Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma TLC/SAMSUNG/LG için Yardım Lütfen.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GENC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

GENC

Meraklı
Meraklı
Marka Model Bilgisi
TCL SAMSUNG ve LG
Öncelikle foruma paylaşım yapan emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Nasipse Ağustos 20 gibi bir televizyon almayı planlıyorum. 1 aydır araştırıyorum artık tamam dedim. Foruma geldigimde bir nebze bile anlamıyordum. Sayenizde öğrendik şimdi kim bir elektronik alsa açıp incelerizi al buradan bak diyorum. Zamaninda kimse bize ögretip yardımcı olamadı. Sizleri geç tanıdık.
İstişare ede ede şu sonuca geldim.
Bütçe 25bin civarı fakat bu illa 25 olacak demek değil 10 bin TL de olabilir. Zaten total ödeyeceğim değil taksit tutarı ile ilgileriniyorum.
TV den beklentim mümkünse IPS ekran olsun ama tavsiyeniz iyi olan VA ise ayrim yapmam hic sorun değil. pS5 bağlasam da oyunu itidalli güzel oynatsın yeter. Özellikle işçilik kalitesine odaklandım artık. Gece film maç izlerken ışık sızması vs yapıp moral bozmasın yeter ki.
55 inç paneller içinden eleye eleye
TCL 635/735/çıkarsa 20sine kadar 745.
LG 55UR81006LJ
1 arkadaşın LG ye o kadar para vereceğine foruma sor ve o paraya Samsung önerisi al demesi ile konuyu kapatmak istiyorum.
Samsung 55 ekran önerisi özellikle lütfen forumdaki bilir kişiler den yazarsa sanırım tv konusunda son kez yardımcı olmalarını rica ediyorum.
*Panel konusunda 55 olmak zorunda da değil önerileriniz. Örnek kaliteli ise Samsung 50 inçte olur.
Yardımcı olacak kimse çıkmaz ise kafamda LG modelini almak var. Burada faizsiz 6 taksit ile bütçeyi zorlamadığı için bu modele bir tık daha yakınım.
LG ile bilgisi olmayanlar için belki bakar ve yardımcı olabilirsiniz diye LG nin teknosa linkini bırakıyorum.

Tekrardan teşekkür ederim. @Adem Helvacı abi ile de denk gelip konuşmadık ama ''Eline emeğine sağlık seviliyorsunuz.'' @Murat ALA ya da ailem adına teşekkür ederim. Kurutma makinesi tavsiyeniz bizi mutlu etti.

İyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Öncelikle foruma paylaşım yapan emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Nasipse Ağustos 20 gibi bir televizyon almayı planlıyorum. 1 aydır araştırıyorum artık tamam dedim. Foruma geldigimde bir nebze bile anlamıyordum. Sayenizde öğrendik şimdi kim bir elektronik alsa açıp incelerizi al buradan bak diyorum. Zamaninda kimse bize ögretip yardımcı olamadı. Sizleri geç tanıdık.
İstişare ede ede şu sonuca geldim.
Bütçe 25bin civarı fakat bu illa 25 olacak demek değil 10 bin TL de olabilir. Zaten total ödeyeceğim değil taksit tutarı ile ilgileriniyorum.
TV den beklentim mümkünse IPS ekran olsun ama tavsiyeniz iyi olan VA ise ayrim yapmam hic sorun değil. pS5 bağlasam da oyunu itidalli güzel oynatsın yeter. Özellikle işçilik kalitesine odaklandım artık. Gece film maç izlerken ışık sızması vs yapıp moral bozmasın yeter ki.
55 inç paneller içinden eleye eleye
TCL 635/735/çıkarsa 20sine kadar 745.
LG 55UR81006LJ
1 arkadaşın LG ye o kadar para vereceğine foruma sor ve o paraya Samsung önerisi al demesi ile konuyu kapatmak istiyorum.
Samsung 55 ekran önerisi özellikle lütfen forumdaki bilir kişiler den yazarsa sanırım tv konusunda son kez yardımcı olmalarını rica ediyorum.
*Panel konusunda 55 olmak zorunda da değil önerileriniz. Örnek kaliteli ise Samsung 50 inçte olur.
Yardımcı olacak kimse çıkmaz ise kafamda LG modelini almak var. Burada faizsiz 6 taksit ile bütçeyi zorlamadığı için bu modele bir tık daha yakınım.
LG ile bilgisi olmayanlar için belki bakar ve yardımcı olabilirsiniz diye LG nin teknosa linkini bırakıyorum.

Tekrardan teşekkür ederim. @Adem Helvacı abi ile de denk gelip konuşmadık ama ''Eline emeğine sağlık seviliyorsunuz.'' @Murat ALA ya da ailem adına teşekkür ederim. Kurutma makinesi tavsiyeniz bizi mutlu etti.

İyi çalışmalar.
Ben magazadan 23 bine almışdım indirimler oluyor bazen mediamarkt da gece indrimi oluyor ben aldıktan sonra 22 bine düşmüştü orada internettede şuan 21380 liraya hepsi buradada mevcut

IPS panelli çok pahalı olmayan 55UA9090 güzel televizyondur lakin PS5 performansı tatmin etmeyebilir 120 hz destekli panele sahip olmadığı için.

IPS panelli çok pahalı olmayan 55UA9090 güzel televizyondur lakin PS5 performansı tatmin etmeyebilir 120 hz destekli panele sahip olmadığı için.
Teşekkür ederim sagolun. Belki bir mağazaya gidebilir isem oradan önerdiginiz Vestel in şekli çok hoşuma gitti. Renk ve canlılık durumuna bakarım. Siz bunu öneriyorsaniz Samsung fikrini de eliyorum o zaman.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri