Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Türkiye'de Yenilebilecek En Güzel Yemekler, En Güzel Yerel Lezzetler

Hocam İskender Kebab yada Bursa Kebabı demiş adamlar, isterlerse mayonezle yıkasınlar laf demem ama birisi Döneri “sos” kisvesi altında çorbalaştırır ve adını kullanırsa karşı çıkarım 😂 Bursadaki o meşhur İskendercide yedim bir numarası yoktu. Soslu kıyma işte 😂 Döner başka birşey
hahaha biz genelde ismini izmirde yaprak döner ve et döner şeklinde ayırıyoruz. Yaprak olunca iskenderlik kıyma+et kombinasyonundan olduğunu iskender için gerekli olan iç yapının bundan oluşması gereklitiğini bilerek yediğimiz için bekleneni veriyor. Ama et döner dedin mi, heh işte orda salt et'in tadına bakarım usta. Birde benim ağız lezzetinden midir bilmem kuzu oranı arttıkça et döner daha bir lezzetleniyor yahu :) o meşhur'da yedim güzel ama izmirde yediklerimden farklı değildi lezzet olarak. Ama o renk kodlu dönercinin biraz ilerisinde sola dönüp aşağı doğru bir yol iniyor. Orda bir dönercide iskender üstüne sunumluk köfte getirdiler. usta bir iskendercinin köftesi iskenderinden iyi olurmu ya :) kömür de yapmışlar şiş köfte mis gibi is kokusu sinmiş içine. Dedim bunu tek başına yeme şansımız varmı ? Bursa'da tek olarak köfte servis etmezler ama bizde sadece köfte porsiyonda var dedi. Orayı yazdım :) Birde manisa salih'lide değirmen var cadde üzerinde geçerseniz köftesini yiyin derim, baya iyi yani baya

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri