Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Tekirdağ Klima önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan jes74
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    klima
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

jes74

Yeni Üye
Yeni Üye
Herkese merhabalar, odama klima almayı düşünüyorum.
Odam 15 m2 fakat gelecekçi düşündüğüm için 12000 btu bir klima düşünüyorum çünkü ileride evim veya odam değişebilir bundan ötürü böyle bir düşüncem var. Evin yalıtımı iyi durumda ve kuzeydoğu cephesindedir. Güneş almaktadır. Ve arakatta olmakla birlikte Tekirdağ bölgesinde yaşamaktayım. Bundan ötürü klima konusunda ilgilenebileceklere teşekkür ederim şimdiden.

Bütçe 28-29K

Herkese merhabalar, odama klima almayı düşünüyorum.
Odam 15 m2 fakat gelecekçi düşündüğüm için 12000 btu bir klima düşünüyorum çünkü ileride evim veya odam değişebilir bundan ötürü böyle bir düşüncem var. Evin yalıtımı iyi durumda ve kuzeydoğu cephesindedir. Güneş almaktadır. Ve arakatta olmakla birlikte Tekirdağ bölgesinde yaşamaktayım. Bundan ötürü klima konusunda ilgilenebileceklere teşekkür ederim şimdiden.

Bütçe 28-29K
Merhaba kısaca yorum yapacağım bütceniz güzel laga lugaya gerek yok. Direk midea xtream save 12 btu alın geçin. Fiyatı bayiden bayiye değişiyor ama ortalama 28-30 bin arası

Merhaba kısaca yorum yapacağım bütceniz güzel laga lugaya gerek yok. Direk midea xtream save 12 btu alın geçin. Fiyatı bayiden bayiye değişiyor ama ortalama 28-30 bin arası
Güzel fikir fakat Tekirdağ ile ilgili yapılanmada sorun var mı diye sevgili @Erinç Aşıcıoğlu na bir soralım ki vatandaş mağdur olmasın.

Erinç Bey Tekirdağ bölgesi için ekip sorunu veya montaj günlerinde sarkma söz konusu mu ona göre tüketiciyi yönlendirelim. :ok

Güzel fikir fakat Tekirdağ ile ilgili yapılanmada sorun var mı diye sevgili @Erinç Aşıcıoğlu na bir soralım ki vatandaş mağdur olmasın.

Erinç Bey Tekirdağ bölgesi için ekip sorunu veya montaj günlerinde sarkma söz konusu mu ona göre tüketiciyi yönlendirelim. :ok
  • MUHARREM ŞEN - ERGENE TEKNİK SERVİS HİZMETLERİ
  • Telefon : +90 282 652 3636
  • Telefon : +90 544 577 7759
  • E-posta : [email protected]
  • Adres : REŞADİYE MAH. ŞİNASİ KURŞUN CAD. 1.SK. NO:14/C Tekirdağ / Çorlu

• SERHAT FIRAT
  • Bayi Kodu : 120-01-040
  • Telefon : 0542 153 59 59
  • Telefon : OO
  • Adres : MUHİTTİN MAH. LEYLAK SK. B BLOK NO: 2 B ÇORLU/ TEKİRDAĞ Tekirdağ / Çorlu
Selamlar Adem abi Muherrem seninde tanıdığın TEKİRDAĞDA en sevdiğim bayidir, Mitsubishi bayiliğide aldığı için biraz geri planda Midea yı bıraktı ama öncelikli bu iki bayi aranabilir ,

Herkese sevgiler

• SERHAT FIRAT
  • Adres : MUHİTTİN MAH. LEYLAK SK. B BLOK NO: 2 B ÇORLU/ TEKİRDAĞ Tekirdağ / Çorlu
Selamlar Adem abi Muherrem seninde tanıdığın TEKİRDAĞDA en sevdiğim bayidir, Mitsubishi bayiliğide aldığı için biraz geri planda Midea yı bıraktı ama öncelikli bu iki bayi aranabilir ,

Herkese sevgiler
Aaa bu Ergene teknik hani şu küçük çocuğu ile toplantıya katılan genç bir kardeşimiz vardı o sanırım değil mi?

• SERHAT FIRAT

Herkese sevgiler
Erinç bey Adem abiyle selamımı ve Trabzon bayisinin fotoğraflarını göndermiştim aldınız umarım. Bayi ve servis seçerken dikkatli olmanızı öneririm. Şimdiden iki müşteri kaybetti midea ve daha da kaybedecek.

