Son bir senede ilgili servis sağlayıcı ile defalarca sorun yaşadım. En son internet gitti ve tam 35 gün boyunca gelmedi. Verdikleri sözler (şu tarihte ekip gelecek, şu tarihte kesinlikle sorun çözülecek vs.) tutulmadı. Daha öncesinde bayilerinde ödediğim faturayı ödenmemiş gösterdiler, internetimi kestiler. Üç kez tüketici hakem heyetine başvurdum. Her heyet başvurumdan sonra hızımı yavaşlattılar. En son dün öğlen internet yine tamamen gitti ve hiç gelmedi. Dls ve internet ışığı yanmamakta. Bugün arandım ve 19’unda teknik ekip göndereceklerini söylediler. Ben artık onların sözlerine inanmıyorum, geçen seferde 35 günde bir ekip gönderememişlerdi. Sözleşmeyi feshedip Süperonline’a geçmek istiyorum. (Daha önce 6.5 yıl kullanmıştık ve hiç böyle sorunlar yaşamamıştık, taşındığımız sırada altyapı sorunu olduğu için mecburiyetten Türk Telekom’a geçmiştik)
Sorum şu ki Süperonline’da benzer tarife 500 küsür TL sözleşmeyi haklı bir şekilde feshettiğimde benim için maddi zarar doğmuş olacak. Bu nedenle kalan sözleşme dönemi kadar olan tutar farklarını talep etmek istiyorum tüketici hakem heyeti aracılığıyla. Sizce talebim nasıl sonuçlanır?
Sorum şu ki Süperonline’da benzer tarife 500 küsür TL sözleşmeyi haklı bir şekilde feshettiğimde benim için maddi zarar doğmuş olacak. Bu nedenle kalan sözleşme dönemi kadar olan tutar farklarını talep etmek istiyorum tüketici hakem heyeti aracılığıyla. Sizce talebim nasıl sonuçlanır?