Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

THH kararına uymayan E Bebek mağazası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hakan D.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hakan D.

Yeni Üye
Yeni Üye
Abilerim herkese selamlar. Ebebek firmasından bebek arabası satın almıştım yanlış bebek arabası gönderdikleri için değişim talep ettim fakat kabul etmediler iade edip yenisi almam söylendi bende fiyat farkından dolayı kabul etmedim ve THH ne başvurdum (Konu uzun kısa anlattım baya uğraştırdılar). Karar benim lehime çıktı haklı bulundum elime kağıt tebligat geldi. Firma ile irtibat kurdum müşteri temsilcileri ürünü en yakın mağazadan değiştirebirsiniz dedi fakat mağazada ki arkadaş ürünü değiştirmemekde ısrarcı. Kendisi bebek arabasını bize bırakacaksınız evrakları alacağız ve 15 gün itiraz süremiz var diyor. Bende kendisine 15 gün itiraz süresinin geçtiğini firmanızın savunma yapmadığını be kararın kesinleştiğini söyledim. Arkadaş hâla bana vermediniz kâğıtları vs kem küm ediyor. Lafı çok uzatmadan abilerim sizlerden ricam ben bu firmayı icraya vereceğim. Adım adım nasıl bir yol izlemeliyim neler hazırlamalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden Teşekkür ediyorum.

Mağazadaki arkadaş işgüzarlık yapmış. Merkezin kendine bilgi vermesi gerekir, aklınca süre kazanmaya çalışmış. Ayrıca 15 gün itiraz süresi dolup dolmadığını bilemezsiniz. Tebligat ebebek merkezine ulaştıktan sonra başlar bu süre. Bu yüzden o çalışan üfürmüş. Sizin çözümünüz müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlatıp x mağazadan değişim yapacağım öncesinde kendilerine bilgi verin yine aynı durumu yaşamayayım diyin, aksi halde icra yoluyla hakkınızı alacağınızı güzel bir dille belirtin. Hatta mümkünse bunları yazılı yapın.

Mağazadaki arkadaş işgüzarlık yapmış. Merkezin kendine bilgi vermesi gerekir, aklınca süre kazanmaya çalışmış. Ayrıca 15 gün itiraz süresi dolup dolmadığını bilemezsiniz. Tebligat ebebek merkezine ulaştıktan sonra başlar bu süre. Bu yüzden o çalışan üfürmüş. Sizin çözümünüz müşteri hizmetlerini arayıp sorunu anlatıp x mağazadan değişim yapacağım öncesinde kendilerine bilgi verin yine aynı durumu yaşamayayım diyin, aksi halde icra yoluyla hakkınızı alacağınızı güzel bir dille belirtin. Hatta mümkünse bunları yazılı yapın.
Abi cevap için teşekkür ederim. Dediklerinizin hepsini yaptığım hâlde anlaşamıyoruz abi. Ve tebligat bana geldiği gibi onlarada gitmiş olması gerek çünkü kararın üstünden 2 ay kadar geçti. Müşteri hizmetleri ile görüşmemde bende dediğiniz gibi söyledim mağazada ki arkadaş ile irtibat kurun anlaşın sonra beni arayın artık dedim ama nafile. Ve bundan öncede Adem abi bana bir yazı gönderdi bunu gönder demişti cebri icra başlatacağımı anlatan ama bunlardan bir cacık olmayacak abi ben icraya vereyim diyorum artık oluru yok maalesef.

Abi cevap için teşekkür ederim. Dediklerinizin hepsini yaptığım hâlde anlaşamıyoruz abi. Ve tebligat bana geldiği gibi onlarada gitmiş olması gerek çünkü kararın üstünden 2 ay kadar geçti. Müşteri hizmetleri ile görüşmemde bende dediğiniz gibi söyledim mağazada ki arkadaş ile irtibat kurun anlaşın sonra beni arayın artık dedim ama nafile. Ve bundan öncede Adem abi bana bir yazı gönderdi bunu gönder demişti cebri icra başlatacağımı anlatan ama bunlardan bir cacık olmayacak abi ben icraya vereyim diyorum artık oluru yok maalesef.
Aynen bunların alayını var ya neyse boşver abi. senin Allah bağışlasın bir çocuğun var. Bebek arabası almışın çocuğunu bindireceksin. En doğal hakkın. Bunu bile çok görüyorlar bu danglaklar. Bu kadar da olmaz pes yani. Sanki koskoca arabayı değiştirerek ebebek fakir olacak. Çalışaninda sanki cebinden para çıkacak manyaklik bunlarinki

Aynen bunların alayını var ya neyse boşver abi. senin Allah bağışlasın bir çocuğun var. Bebek arabası almışın çocuğunu bindireceksin. En doğal hakkın. Bunu bile çok görüyorlar bu danglaklar. Bu kadar da olmaz pes yani. Sanki koskoca arabayı değiştirerek ebebek fakir olacak. Çalışaninda sanki cebinden para çıkacak manyaklik bunlarinki
Abi Allah razı olsun rabbim cümlesini bağışlasın. Maalesef ki bu ülkede haklı olmakta büyük bir sorun işi gücü bırakıp birde ordan oraya gidiyoruz hakkımızı aramak için Allah’a havale ediyorum artık abi ne diyim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri