Herkese iyi günler.Konu başlığında yazdığım ürünü 22.08.2022 tarihinde,evleneceğim için evlenmeden 1 sene önce satın aldım.Ürünü haziranın başından beri kullanmaktayız toplamda 10 kereyi geçmemiştir kullanmamız.Ürünün robot kısmını kullanırken aniden yüksek ses geldi ve kapattım.Arıza yaptığını düşündüğümden hemen yetkili servise gittim.Servis direk ürünün robot kısmının değişmesi gerektiğini sıfır satılacağını söyledi ve blender ın bağlantı noktasında da aşınma olduğundan oranın da değişmesi gerektiğini söyledi kullanıcı hatası dediğinden toplamda 750 tl dedi.Ben şaşırdım dedim hemen kullanıcı hatası olduğunu söylüyorsunuz üretim hatası olma olasılığı yok mu ? Ürün yeni bu çok mantıklı gelmediğini söyledim.Onlarda üretim hatası olma olasılığı yok gibi bir şey söyledi.Bana 15 sn de bir blenderı soğutmak gerektiğini söyledi.Neyse dedim sinirlenip eve geldim müşteri temsilcisini aradım.O da aynı şekilde sözleşmiş gibi aynı şeyleri söyledi.O farklı olarak 10 sn dedi
.Dedim ki bunlar kullanma klavuzunda yazıyor mu ben okudum ve böyle bir ibare görmedim.O da blenderların böyle kullanılması gerektiği bilinir dedi.Tamam dedim ismini aldım kapattım.Ben şimdi ne yapmalıyım sizce?
ÜRÜN

ÜRÜN