Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Teelvizyon Önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Fatihcan

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
25000
Marka Model Bilgisi
fark etmez
Merhaba,

bütçem 25 bin TL , bu bütçe içerisinde film izleyebilecegim google veya android fark etmez bir tv arayışındayım. Yine yakın bir üst fiyat segmentide tavsiye edile bilir alternatif olarak baka bilirim.

Öneride bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

TCL 55C645 alabilirsiniz.
merhabalar Murat bey sizin sayenizde aldığım her cihazdan gerçekten çok memnun kaldım bu konuda size öncelikle teşekkür ederim.

Ürünü inceledim listeme eklediğim bir üründü ama Adem beyin paylaştıkalrında TCL firmasının servis ve parça konusunda sıkıntısı oldugunu paylaşmıştı bir sorun yaratır mı sizce?

merhabalar Murat bey sizin sayenizde aldığım her cihazdan gerçekten çok memnun kaldım bu konuda size öncelikle teşekkür ederim.

Ürünü inceledim listeme eklediğim bir üründü ama Adem beyin paylaştıkalrında TCL firmasının servis ve parça konusunda sıkıntısı oldugunu paylaşmıştı bir sorun yaratır mı sizce?
Parça değil de servis konusunda bir Arçelik ya da Vestel değil maalesef. Philips kadar da kötü değildir. Bölgenize bakan işletmenin iyiliğine bağlısınız biraz.

merhaba bilgilendirme amaçlı yazıyorum nasıl başardıysak listemizde bile olmayan Grundig 65 GHQ 9500 aldık 33 bin tl geldi.

Aslında arkadaşıma aldık memnun oldugunu iletti.

merhaba bilgilendirme amaçlı yazıyorum nasıl başardıysak listemizde bile olmayan Grundig 65 GHQ 9500 aldık 33 bin tl geldi.

Aslında arkadaşıma aldık memnun oldugunu iletti.
Televizyon güzel fakat Arçelik mühendislerinin becerisi (!) sayesinde 4K 120 hz panel kullanılmasına rağmen 1080p 120hz haricinde 120hz hız sunamıyor. Anakart kaynaklı bir durum.

bir çok markaya güveniyorumda şu vestele halen güvenemiyorum.
Vestel'den 3 kere TV aldık. Bana, Kardeşime, dayıma. 3 TV'de taş gibi çıktı maşallah. Hatta kardeşime aldığımız 65 UA9090 taşın da taşı. IPS panel. Maşallah.

Philips'ten 3 tane TV aldık. Ortanca kardeşime, küçük kardeşime ve dayıma. Ortanca ve dayıma aldığımız foss çıktı. İdare edip kullandılar. Panelleri kötü çıktı. Ellerinden bişey gelmedi. Servisler ilgilenmedi. Küçük kardeşime aldğımız iyi ama gerçek renkleri göstermesinde sıkıntı var. Özellikle kırmızılar turuncu gibi görünüyor. VA panel.

Televizyon güzel fakat Arçelik mühendislerinin becerisi (!) sayesinde 4K 120 hz panel kullanılmasına rağmen 1080p 120hz haricinde 120hz hız sunamıyor. Anakart kaynaklı bir durum.
Oyun vs oynanmayacagı için sorun olacagını sanmıyorum, filim izlemek için sorun teşkil etmez gibi. Şuanlık sorunları wifi problemi sürekli düşüyormuş sanırım modem kaynaklı.

@Hakan @Faruk KATI evet televizyon konusunda iyiler forumda duyuyorum, bende ilettim ama vestelden beyaz eşya konusunda çektikleri için televizyonu dünyanın en iyisi olsa almayız dediler. Zaten Vestelin sorunuda bu maalesefki itibarı çok düşük Türkiyede.

Oyun vs oynanmayacagı için sorun olacagını sanmıyorum, filim izlemek için sorun teşkil etmez gibi. Şuanlık sorunları wifi problemi sürekli düşüyormuş sanırım modem kaynaklı.

@Hakan @Faruk KATI evet televizyon konusunda iyiler forumda duyuyorum, bende ilettim ama vestelden beyaz eşya konusunda çektikleri için televizyonu dünyanın en iyisi olsa almayız dediler. Zaten Vestelin sorunuda bu maalesefki itibarı çok düşük Türkiyede.
O zaman hayırlı olsun bakalım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın 😃👋

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri