Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Tv bozuldu yeni tv önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

tgec35

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
35000
Marka Model Bilgisi
Farketmez
Merhaba aranıza yeni katıldım. Değerli görüşlerinize çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum.

2021 yılında aldığım Samsung 8k Qe65q800t televizyonumda panel arızası meydana geldi. Tv açılıyor parlak siyah bir şekilde kalıyor. Geçen sene garantisi bitmeden siyah lekelerden dolayı yetkili servis paneli değiştirdi. Tam 1 sene geçti geçen hafta bozuldu. Garantisi olmadığı için yetkili servis 60 bin tl panel ücreti istedi.

Yıldım bezdim artık bu televizyondan, içim yanıyor taşlayasım geliyor.

Başımı ağrıtmayacak 30-35 bin bandında 65 inç 4k tv bakıyorum. Çok model var araştırıyorum çıkamıyorum işin içinden. Servis problemi de olmaması önemli.

Ağırlıklı olarak Tv netflix youtube vs izliyorum
bazen ps5 oynuyorum

Konsol olmadan şu modeller, konsol için 120hz şu modeller diye iki ayrı profil için tavsiye verebilir misiniz?

Son düzenleme:
Şahsen bu konuda acele etmemenizi önereceğim.

1. olarak ,Bahsi geçen sorun için , 2. kez servise gitti ve kontroller yapıldıktan sonra mı 60 bin panel bilgisi verildi yoksa , telefondan durumu anlatıp model numarasından bakıp mı verdiler bu bilgiyi ?

2. olarak , youtube da bulunan "samsung black screen problem" konusundaki basit yöntemleri denediniz mi ?

3. Konu bana basit bir problem olabileceği izlenimi yarattı. teknik konu ile ilgili arkadaşlar bilgi alıp elbette yardımcı olmak isteyecektir.

piyasa değeri 100k-120k civarı olan bir ürünü tamir etmeye çalışmadan depoya hatta çöpe atmak bence yanlış bir karar olur.

Benzer problemleri benim görece daha vasat televizyonumda yaşadım, buraya mı sormadım, 10'larca hintli TV tamircisi adam mı dinlemedim, yabancı forumları mı gezemedim. öyle veya böyle panel değişimi denilen TV yi, 2 maket bıçağı darbesiyle çalışır duruma getirdim.

Tv açıkken değişik cızırtılı yüksek sesler çıkarmış ben evde yoktum. Servis çağırdım tv yi duvardan indirip açmışlar içini kontroller yapmışlar ve panelin bozuk olduğunu söylediler. Evde kontrol yaptılar tvyi götürmediler. Garantisi olmadığı için 60bin fiyat verdiler. Geçen sene 2yıl garanti bitmeden siyah lekelerden dolayı alıp götürmüşlerdi ve paneli komple değiştirmişlerdi. 1 sene sonra bu olay gerçekleşti.

Hatta aynı zamanda bir arkadaşım da aynı modeli aynı yerden almıştı. 3 yıldır onda bir problem olmadı hala kullanıyor.

youtube daki bahsettiğiniz olayı eve gidince deneyeceğim.

Bu arada televizyonu aldığım günden beri önceki panel de değişen panel de çok ısınıyordu. Tvnin yanından geçince soba gibi sıcaklık veriyordu. Kışın iyi ama yazın salona soba gibi sıcaklık veriyordu. Bunun normal olduğunu söylemişlerdi.

Tv nin arkasındaki etiketIMG_0773.jpeg

Son düzenleme:
Şahsen bu konuda acele etmemenizi önereceğim.

1. olarak ,Bahsi geçen sorun için , 2. kez servise gitti ve kontroller yapıldıktan sonra mı 60 bin panel bilgisi verildi yoksa , telefondan durumu anlatıp model numarasından bakıp mı verdiler bu bilgiyi ?

2. olarak , youtube da bulunan "samsung black screen problem" konusundaki basit yöntemleri denediniz mi ?

3. Konu bana basit bir problem olabileceği izlenimi yarattı. teknik konu ile ilgili arkadaşlar bilgi alıp elbette yardımcı olmak isteyecektir.

piyasa değeri 100k-120k civarı olan bir ürünü tamir etmeye çalışmadan depoya hatta çöpe atmak bence yanlış bir karar olur.

Benzer problemleri benim görece daha vasat televizyonumda yaşadım, buraya mı sormadım, 10'larca hintli TV tamircisi adam mı dinlemedim, yabancı forumları mı gezemedim. öyle veya böyle panel değişimi denilen TV yi, 2 maket bıçağı darbesiyle çalışır duruma getirdim.
Siyah ekran videolarındakini yaptım olmadı. Müşteri hizmetleri aradı durumu şikayet edince panel ücretini 30 bin tl ye indirdiler. 6 ay garanti veriyorlar. Sizce mantıklı mı?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri