- Marka Model Bilgisi
- Philips 58 Pus 8507
Daha yeni aldığımız tv ye küçük oğlumun oyuncakla vurması sonucu yuvarlak içine aldığım yer nokta şeklinde oldu. Yapılabilecek birşey var mı daha yeni aldık çok zoruma gitti yorumlarınızı bekliyorum üstadlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Valla ne olduğu seçilmiyor buradan. Arkada farklı renkler varken net bir şekilde çekmeniz daha iyi olur.Daha yeni aldığımız tv ye küçük oğlumun oyuncakla vurması sonucu yuvarlak içine aldığım yer nokta şeklinde oldu. Yapılabilecek birşey var mı daha yeni aldık çok zoruma gitti yorumlarınızı bekliyorum üstadlar
Tamamdır Hocam sağolunValla ne olduğu seçilmiyor buradan. Arkada farklı renkler varken net bir şekilde çekmeniz daha iyi olur.
Bunuda şükür deyip nazarlık olarak görmekten başka çaremiz yok o zaman teşekkür ederim çok sağolunEn üst tabakadaki polimer bölüm sıyrılmış, neyse ki hemen altındaki subtrat alan sağlam kalmış yoksa yürürdü ve tv çöp olurdu.
Bu şekilde kullanmak dışında yapabileceğiniz hiçbir şey bulunmamaktadır.
Doğrudur hocam komple ekran pahalı olur acaba bölgesel bir tamir söz konusu mu diye sormuştum mümkün değil sanırım teşekkür ederimSadece o katmanın değişimi yok, komple ekran değişimi de TV fiyatı kadar masraflı ve böyle bir durum için de bence değmez.
Canlarımız çocuklarımız sağ olsun gerisine sıkmayın canınızı. Geçmiş olsun dileklerimizleBunuda şükür deyip nazarlık olarak görmekten başka çaremiz yok o zaman teşekkür ederim çok sağolun
Amin cümlemizin sağolsun. Çok teşekkür ederim hocam başarılı çalışmalarınızı keyifle takip etmeye çalışıyoruz.Canlarımız çocuklarımız sağ olsun gerisine sıkmayın canınızı. Geçmiş olsun dileklerimizle![]()
Çocuğunuzun bu tarz davranışları var ise panelin önüne ekran boyutuna uygun şekilde kesilip şekillendirilmiş polikarbonat veya pleksiglass koruyucular. mevcut. Onlardan kullanmayı düşünebilirsiniz.Daha yeni aldığımız tv ye küçük oğlumun oyuncakla vurması sonucu yuvarlak içine aldığım yer nokta şeklinde oldu. Yapılabilecek birşey var mı daha yeni aldık çok zoruma gitti yorumlarınızı bekliyorum üstadlar
Teşekkür ederim bugün siparişini verdim sağolunÇocuğunuzun bu tarz davranışları var ise panelin önüne ekran boyutuna uygun şekilde kesilip şekillendirilmiş polikarbonat veya pleksiglass koruyucular. mevcut. Onlardan kullanmayı düşünebilirsiniz.
Neyse ki forumumuzda marka fanı ve mesnetsiz iddialarda bulunacak kimse barınamıyor abi , herkes tecrübeye dayalı fikirlerini rahatça paylaşıyor ne güzelLG'ler bu konuda sağlam oluyor. Çocuk çizgi film izletmiyorlar diye kumandayı hızlıca LG 42LB652V TV'nin ekranına fırlattı. Kırılmayı geçtim. İz bile çıkmadı. Başka bir çocuk aynı sebepten Beko 42 inc TV'nin ekranına kumanda fırlattı. Ekran kırıldı. TV çöp oldu. Bayrampaşa CarrefourSA'da adam bize gösteri yapacağım diye LG marka TV'nin ekranına sert bir yumruk vurdu. TV sehpadan düşecekti. Ben tuttum. Ama ekranına hiç bir şey olmadı.
Bunları yazınca LG reklamı yapıyor demeyin. Kullandığım TV'ler Vestel marka. Samsung'tan alınmış VA paneli kullanıyor. Grundig ise LG panelli.![]()
Böyle durumlarda aklıma hep şu hatıram gelir.Notvex Tv Ekran Koruyucu | Televizyonunuz İçin Üstün Koruma
3mm Kalınlık Gerçek Koruma, Tv Ekran Koruyucu, %100 Memnuniyet Garantisi, Tv Modelinize Birebir Uyumlu Özel Üretim, Kapıda Ödeme Seçeneği, Aynı Gün Kargo, Türkiyenin Lider Tv Ekran Koruyucu Markası Notvexwww.notvex.com
Düşünün Fenerbahçe'li olmama rağmen hala kıramadım TV yi![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.