Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Televizyon seçimi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Kubilay.yilmaz

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba Adem hocam ben yeni bir televizyon alacağım ancak araştırdıkça biraz kafam karıştı.
Kullanma Amacımız: TV kanalları (TÜRKSAT abonesiyiz) , Maçları seyretmek ve bolca filim (filim platformlarının hepsi) seyretmek.
Bütçe olarak25000 tl geçmek istemiyorum. Tabi sizin önereceğiniz daha makul fiyatlarda (biliyorsunuz ekonomiyi) tv varsa onu tercih edeceğim.
Seçtiğim Televizyonlar:
Samsung
:
- Samsung 65Q67B,
- Samsung 65BU8500,
- Samsung 65BU8100
Philips:
- Philips 65PUS8807,
- Philips 65PUS8507
TCL;
- TCL 65C735
- TCL 65P735
ONVO:
- VO 65F950

Yardımlarınız için şimdiden size teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Onur Kubilay YILMAZ

Merhaba Adem hocam ben yeni bir televizyon alacağım ancak araştırdıkça biraz kafam karıştı.
Kullanma Amacımız: TV kanalları (TÜRKSAT abonesiyiz) , Maçları seyretmek ve bolca filim (filim platformlarının hepsi) seyretmek.
Bütçe olarak25000 tl geçmek istemiyorum. Tabi sizin önereceğiniz daha makul fiyatlarda (biliyorsunuz ekonomiyi) tv varsa onu tercih edeceğim.
Seçtiğim Televizyonlar:
Samsung
:
- Samsung 65Q67B,
- Samsung 65BU8500,
- Samsung 65BU8100
Philips:
- Philips 65PUS8807,
- Philips 65PUS8507
TCL;
- TCL 65C735
- TCL 65P735
ONVO:
- VO 65F950

Yardımlarınız için şimdiden size teşekkür ederim.
Saygılarımla,
Onur Kubilay YILMAZ
Merhaba, Ne kadar bu toplara girmek istersiniz bilemiyorum fakat ben yine de şuraya daha ucuza daha büyük ekran ve daha uzun süre grantili bir Vestel 75U9520 yazayım takdiri size bırakayım. (Listenizde 60hz başka ürünler de olduğu için yazdım bu modeli)

Sizin listeden ise bana göre tartışmasız alınacak ürün TCL 65C735 olur

Hepsini tek tek analiz ederim hiç sorun değil ancak kafa şişirmek dışında işe yaramaz.

Hocam koyacagımız salonda (30 M2) televizyon ile mesafe 3 m (mesafe olcen sitelerde yaptığım arastırma sonucunda) 65 anca büyük olsun diye secmiştim. 75 çok büyük olmaz mı. Birde 55 dusunecek olursak (belirttiğim mesafe göz onune alınarak) TCL 55C735 ne dersiniz.
İlginiz için tesekkur ederim.

Hocam koyacagımız salonda (30 M2) televizyon ile mesafe 3 m (mesafe olcen sitelerde yaptığım arastırma sonucunda) 65 anca büyük olsun diye secmiştim. 75 çok büyük olmaz mı. Birde 55 dusunecek olursak (belirttiğim mesafe göz onune alınarak) TCL 55C735 ne dersiniz.

55c735 ile 65c735 modelleri arasında inç farkı dışında bir fark hemen hemen yok hocam.

Hmmmm durum değişir o zaman.
Ben 3,5m mesafeden 55KU7500 kullanıyorum.
Test için gelen 65'' tv kurduğumda ilk başta çok rahatsız edip sonra gözler alışıyor ancak yine de ışık yoğunluğunun arttığı ve loş ortamda tv izleyenleri bir tık rahatsız ettiğini unutmamak lazım.

Burada size her şey söylenebilir ancak cevap sadece sizdedir zira gözler ve algı sadece size aittir.

