Sevgili arkadaşlar ve Adem hocam merhabalar tv için araştırma yaparken sayfanıza denk geldim. Neredeyse 1 buçuk aydır da önüme düşen tüm videolarınızı izliyorum. Yeni bir TV alacağım fakat şöyle bir çelişkiye düştüm. Normalde bütçem 20 bin idi. Fakat araştırma yapınca ve tvlerin özelliklerini görünce 30bine kadar çıkmayı düşünüyorum. Bu fiyata yukarıda yazdığım modeller arasında kararsız kaldım. Normalde QN85B ya da QN90B almaya çok yakındım fakat bu sefer de tesadüfen önüme Adem hocanın QN90B de olsa parlar videosu düştü. Orada kendisi LS03 serisini öneriyordu. Bu yüzden tekrar kararsız kaldım. Şimdi sizce çoğunlukla sinema ve IPTV amacıyla kullanacağım bu TV için bunlardan hangisini alayım? Ürün boyutu olarak 55 inç istiyorum. Yoksa sizce hepsini bir kenara atıp bu fiyat bandında bir LG OLED mi alayım?(Oled'in zevk ve şans işi olduğunu biliyorum, ömür konusunda da fikrim var ama o kadar çok inceleriz videosu izledim ki bir yerde hangisini alırsan al iş biraz şans gibi geliyor. Neden şansımı çok iyi seyir zevki verecek bir üründe denemeyeyim diye düşünmeye başladım.) Çok değerli fikirlerinizi /deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada normalde TCL C735 alacaktım fakat onun miniled olmaması fikrimi değiştirdi. Miniled olan 825te Samsungdan pahalı olunca çok ikna olmadım açıkçası o parayı vermeye. Evet sizdeyim yorumlarda detaylı konuşabiliriz. Herkese şimdiden teşekkürler