Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Diğer Sorular Tlc 65 c855 aldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erdemd34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Erdemd34

Meraklı
Meraklı
Merhaba arkadaşlar uzun araştırmaların sonucunda bir TVye karar verip aldım bugün indirime düştü uzun zamandır 77.000 TL olan TV MediaMarkt’ta 56.000 TL’ye kadar düştü ben de düşünmeden aldım online mağazasında
aslında LG OLED 65c4 düşünüyordum onun fiyatı 80.000 TL OLED yanmasından kaynaklı biraz tedirgindim bu yüzden Miniled de yöneldim ve fiyatı düşünce düşünmeden aldım TV’yi canlı bir şekilde görmedim kör alış yaptım ama okuduğum sitelerde dolaştığım kadarıyla ve burada arkadaşlarımın yönlendirmesiyle bu TV’ye karar verdim lg dışarıda canlı bir şekilde gördüm ama bu TV yeni olduğu için zaten hiçbiryerde yoktu ne diyorsunuz sizce iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum fiyat bana çok cazip geldi umarım sıkıntı çekmem tlc teknik servis konusunda okuduğum kadarı da bayağı kötü

65qn85d bunun 55" olanını alcam bende. miniled olumsuz yorum görmedim. benim kardeşim 2021 modeli kullanıyor 58" görüntü kalitesi filan güzel
dün MediaMarkta 1 saat gidip bir tv lere bakayım dedim lg Oled65c46 baktım ekranı çok sıcak samsung s95d gidip baktım ekran buz gibi ve s95d de aldığım gördüğüm görüntüyü hiçbir televizyonda görmedim LG dahil mini Letlere de baktım nq85d nq90d benim aldığım c855 miniletlerde görüntü kalitesi zaten oled yanına bile yaklaşamıyor ben oled almaya karar verdim aklımda lg Oled65c46 vardı ama mağazaya gidip baktığımda ürün ortadan çok sıcaklık veriyordu ve görüntü kalitesi s95d ile arasında çok fark vardı ve s95d buz gibi ekrana sahipti galiba ben s95d alacağım ama şikayet.com da bununla alakali problem yaşayanlar için s95c ye mi bakmam lazım çünkü eski seriyi de normal ekran bu benim dediğimde mat ekran var şuan s95d alan yok sanırım

dün MediaMarkta 1 saat gidip bir tv lere bakayım dedim lg Oled65c46 baktım ekranı çok sıcak samsung s95d gidip baktım ekran buz gibi ve s95d de aldığım gördüğüm görüntüyü hiçbir televizyonda görmedim LG dahil mini Letlere de baktım nq85d nq90d benim aldığım c855 miniletlerde görüntü kalitesi zaten oled yanına bile yaklaşamıyor ben oled almaya karar verdim aklımda lg Oled65c46 vardı ama mağazaya gidip baktığımda ürün ortadan çok sıcaklık veriyordu ve görüntü kalitesi s95d ile arasında çok fark vardı ve s95d buz gibi ekrana sahipti galiba ben s95d alacağım ama şikayet.com da bununla alakali problem yaşayanlar için s95c ye mi bakmam lazım çünkü eski seriyi de normal ekran bu benim dediğimde mat ekran var şuan s95d alan yok sanırım
oledlerde mesela bulutlanma ışık sızması gibi problemler yok. oledler tv nin nirvanası daha üstü yok. ben 12 senelik lg lcd tv kullanıyordum 42" problem yaşamadım. oledlerin sıcaklık vermesi normal bütün pikseller kendi ışık veriyor çünkü

iletiyi düzenlemeyi bulamadım oyüzden ayrı mesaj olarak atıyorum. tcl de birde net üzerinden update yapamıyorsunuz. arattığınız zaman güncel diyor hep. bu türkiyede böyleymiş. telegram kanalı var orda paylaşıyorlar update dosyalarını öyle yüklüyorsunuz :)
Hocam tcl 55c728 televizyonum var. Dediginiz gibi aldigimdan beri hic guncelleme gelmedi surekli guncel diyor. Bahsettiğiniz telegram kanali hangisi acaba yeni bir sürüm varsa bende güncellemek istiyorum

Hocam tcl 55c728 televizyonum var. Dediginiz gibi aldigimdan beri hic guncelleme gelmedi surekli guncel diyor. Bahsettiğiniz telegram kanali hangisi acaba yeni bir sürüm varsa bende güncellemek istiyorum
1730306037276.png

O sorun bir çok TCL televizyonda var. Kendim 75c745 kullanıyorum bende de var benzer bir sorun. Denemek için bir filmi flash belleğe atıp mediamarkt'a gittim. Mağazada denediğim 4 TCL televizyonundan 3'ünde vardı bu sorun. Samsung 3 televizyonda denedim 1 tanesinde çok az denebilecek seviyede vardı. Ben kendim televizyonumu iade etmedim çünkü samsung'a göre ciddi ucuza aldım ancak fiyatlar yakın olsaydı kesinlikle samsung'dan başkasını almazdım(full array ve mini led için diyorum oled tv'ler hakkında pek bilgim yok). Bu yorumu belki daha sonradan görenler olur onun için yazıyorum siz zaten iade etmişsiniz televizyonunuzu.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri