çıkarmadım kendim alçı ile kapatırım. Nu konuda nötr kalıyorum.
* Servisin yanında ve kutudan montaj ayakları için titreşim engelleyici kauçuk çıkmadı direk montaj yapıldı titreşim olmayacağı söylendi 3 4 saatlik kullanımda eşim hiç bir ses gelmediğini söyledi bunuda ilerde göreceğiz. Ses veya titreşim olursa ilerde servis kaydı oluşturcaz mecburen.
Şimdilik bir iki resim ekliyorum detaylı resimleri müsait olduğumda paylaşacağım. Yarın babam ameliyata girecek şu an onun yanındayım.
Son olarak hasta olarak kuruluma gelen zorlandığı belli olan Recep usta ve yanında ki ismail ustaya teşekkkür ederim. Mümkün oldukça beni dinleyip montajı o şekilde gerçekleştirdiler.

1000101834.jpg
1000101813.jpg
1000101815.jpg
1000101821.jpg

Hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın ayrıca çok çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum 🙏

hayırlı olsun klima biraz daha sola takılsa boru görüntüsü gitse daha iyi bir görüntü olmaz mıydı diye düşünmedim değil aslında.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri