Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Televizyon öneri

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Hüseyn 85

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhabalar Adem bey. Dün 10 yıllık tv (LG 43la640s) anakart veya led arızası nedeniyle bozuldu. Yeni TV almak istiyorum. Yardımınıza ihtiyacı var. Eski TV çok memnunum. TV box la kullanıyordum. Boş zamanlarımı evde TV başında geçiriyorum. İzlediğim futbol, belgesel, film. Çok nadiren karasal yayın izlerim. Amazon, tv+, blutv, VS. TV konsol üstü olacak solda pencere var. TV ile arasında 1 metre var. Salonun yapısı gereği tam karşıdan veya çok az kenardan izleniyor. TV ile mesafe 2 metre. Önerilen cihazlar. search SAMSUNG 50Q60B, LG 50QNED6S7. TCL 50C635 veya 50P735 benim incelediğim cihazlar. search Samsung indirimle 14900 geliyor. Lg 16000t, C635 ise 15000t civarı. Vestel, Arçelik mesafeliyim. Samsungun u8500 indirimde idi. Yardımcı olursanız sevinirim. (Sizin önerilere de açığım

Geri dönüş için teşekkür ederim. Sizin önereceğiniz o fiyat bandında TV varmı? M. Markt 50pus8807 Philips indirimde 16200t. alınırmı?
8807 yi severim ama 50'' kısmı tartışılır.

Zaten markaların SSH konuları nedeniyle çok fazla marka zengini de değiliz o nedenle biraz kısılıp kalıyoruz, şöyşle ki; Sony tam bir marka pazarlamacısı, İçin komple Çin olan ürünü Japon mühendisliği diye önünde SONY yazıyor diye yüksek fiyata satıyorlar o nedenle uzak duruyoruz, başka sebepler de var elbette. PHILIPS deseniz kullanılmış yedek parça kullanan, hurdaya çıkan tv lerin kartlarını yedek parça olarak kullanan marka, LG deseniz müşteri hizmetleri ''Servisimiz ne derse o'' diyor işin içinden çıkıyor, servisin insafına bırakıyor sizi. İthal gruplar içerisinde TCL de öyle aman aman mükemmel servis hizmeti sunmuyor ancak hiç olmazsa vudrumduymaz diyemiyoruz, toparlamak için mücadele ediyor. Samsung içlerinde görece en kabul edilebilir olanı.

8807 yi severim ama 50'' kısmı tartışılır.

Zaten markaların SSH konuları nedeniyle çok fazla marka zengini de değiliz o nedenle biraz kısılıp kalıyoruz, şöyşle ki; Sony tam bir marka pazarlamacısı, İçin komple Çin olan ürünü Japon mühendisliği diye önünde SONY yazıyor diye yüksek fiyata satıyorlar o nedenle uzak duruyoruz, başka sebepler de var elbette. PHILIPS deseniz kullanılmış yedek parça kullanan, hurdaya çıkan tv lerin kartlarını yedek parça olarak kullanan marka, LG deseniz müşteri hizmetleri ''Servisimiz ne derse o'' diyor işin içinden çıkıyor, servisin insafına bırakıyor sizi. İthal gruplar içerisinde TCL de öyle aman aman mükemmel servis hizmeti sunmuyor ancak hiç olmazsa vudrumduymaz diyemiyoruz, toparlamak için mücadele ediyor. Samsung içlerinde görece en kabul edilebilir olanı.
Adem bey youtube videolarınızı izledim bu gün. Sadece tv incelemesi değil, müşteri hizmetleri konusundan tutun, panel bilgileri, market TV satışları konusunda bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim? Maalesef Tlc 50c635 120hz yokmuş. 50inc ve üzeri modellerde varmış. Sizi izledikce tv almaktan soğudum. Philips eledim, LG qned7S6 Dolby Vision ve Dolby Atmos yokmuş. Gidip Arçelilten alıp çıkasım geliyor?. Arçelik 55inç 9 seri TV bana nakit 13500 dedi. Siz ne düşünüyorsunuz Arçelik İmperium TV hakkında. Sizi izledikçe tüm qlobal markalardan soğudum. Türkiyeyi çöplük zannedip tüm ayıplı cihazları Türkiyeye getiriyorlar galiba

Adem bey youtube videolarınızı izledim bu gün. Sadece tv incelemesi değil, müşteri hizmetleri konusundan tutun, panel bilgileri, market TV satışları konusunda bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim? Maalesef Tlc 50c635 120hz yokmuş. 50inc ve üzeri modellerde varmış. Sizi izledikce tv almaktan soğudum. Philips eledim, LG qned7S6 Dolby Vision ve Dolby Atmos yokmuş. Gidip Arçelilten alıp çıkasım geliyor?. Arçelik 55inç 9 seri TV bana nakit 13500 dedi. Siz ne düşünüyorsunuz Arçelik İmperium TV hakkında. Sizi izledikçe tüm qlobal markalardan soğudum. Türkiyeyi çöplük zannedip tüm ayıplı cihazları Türkiyeye getiriyorlar galiba
Adem bey TV de Arçelik markasını hayatta önermez.nedeni panel konusunda Arçelik hiçbir bilgi kimse ile paylaşmaz.

Amacım bu değil elbette ancak gerçekler sinirlerimizi bozuyor haklısınız.

Arçelik için ben size ''Alın'' veya ''Almayın'' demem ancak ben ilgili markayı öneri listemde bulundurmuyorum sevgili @hkncrk dostumuzun belirttiği üzere.

Almayın demiyorum belki de iyidir haksızlık etmiş oluruz
Alın demiyorum çünkü ürün üretiminde ne kullandıklarını bilmiyoruz bilmek en doğal hakkımız olduğu halde.

Amacım bu değil elbette ancak gerçekler sinirlerimizi bozuyor haklısınız.

Arçelik için ben size ''Alın'' veya ''Almayın'' demem ancak ben ilgili markayı öneri listemde bulundurmuyorum sevgili @hkncrk dostumuzun belirttiği üzere.

Almayın demiyorum belki de iyidir haksızlık etmiş oluruz
Alın demiyorum çünkü ürün üretiminde ne kullandıklarını bilmiyoruz bilmek en doğal hakkımız olduğu halde.
Adem bey sizden öğrendiğimiz bilgileri artık bizde başkalarına izah edip o arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.bunun sizin için sakıncası yok değil mi?sorun teşkil ederse paylaşma yapmayabilirim.

Adem bey sizden öğrendiğimiz bilgileri artık bizde başkalarına izah edip o arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.bunun sizin için sakıncası yok değil mi?sorun teşkil ederse paylaşma yapmayabilirim.
Hiç öyle şey olur mu?

Doğru bilginin yayılmasına katkı sunan sizlere üstüne bir de teşekkür etmemiz gerekiyor :)

Var olunuz ?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri