Adem abi ve değerli arkadaşlar merhaba televizyon alacağım ama hangi marka hangi paneli kullandığını bilmediğimden dolayı karar veremiyorum . Adlında çokta anlamıyorum . Düşüncem 55 veya 65 ikiside işimi görür belki 50 inç de olur ama ben televizyon ne kadar büyük ise o kadar iyidir düşüncesindeyim . Philips tcl Samsung gibi bir çok marka arasında kaldım .tcl hem özellik olarak hemde bütçe açısından güzel seçenekler sunuyor ama yine de kararsız kalıyorum ucuz mal kötü malzememi mi acaba diye düşünüyorum.bütçem max 45 bin TL ama 50 bin e kadar filtreleme yaptım . Ürün genellikle normal film izleme ama ilerde ps 5 gibi oyun aktivitelerin de kullanacağımı düşündüğümden dolayı televizyonun oyun anlamında da iyi olmasını istiyorum . Görüntü kalitesi hakkında bilgim yok onu sizin görüşünüze bırakıyorum . Şu detayı da vermek istiyorum aslında bütçemi de çok aşmak istemiyorum neticesinde bir televizyona fazla anlam yükleyip gereksiz ihtiyaçlara da girmek istemiyorum sonuç olarak normal bir devlet memuru olduğumuzdan dolayı çokta kendimi aşmak istemiyorum.Ayrıca bazı televizyonlar da kanal geçişleri çok yavaş attığım televizyonlar da bu durum söz konusu mu ? Sizden ricam attığım linkden bu özellikleri baz alarak bir televizyon sıralaması yapar mısnız . Lütfen teşekkürler . https://www.epey.com/televizyon/e/Y...OjA7czoxOiIwIjtpOjE7czo1OiI1MDAwMCI7fX1fTjs=/