"T10X" adı verilen modelin "V1 RWD" standart menzilli versiyonu 953 bin TL'den satılacak. Yine standart menzilli "V2 RWD"in fiyatı ise 1 milyon 55 bin TL olacak. "V2 RWD" uzun menzilli versiyonun fiyatı ise 1 milyon 215 bin TL olarak belirlendi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
biraz zor gibi ama böyle bir vaat vardı belki de olacaktırFaizsiz gibi kredi seçenekleri olursa almak isteriz elbette![]()
c segmenti suv rakiplerine göre fiyat olarak avantajlı . ilerleyen zamanlarda ekonomik modeli de gelebilir.Hani halk içinde bizim gibi çok dar gelirlilerde alabilecekti. Bu fiyatlama diğer firmaların yüksek fiyatlandırmasını normale çevirdi. biz gene çekirdek çitleyip masrafını bizim karşılayıp alamadığımız otomobile uzaktan bakarak günleri geçirmeye devam.
Palio 1.3 Multijet neyime yetmiyor der yola devam ederimHani halk içinde bizim gibi çok dar gelirlilerde alabilecekti. Bu fiyatlama diğer firmaların yüksek fiyatlandırmasını normale çevirdi. biz gene çekirdek çitleyip masrafını bizim karşılayıp alamadığımız otomobile uzaktan bakarak günleri geçirmeye devam.
bu durumlarda düzelecek abi çok daha iyilerini hakediyoruzPalio 1.3 Multijet neyime yetmiyor der yola devam ederim
Zaten farklı bir beklentim yoktu kişisel olarak.
Otomotiv sektörü benim işim değil, uzman görüşü değil köylü Ali Dayı modunda yorumlarım ancak kendimce.
Bu bence biraz topluma şirin veya güçlü görünme sevdası gibi geliyor bana nedense.c segmenti suv rakiplerine göre fiyat olarak avantajlı . ilerleyen zamanlarda ekonomik modeli de gelebilir.

Siyasetçiler genel olarak çok çok çok çok çok çok çok fazla kazandığı için, dar gelirlilerin kenarda birkaç milyon TL tuttuklarını veya en az 50 bin TL kazandıklarını düşünüyorlar. Onlar için bu paralar çekirdek parası çünkü. Bu nedenle ben böyle açıklamaları normal buluyorum. Halktan kopmuş, kendini bir yerlere kapatmış olmanın sonuçları ne yazık ki. Neyse susayım benHani halk içinde bizim gibi çok dar gelirlilerde alabilecekti. Bu fiyatlama diğer firmaların yüksek fiyatlandırmasını normale çevirdi. biz gene çekirdek çitleyip masrafını bizim karşılayıp alamadığımız otomobile uzaktan bakarak günleri geçirmeye devam.
abi aslında bu konuya şöyle bakmak gerekiyor .Crossover ve suv avrupa ve bizim pazarımız için önemliydi.Ve küresel ölçekte yayılmak istiyorsan bu trende ayak uydurup bir ucundan tutulması gerekiyordu . Aslında herkes alabilecek söylemi yanlış . ekonomi bu haldeyken zaten belli bir kesim bu araca ulaşamayacaktı.Bu bence biraz topluma şirin veya güçlü görünme sevdası gibi geliyor bana nedense.
Şöyle düşünüyorum ben, eğer gerçekten halk için bir şey yapacaksam neden SUV sınıfına ağırlık vereyim ki?
Veya bugün sizlerle bir ortaklık kurup TV üretmeye karar versek, önce dar gelirli vatandaşa hitap edip çok satabileceğimiz bir model mi üretmek isteriz yoksa bizi kimse tanımıyor etmiyorken birden bire Samsung S95 modeline rakip ürün mü piyasaya sürmek isterim?![]()
hocam 600000 seviyeleri hayalden öteye geçemezdi zaten bazı gerçekler var pil maliyeti başlı başına büyük bir kalemBYD ortalama 550-600 bin TL'den Türkiye piyasasına girecek deniliyordu, %40 vergiyi eklediler. Çinli üreticiler de topluca şikayetlerini hükümetlerine bildiriyor. Ben merak ediyorum, Çin de bize ihracat sınırlarıması getirirse Türkiye mi zarar görür, Çin mi?
BYD Dolphine 116.800 yuan yani şimdiki kurla 319 bin TL ham fiyatı. Elektrikli araç olduğu için vergileri az olacaktı ve bir tane devlete, bir tane kendimize alıp 600 bin TL bandında ödeme yapacaktık hadi Türkiye distribütör kârını da koyalım 750 bin TL olsun yine de. Şimdi ise 900-950 bin TL bandında olacak. Türkiye distribütörü kârını da koyalım, fiyat 1 milyon üzerine çıkar.hocam 600000 seviyeleri hayalden öteye geçemezdi zaten bazı gerçekler var pil maliyeti başlı başına büyük bir kalem
Hocam bu kadar kâr edemezler zaten . Togg firması bu işten kazançlı çıkmıyor devlet kazançlı çıkıyorBYD Dolphine 116.800 yuan yani şimdiki kurla 319 bin TL ham fiyatı. Elektrikli araç olduğu için vergileri az olacaktı ve bir tane devlete, bir tane kendimize alıp 600 bin TL bandında ödeme yapacaktık hadi Türkiye distribütör kârını da koyalım 750 bin TL olsun yine de. Şimdi ise 900-950 bin TL bandında olacak. Türkiye distribütörü kârını da koyalım, fiyat 1 milyon üzerine çıkar.
Bu konu sadece araba için de geçerli değil.BYD ortalama 550-600 bin TL'den Türkiye piyasasına girecek deniliyordu, %40 vergiyi eklediler. Çinli üreticiler de topluca şikayetlerini hükümetlerine bildiriyor. Ben merak ediyorum, Çin de bize ihracat sınırlarıması getirirse Türkiye mi zarar görür, Çin mi?
İşte diyorum ya 1 tane kendimize, 1 tane devlete alıyoruz. Petrol bazlı yakıtlı araçlar da 1 tane kendimize, 2 tane bazı modellerde 3 tane devlete alıyoruzHocam bu kadar kâr edemezler zaten . Togg firması bu işten kazançlı çıkmıyor devlet kazançlı çıkıyor

Hah bak ben de tam olarak bunu söyledim kardeşimabi aslında bu konuya şöyle bakmak gerekiyor .Crossover ve suv avrupa ve bizim pazarımız için önemliydi.Ve küresel ölçekte yayılmak istiyorsan bu trende ayak uydurup bir ucundan tutulması gerekiyordu . Aslında herkes alabilecek söylemi yanlış . ekonomi bu haldeyken zaten belli bir kesim bu araca ulaşamayacaktı.
Bu konuda hemfikirim, Batarya teknolojisi inanılmaz pahalı. TFT LCD paneller gibiler.hocam 600000 seviyeleri hayalden öteye geçemezdi zaten bazı gerçekler var pil maliyeti başlı başına büyük bir kalem
keşke abi, çok sıkıldık artık vergilerden . Geçiciydi sanırım ÖTV ?Hah bak ben de tam olarak bunu söyledim kardeşim
Sendeki şu samimiyetin sadece 1 gramı bu projeyi dayatanlarda olsaydı kimse böyle dalga geçmez, tepki göstermezdi.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.