Dostlar bugüne kadar birçok kere duyduğunuzu bildiğim TRİMBOX ile ilgili bilinenleri bilinmeyenleri ele alacağım bundan sonrakis üreçte zira şirket merkezlerinde ziyaret ettiğimiz yetkililerin yaklaşımı, tavrı, bakış açıları ve profesyonellikleri bizleri gerçekten hem şaşırttı hem de sevindirdi. Bu anlamd aher ne kadar Blog bölümümüzde konuya dair bir yazı girmiş olsam da aslında bu TRİMBOX konusunu sizlerle burada da istişare edesim var. Bu TRİMBOX denen şey NEDİR ve NE İŞE YARAR kısmını Parafıdr gerçekleri ile birlikte ele alalım istiyorum zira aynı zamanda bir Parafudr üreticisi de olan Yurttaş Holding iştiraki olan TRİMBOX firmasının CEO'su aslında Parafudr denen aletin ne kadar işe yaramayabileceğini de bizlere açık yüreklilikle anlattı.
Aşağıdaki yazıyı da okumanız sizin için gerçekten çok faydalı olacaktır.
inceleriz.com
Sizlerden gelecek fikir ve sorularla bence bundan sonraki süreçte özellikle Hukuki kararları da inceleyip yorumlayan bizler, bundan snra Elektrik Dağıtım Şirketi kaynaklı ürünlerde meydana gelen arızaların da önüne geçilebileceğine dair kendi çevremizde de bunu mutlak anlatma ihtiyacı duyacağız diye düşünüyorum
Haydi bakalım, gelsin sorular, gelsin fikirler
Aşağıdaki yazıyı da okumanız sizin için gerçekten çok faydalı olacaktır.

Trimbox Nedir, Kimdir? | 2025
Aslında ''Trimbox nedir?'' ile birlikte bizim ''TRİMBOX KİMDİR?'' diye de sormamız lazım. Mesela birisi bana sorsa kendilerine ''Dünyaya, teknik gruplarda ilk

Sizlerden gelecek fikir ve sorularla bence bundan sonraki süreçte özellikle Hukuki kararları da inceleyip yorumlayan bizler, bundan snra Elektrik Dağıtım Şirketi kaynaklı ürünlerde meydana gelen arızaların da önüne geçilebileceğine dair kendi çevremizde de bunu mutlak anlatma ihtiyacı duyacağız diye düşünüyorum

Haydi bakalım, gelsin sorular, gelsin fikirler