Çok teşekkür ederim ilginiz ve öneriniz için.Bana öncesinde Gree Fairy önerdiler sonra sizlere danışayım dedim. Sizin önerinize göre Midea Extreme save diyorsanız size güveniyorum bu konuda. Ergene bayiisini aradım benim yaşadığım ilçeye hizmet veremiyorlarmış. Çorlu bayiisine yönlendirdim. Onlarda 28500 TL ye fiyat sundular. Fakat stoklarında eco olarak gözüküyor.Kendileri de aynı model dedi ve fabrika çıkış zamanından kaynaklandığından ötürü isim değişikliği var dedi ürün aynıymış. Eğer başka bir öneriniz yoksa gerçekten bu klima sipariş geçeceğim bugün için. Çok teşekkür ederim tekrardan.

Çok teşekkür ederim ilginiz ve öneriniz için.Bana öncesinde Gree Fairy önerdiler sonra sizlere danışayım dedim. Sizin önerinize göre Midea Extreme save diyorsanız size güveniyorum bu konuda. Ergene bayiisini aradım benim yaşadığım ilçeye hizmet veremiyorlarmış. Çorlu bayiisine yönlendirdim. Onlarda 28500 TL ye fiyat sundular. Fakat stoklarında eco olarak gözüküyor.Kendileri de aynı model dedi ve fabrika çıkış zamanından kaynaklandığından ötürü isim değişikliği var dedi ürün aynıymış. Eğer başka bir öneriniz yoksa gerçekten bu klima sipariş geçeceğim bugün için. Çok teşekkür ederim tekrardan.
Lütfen bir yanlış anlaşılma olmasın. Gree Fairy klimadan sizi Midea'ya ikna etmeye çalışıyor gibi bir pozisyonda olmayalım zira bizim işimiz sizlere marka veya ürün pazarlamak değil. Biz Gree Fairy de sıklıkla öneriyoruz. sevgili @Engraulis dostumuz midea klimaları yakından takip eden bir Gree Fairy kullanıcısı olmakla birlikte bizim en çok geri bildirim yapan dostumuzdur. Gerçek kullanıcıların geri bildirimleri ile biz bazı önerilerimizi pekiştiriyoruz. Gree Fairy satın almanızda benim için hiçbir sakınca bulunmamakla birlikte sizin için de bir olumsuz etkisi olmaz. Gree konusunda öyle aman aman olumsuz tespitlerimiz de yok, sadece 200wattların altına kısmıyor soğutma modunda. Isıtmada kullanacaksanız da 800watt altına kısmıyor. Aynı koşullarda Midea soğutmada 130 140, ısıtmada 330 350 watt değerlrine kadar kıstığını tespit ettik.

Gree için her zaman ''Tank gibi klimadır' derim ve çok da beğenirim ancak görüklerimizi ve tespit ettiklerimizi de yazmak zorundayız.

Biz size sadece olanı biteni ve servis yapılanmasını aktarıyoruz, nihai kararı verecek olan sizlersiniz :ok

Anlıyorum hocam sizleri,şeffaf ve düzgün bir şekilde dile getirdiğiniz içinde ben teşekkür ederim. Sormamdaki amacım acaba birisi diğerinden daha mı iyi bakımındandı ama siz iki ürün içinde güzel bir açıklama yaptığınız için kafamda kuşku kalmadı gerçekten. Bu konuda ilgi ve alakanız için tekrardan teşekkür ederim. Bu platformu kuranlara ayrıca teşekkür ederim.

Merhabalar tekrardan, mümkünse sizlere bir konu hakkında daha birşey danışmak istiyorum. Bilindiği üzere bu konudan ötürü klima arayışım vardı. Sizlere teşekkür ederim tekrardan sizin önerileriniz ve açıklamalarınız durumunda seçimim Midea Extreme Save 12000 btu modelinde oldu. Önerdiğiniz bayiilerde yardımcı oldular fiyat konusunda.
Şimdi asıl danışacağım konu şu;

Klima borusunu camdan çektirmek istiyorum böyle birşey mümkün mü ve mantıklı mıdır acaba?
ikinci sorum ise aldığım klima uygun ve iyi bir şekilde elektrik tesisatının olmasını istiyorum bu konu hakkında nasıl ilerleyebilirim. Ve hangi parçaları,kabloları vb. almam gerekiyor bu konuda ilgilenirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. @Adem Helvacı hocam sizin yorumunuzu merak etmiyor değilim ;).

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri