Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma TV ÖNERİSİ LS03B, QN85B, QN90B ve LG QNED866

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Hasan_sir

Yeni Üye
Yeni Üye
Sevgili arkadaşlar ve Adem hocam merhabalar tv için araştırma yaparken sayfanıza denk geldim. Neredeyse 1 buçuk aydır da önüme düşen tüm videolarınızı izliyorum. Yeni bir TV alacağım fakat şöyle bir çelişkiye düştüm. Normalde bütçem 20 bin idi. Fakat araştırma yapınca ve tvlerin özelliklerini görünce 30bine kadar çıkmayı düşünüyorum. Bu fiyata yukarıda yazdığım modeller arasında kararsız kaldım. Normalde QN85B ya da QN90B almaya çok yakındım fakat bu sefer de tesadüfen önüme Adem hocanın QN90B de olsa parlar videosu düştü. Orada kendisi LS03 serisini öneriyordu. Bu yüzden tekrar kararsız kaldım. Şimdi sizce çoğunlukla sinema ve IPTV amacıyla kullanacağım bu TV için bunlardan hangisini alayım? Ürün boyutu olarak 55 inç istiyorum. Yoksa sizce hepsini bir kenara atıp bu fiyat bandında bir LG OLED mi alayım?(Oled'in zevk ve şans işi olduğunu biliyorum, ömür konusunda da fikrim var ama o kadar çok inceleriz videosu izledim ki bir yerde hangisini alırsan al iş biraz şans gibi geliyor. Neden şansımı çok iyi seyir zevki verecek bir üründe denemeyeyim diye düşünmeye başladım.) Çok değerli fikirlerinizi /deneyimlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Bu arada normalde TCL C735 alacaktım fakat onun miniled olmaması fikrimi değiştirdi. Miniled olan 825te Samsungdan pahalı olunca çok ikna olmadım açıkçası o parayı vermeye. Evet sizdeyim yorumlarda detaylı konuşabiliriz. Herkese şimdiden teşekkürler

Hocam biraz daha baktım samsung qn90b öğrenci indirimiyle 30.080e geliyor. Üstelik 2750 de parakart veriyor. Onu da hesaba katınca TCL'den daha ucuz oluyor. QN85B yerine QN90B tercih etmemin sebebi de QN90B'nin de Antiglare özelliğinin olması. Bu noktada @Adem Helvacı hocamdan tüketici hakem heyeti başvuru üst limiti için teyit rica ediyorum. Benim internetten öğrendiğime göre 2023 yılında bu tutar 66 bin TL olmuş doğru mudur? Bir sorun yaşamamız durumunda mahkeme ile uğraşmadan tüketici hakem heyetine başvurabiliriz değil mi hocam?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri