Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TV önerisi hk.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

oguzhanbostanci

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
10-15 bin
Marka Model Bilgisi
vestel sunny onvo daewoo toshiba
Merhabalar,

Yeni katıldım Adem helvacı hocamı youtube üzerinden takip ediyordum, buradan da TV önerisi almak istiyorum,
maalesef ki TCL 55p635 led televizyon aldım ama elimde patladı mercek hatası yüzünden iade değişim hakkımdan iade etmek istedim, öncelikle televizyonu aldıktan sonra pişman olmakla beraber içime bir türlü sinmemişti, ve kenarlarında çok fazla ışık sızması olduğu için izlerken bile rahatsız etti panelde çıkan değişik noktalar ve bir yerinde beyaz nokta çıkmasından mütevellit değişim istemeden iade ederek doğru bir şey yaptığımı düşünüyorum, bu yüzden yeni alacağım TV için sürekli araştırmakla beraber Adem hocamın verdiği bilgiler ışığında;

Tek tip panel(chot, csot, panda, aou, boe.. hangisi daha idare ederse orta hallisi çok arıza çıkartmayan )
Yan ekran performansı orta halli mVA, hVA veya IPS panel tipi (hafif yan açı performansı tatmin edici olsa yeterli)
55" Ekran boyutu
Chip on Film 12
Android & Google TV arayüz
2x10w - 12w arası ses
hdr10+
2 gb ram 1.5ghz+ işlemci 8-16 rom bellek
60hz+
SSH sorun yaratmayan

Ekonomik ama f/p s ürünü çokta üzmeyecek marka takıntım yok, Oyun oynanmayacak genelde aile içi genel kullanıma uygun bir televizyon arıyorum.

10-15 bine kadar bütçe ayırdım,

Vestel, Toshiba, Next, Onvo ürünleri için yakın markajdayım.

Cevaplarınız için şimdiden Teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Merhabalar,

Yeni katıldım Adem helvacı hocamı youtube üzerinden takip ediyordum, buradan da TV önerisi almak istiyorum,
maalesef ki TCL 55p635 led televizyon aldım ama elimde patladı mercek hatası yüzünden iade değişim hakkımdan iade etmek istedim, öncelikle televizyonu aldıktan sonra pişman olmakla beraber içime bir türlü sinmemişti, ve kenarlarında çok fazla ışık sızması olduğu için izlerken bile rahatsız etti panelde çıkan değişik noktalar ve bir yerinde beyaz nokta çıkmasından mütevellit değişim istemeden iade ederek doğru bir şey yaptığımı düşünüyorum, bu yüzden yeni alacağım TV için sürekli araştırmakla beraber Adem hocamın verdiği bilgiler ışığında;

Tek tip panel(chot, csot, panda, aou, boe.. hangisi daha idare ederse orta hallisi çok arıza çıkartmayan )
Yan ekran performansı orta halli mVA, hVA veya IPS panel tipi (hafif yan açı performansı tatmin edici olsa yeterli)
55" Ekran boyutu
Chip on Film 12
Android & Google TV arayüz
2x10w - 12w arası ses
hdr10+
2 gb ram 1.5ghz+ işlemci 8-16 rom bellek
60hz+
SSH sorun yaratmayan

Ekonomik ama f/p s ürünü çokta üzmeyecek marka takıntım yok, Oyun oynanmayacak genelde aile içi genel kullanıma uygun bir televizyon arıyorum.

10-15 bine kadar bütçe ayırdım,

Vestel, Toshiba, Next, Onvo ürünleri için yakın markajdayım.

Cevaplarınız için şimdiden Teşekkür ederim..
Bütçe 60hz için çok iyi sana önerim TCL vazgeçme şahsen evet SSH sorun evet iyi çıkma ihtimaller dahilinde ama 50p735 iyi Seçim olabilirdi

Fakat 2. Önerim https://inceleriz.com/toshiba-58ul3c63dt-4k-smart-17mb180e_g31-fiyat-yorum-inceleme/?amp=1 bu modelin 55 inç çok iyi bir seçenek olur onn box gen 2 ile birlikte

Senin için çok baktım ama Regal ürünleri dışında pek bir şey bulamadım bulduklarım hdr10+ haricinde istediğin gibi ama panel bilgisi eksik ben de hatta aynı ürünlerin 50 inç için adem hocaya yazdım

Ama bence regale yönlenmeyeceksen başka tv bakma ben çok baktım Vestel toshiba regal panelleri geri kalan iyi olan tüm tvler 6 cof bana kalırsa 12 olmayan almak saçma olur

Üstat adamın bütçeyi zaten aşıyor bir de box yetmez bir de hkc gelmezse olmaz
Bütçeyi 1000 lira aşıyor. Gece indirimi, kupon artık ne bulunursa alınır.

Bu bütçedeki Android televizyonların performansından çok bir şey beklememek lazım zamanla kasmaya başlar.

HKC'nin gelmesi sorun teşkil etmez IPS tabanlı 12 COF'lu bir panel kullanılmış çünkü.

Bütçeyi 1000 lira aşıyor. Gece indirimi, kupon artık ne bulunursa alınır.

Bu bütçedeki Android televizyonların performansından çok bir şey beklememek lazım zamanla kasmaya başlar.

HKC'nin gelmesi sorun teşkil etmez IPS tabanlı 12 COF'lu bir panel kullanılmış çünkü.
Ben 18 k gördüm ondan dedim ama hkc gelmezse olmaz dedim yani ips olan 6 cof sıkıntı yaşamasın dedim

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri