Merhabalar, Türk Telekom sağ olsun 3 aydır sorunumu çözemedi ve internete erişimim yok. Superonline’a geçmeye karar verdim. Modem takıldıktan sonra sözleşmeyi feshedeceğim. Bundan önce de defalarca sorun yaşadım. 35 güne kadar internet kesintileri yaşadım. En düşük kesinti bir hafta sürdü. 20-21 aylık sürede 5 ayı aşkın hizmet alamadım. Ve son sorunun da 3 aydır sürmesi nedeniyle bıkkınlık geldi. Ve bu hizmeti bana verememelerine karşın fatura ücretlerini aldılar şimdi feshettiğimde de 1100 küsür TL fesih bedeli alacaklarını söylüyorlar. Bu ücreti thh ile alırım orasına eminim. Ancak şu konularda da hak talep edeceğim. Bana internet hizmetinin yanında modem de satıldı ancak iss değiştirince bu modemi kullanamayacağım. Bu kadar süren ayıplı hizmet sunulmasaydı Türk Telekom ile devam edecektim ve modem değiştirmek durumunda kalmayacaktım. Verdikleri modemi de sadece Türk Telekom’da kullanabiliyorum yani çöp oldu diyebilirim. Bu modemin de iade alınarak ödediğim ücretlerin iadesi talebinde bulunmak istiyorum çünkü yukarıda bahsettiğim üzere ayıplı hizmet neticesinde modemden beklediğim verimi alamadım. İkinci olarak geriye kalan 3-4 aylık sürede 280 TL yerine 575 TL ücret ödeyeceğim. Ayıplı hizmet dolayısıyla başka issden hizmet alacağım için bu aradaki farkın da ödenmesini talep edeceğim. Paylaştığım ekran görüntüsü 26. Tüketici Ödülleri’nde ödül alan birinin ödül alma sebebidir, konu şeklen aynı duruyor. Sizce durum ne olur?