- Bütçe
- 15000
- Marka Model Bilgisi
- Marka takıntım yok hangisi f/p olursa
Beyaz eşya olarak Arçelik aldık ama televizyon için hala bir seçim yapamadık bütçe olarak 15-20 bin civarı düşünüyoruz. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
55 inç , LG samsung tcl markalarından birisi , 20.25 bandında , genellikle TV izlemede , Netflix vs platformların sinema Dolby vision hdr 10+ , özelliklerinden faydalanarak , aksiyon filmleri vs , yoğun olacak, maç ve oyun çok çok az , öncelik görüntü kalitesi , olacak , tercihen oledKullanım senaryolarınızı ve seyretme açılarınızı söylerseniz daha iyi olur.
LG oled 55 a26 la modeli mi tcl 55c 735 miTCL 55C735 uygundur. 25.000 TL'de OLED TV yok maalesef.
55C735 daha iyi bir tercih olacaktır.LG oled 55 a26 la modeli mi tcl 55c 735 mi
55C735 daha iyi bir tercih olacaktır.
55C735 daha iyi bir tercih olacaktır. Bu TV nin yaninda opsiyonel olarak bunlar var hangisi ne işe yarar kısaca bilgi verir misiniz
Genelde film için olacak Netflix vb.Kullanım senaryolarınızı ve seyretme açılarınızı söylerseniz daha iyi olur.
Vestel 55UA9090Genelde film için olacak Netflix vb.
Tcl 55c 735 ile 65c 735 arasında kaldım , ekran büyüdüğünde bu modelde çözünürlük vs de azalma olur mu tercih hangisi olmalı , izleme mesafesi 3,5 MT civarıVestel 55UA9090
Çözünürlük azalmaz ama inç başına düşen piksel sayısı azaldığı için kalite manasında kağıt üzerinde fark olur. Ayrıca 55 inç üstü televizyonlarda ışık sızması, clouding gibi sorunlar artıyor.Tcl 55c 735 ile 65c 735 arasında kaldım , ekran büyüdüğünde bu modelde çözünürlük vs de azalma olur mu tercih hangisi olmalı , izleme mesafesi 3,5 MT civarı
Teşekkür ederim, ilginize ve çok hızlı bir şekilde sorularımızı yanıtladiginiz için , sağolun ...Çözünürlük azalmaz ama inç başına düşen piksel sayısı azaldığı için kalite manasında kağıt üzerinde fark olur. Ayrıca 55 inç üstü televizyonlarda ışık sızması, clouding gibi sorunlar artıyor.
Ne demek memnuniyetleTeşekkür ederim, ilginize ve çok hızlı bir şekilde sorularımızı yanıtladiginiz için , sağolun ...
Murat bey bugün Media Markt dan aldığım TV yi teslim aldım , kolinin üzerinde bantlar da köşelerde koli banti kopmuş ,ezik buruk kırık yok ama küçük bir yırtılma var altinda artık teslim aldık ve getiren bir şey demek istemiyorum karakterin acele ettirmesine yenik düştük , soracağım şu , bu şirketler orjinal kutuyu kontrol edip içeriği tekrar bantlama mi yapıyorlar kendi karton kolilerini mi takıyorlar, alttaki bant açılıp sanki koli geri bantlanmis gibi vsNe demek memnuniyetle
Keşke tutanak tutturup almasaydınız. Bant boydan boya açılıp yeniden yapıştırmaysa teşhir ürünü olması şüphelendirir beni.Murat bey bugün Media Markt dan aldığım TV yi teslim aldım , kolinin üzerinde bantlar da köşelerde koli banti kopmuş ,ezik buruk kırık yok ama küçük bir yırtılma var altinda artık teslim aldık ve getiren bir şey demek istemiyorum karakterin acele ettirmesine yenik düştük , soracağım şu , bu şirketler orjinal kutuyu kontrol edip içeriği tekrar bantlama mi yapıyorlar kendi karton kolilerini mi takıyorlar, alttaki bant açılıp sanki koli geri bantlanmis gibi vs
Keşke tutanak tutturup almasaydınız. Bant boydan boya açılıp yeniden yapıştırmaysa teşhir ürünü olması şüphelendirir beni.
Birde teşhir olup olmadığını anlamak için TV nin toplam çalışma saatine bakılabilir mi, tcl 55c735 de bu nereden nasıl yapılır , servis buna bakabilir mi , kac saat aralığı normal bir TV olduğunu gösterir ortalama izlenme süresinde varsa böyle bir ekranServis gelip kurulum yapmadı , sadece Media Markt görevlisinden teslim aldım ,servise de tutanak tutturma şansım var mı ,yada teslim almama vs , bu aşamada ne yapmam gerekiyor, teşhir olduğunu tam nasıl anlarız başka
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.