Aynı şekilde bende bir haftadır carrefoursa ile yaka pacayım. Raporda aldım . Onuda kabul etmediler. Ben hayatımda bu kadar berbat bir renk görmedim. 17 yıllık lg full hd tv ondan daha iyi görüntü veriyor. Carrefur tam bir hayal kırıklığı. Benim burda Adem beye sormak istediğim bir şey var. Bu tv yi almadan carrefur avmde inceledim . hatta kanalları açtırdım bana yeterli geldi . fakat eve gelen ürünün treşhir ürünle hiç alakası yok . tekrar gittim baktım emin oldum. o panel farklı gibi. Hatta teşhiri bana verin benim tv yi burda teşhir olarak kullanın dedim hiç yanaşmadılar . Farklı panel kullanma durumu olablir mi ?Merhaba Sayın yetkili CarrefourSA online marketinden 20/02/2023 tarihinde 1ad AXEN 50” 126 Ekran Frameless Ultra HD 4K webOS Smart TV AX50FIL242 satın aldım 21/02/2023 tarihinde teslimi ve kurumu yapıldı (yetkili servis tarafından) 3-4 gün renk ayarlamakla geçti fakat tivinin karşısından bakınca kabul edilebilinir diye düşündüm sağ sol 45 dereceden izlenince renkler çok açık tonda olduğunu fark ettim ve bir türlü bu sorunu çözemedim ve hemen CarrefourSA müşteri hizmetlerini arayıp iade talebibde bulundun (site üzerinden iade talebi bulunmamakta) CarrefourSA müşteri yetkilisi Servis iade raporu olmadan hiç bir talebi kabul etmedi servis ve üretici firmayla iletişime geçtim arızalı ürün dışında iade edilebilinir raporu kesinlikle kabul etmiyor her iki tarafla tam 15 gündür görüşüyorum 6502 sayılı tüketicinin korunması hakkında kanun bana bu hakkı tanımış dememe rağmen hiç dikkate alınmıyor her iki tarafa iade talep dilekçesi iade taahhütlü posta gönderdim e-delet üzerinde CarrefourSA'ya iade talebinde bulundum.Not:Yetkili servisinden verine rapor yetersiz kabul edilemez deniyor.Lütfen bana bu konuda yardımcı olunuz yapılan başvurular yeterlimidir ne yapmalıyı 15 günde psikolojim alt üst oldu.Saygılar iyi günler
gerçekten çok çok kötü resim kalitesi :
Bende heyete baş vurdum. Avukatta tutmayı düşünüyorum.
Adem bey ne tv bilgilerinde ne klavuzda ne kutu üzerinde panel bilgisi yok bunu nasıl öğrenebiliriz ben bu panelden iyice şüphelendim