Bana ''55'' de olur'' derseniz ben sizi 55C835 için zorlamaya kalkarım :)

Hmmmm durum değişir o zaman.
Ben 3,5m mesafeden 55KU7500 kullanıyorum.
Test için gelen 65'' tv kurduğumda ilk başta çok rahatsız edip sonra gözler alışıyor ancak yine de ışık yoğunluğunun arttığı ve loş ortamda tv izleyenleri bir tık rahatsız ettiğini unutmamak lazım.

Burada size her şey söylenebilir ancak cevap sadece sizdedir zira gözler ve algı sadece size aittir.

Bana ''55'' de olur'' derseniz ben sizi 55C835 için zorlamaya kalkarım :)
Çok tesekkur ederim hocam yalnız TL55C835 internette bulamadım.

ÇOK ACİL GÜNLÜ
(Grundig 55ggo9900 görüşünüz)
Hocam çok tesekkur ederim. Söyle bir gelişme oldu bir önceki tavsiyeniz üzerine TCL 55C835 görmek için medya mark a gittim. Orada Grundig 55ggo9900 televizyonu gördüm bu Tv'de kampanya olduğunu (baya uygun fiyata 23000 TL - 1450 TL) üstelik faizsiz 10 taksit olduğunu. Grundig 55ggo9900 hakkında görüşleriniz nedir. Acil olarak yardımcı olursanız sevinirim çünkü kampanyanın bu gün son günü.

ÇOK ACİL GÜNLÜ
(Grundig
55ggo9900 görüşünüz)
Hocam çok tesekkur ederim. Söyle bir gelişme oldu bir önceki tavsiyeniz üzerine TCL 55C835 görmek için medya mark a gittim. Orada Grundig 55ggo9900 televizyonu gördüm bu Tv'de kampanya olduğunu (baya uygun fiyata 23000 TL - 1450 TL) üstelik faizsiz 10 taksit olduğunu. Grundig 55ggo9900 hakkında görüşleriniz nedir. Acil olarak yardımcı olursanız sevinirim çünkü kampanyanın bu gün son günü.

İlgili marka panel kodlarını paylaşmadığı için bir yorum yapamıyoruz.

Biz ürün güzellemesi yapan mecralarda olduğu gibi ''izledim çok güzel kasası çok sağlam kuömandaıs da harika'' vs diyerek ürün değerlendirmiyoruz.

Bizim için önemli olan gerçek üretim verileridir, üretim verisi paylaşmayan firma tüketiciden bir şey gizliyordur mantığı ile yaklaşıyoruz.

Ürün belki de piyasadaki en harika üründür, sorun şu ki bu öyle mi değil mi bilmiyoruz.

Hocam size son bir defa bir soru daha soracağım. Kusura bakmayın biraz ince eleyip sık dokuyan biriyim. vestel 65o9900 veya vestel 55o9900 ile ilgili görüşleriniz nelerdir.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Hocam size son bir defa bir soru daha soracağım. Kusura bakmayın biraz ince eleyip sık dokuyan biriyim. vestel 65o9900 veya vestel 55o9900 ile ilgili görüşleriniz nelerdir.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Dışında Vestel yazan LG diyebiliriz onlara.

TV söz konusu olduğunda aslolan paneldir. Normalde de vestelin tv lerinde panel üreticileri başkası olsa da burada fark oledlerin KOMPLE dışarıdan geliyor olması.

Alınabilir ürünler ancak OLED kullanım standartlarına riayet edilmesi gerekir.

Hocam çok tesekkur ederim. OLED kullanım standartları nelerdir. Bilmiyorum kusura bakmayın.

Hocam çok tesekkur ederim. OLED kullanım standartları nelerdir. Bilmiyorum kusura bakmayın.
Keyif televizyonudur oled. İzlemeyecekseniz açık olmamalıdır.
Benim gibi tv yi sabah açıp ''Şurada tımbırdasın dursun'' mantığında bir kullanıcıysanız almamanız gereken bir teknolojidir.
Yüksek teknolojidir ancak kusursuz değildir.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri