İnternet üzerinden mediamarkt aldığım 55qn90b kutusunu üstündeki etiket sökülmüş bundan dolayı kutunun tutacak yerinden baktığımda tv nin tam örtülü olmadığını ve üst tarafta bulunan bandın üzerine bir bant daha çekilmiş olduğundan musteri hizmetlerini aradım bana kapali kutu olduğunu servisin bakıp kontrol edeceğini söylediler servisi aradim durumu izah ettim panelin kullanım saati servis menüsünden bakacaklarini söylediler servis geldi kutuyu açtı kutu daha önceden açılmış kontrol amaçlı açılmıştır dediler panel calisma saatine baktılar 0 saat yaziyordu ekranın üzerindeki jelatin duruyordu bende heralde kontrol etmişlerdir dedim servis gitti aradan 1 gün geçti tvnin arkasina usb bağlamak için telefonu ışığı ile baktım ve tv nin arka kısmında çizikler vardı duvara asılmış sanırım acaba tamir görmüş olabilirmi tv panel yenilenmiş böyle bir durumda tamirli olduğunu nasıl öğrenebiliriz. musteri hizmetlerini aradım cizikleri ve durumu anlattım iade etmek istediğimi ilettim 14 caymak hakkımı kullanmak istediğimi ilettim şimdi bu çiziklerden dolayı bana sorun cikarirlarmi. Yada nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden cevap yazan ve yardım eden herkese teşekkür ediyorum.