Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TV önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

emrkn

Yeni Üye
Yeni Üye
15-20 bin bandında yan açılardan renk bozulması olmayan gündüz parlama yapmayan 55" yada üstü TV önerileri nelerdir

Oooooooo Profilde bir asker gördüm.

Şimdi her şey değişti bende ?

Biraz bakınayım sonra detaylı bir cevap yazayım.
Çok naziksin abim teşekkür ederim ? Evet Yüksekova Dağlıcadayım. Yeni evlendim tayin olmayı bekliyorum daha ev bile belli değil ama en geç haziran sonu gibi evimi tutmuş ve yerleşmiş olacağım o yüzden uzun süredir videolarını izleyip senin tavsiyelerine uymaya gayret ediyordum forumunu da görğnce hem bir nevi yüz yüze tanışmış olmak ve sorularımı direk iletbilmek için hemen üye oldum tıpkı youtube sayfsnı takip ettiğim gbi?

Şu an kulaklık var kulağımda, Sezen Aksu Gün bizim Güneş bizim çalıyor, kardeşimin yazdıklarını okudum Allah şahit gözlerim yaşardı. Asker çok başka, çok farklı bir konumdadır bende ve hayatım boyunca böyleydi. gerek asker çocuğu olmamız ve gerekse çocukluğumuzdan beri içimizdeki o milli duygular bakış açımızı hep çok farklı kılmıştır. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin güzel kardeşim. Ayağınızın ucuna çakıl taş değmesin. Sana da diğer vatan evlatlarına da yürek dolusu saygı, kucak dolusu sevgilerimizle ?

Şimdi abim, tft lcd sınıfında günümüz üretimlerinde en büyük sorunumuz ne yazık ki bulutlanma, ışık sızması, ıps ışıldaması ve sehim. Ne marka ürün alırsak alalım bunlarla karşılaşma riskimiz yüksek oranda var, dolayısı ile satın alacağın televizyonun montajı aşamasında mutlaka servisin yanında olup panel testlerini yapman gerekiyor. (Görev nedeniyle sen olamazsan anlayan birisi olsun lütfen)

Diğer taraftan sana bir model önereceğim ancak kolay kolay bu topa ben girmem. Philips 55PUS8807 modeli Vatanda şu an Sepette %15 indirim ile 19.975tl den alabileceğin bir ürün.

Bu ürün gerek panel üreticisi, kalitesi, philips mühendisliği ve gerekse görüntüleme teknolojisi bakımından senin beklentinin çok üstüne dahi çıkacak bir üründür. P5 görüntüleme motoru Philipsin zaten bildiğimiz görüntüleme mühendisliğindeki başarısına ivme katmış Olur ya ilerleyen zamanda durumun müsait olursa bir de HUE sistem eklersen bu televizyona, işte dizi ve film izlemenin keyfi neymiş o zaman çok daha net anlarsın :)

Tek sorun, satış sonrası hizmetlerine güvenmiyor olmamız. Yani 2 yıllık garanti süresinin dışında olası bir hizmet alma zorunluluğu durumunda bu markanın ülkemizdeki temsilcisi olan TPV adlı şirketin sicili pek iyi değil.

''Şansımı deneyeceğim'' dersen bu tv bütçen dahilinde alabileceğin çok etkili bir modeldir.

Fakat!

Parayı nasıl kazandığını sen daha iyi biliyorsun, ''İşi riske atmayayım, sistemi iyi ama hizmete güvenemedim'' dersen ve ''buraya kadar geldik, sınırları zorlarım, Vatan'ın gece indirimlerini takip eder ve 23.000 yerine 20-21.000tl gibi rakama alabilirim'' dersen Samsung Fald panel quantumdot 55Q80B der geçerim.

Samsung Türkiye, Ülkemizde en güvenilir Satış Sonrası Hizmetleri sunan ithal üründür. Mükemmel değildir ancak diğerleri ile mukayese edilemeyecek derecede iyiler.

Bu da kardeşime benden gelsin madem :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Şu an kulaklık var kulağımda, Sezen Aksu Gün bizim Güneş bizim çalıyor, kardeşimin yazdıklarını okudum Allah şahit gözlerim yaşardı. Asker çok başka, çok farklı bir konumdadır bende ve hayatım boyunca böyleydi. gerek asker çocuğu olmamız ve gerekse çocukluğumuzdan beri içimizdeki o milli duygular bakış açımızı hep çok farklı kılmıştır. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin güzel kardeşim. Ayağınızın ucuna çakıl taş değmesin. Sana da diğer vatan evlatlarına da yürek dolusu saygı, kucak dolusu sevgilerimizle ?

Şimdi abim, tft lcd sınıfında günümüz üretimlerinde en büyük sorunumuz ne yazık ki bulutlanma, ışık sızması, ıps ışıldaması ve sehim. Ne marka ürün alırsak alalım bunlarla karşılaşma riskimiz yüksek oranda var, dolayısı ile satın alacağın televizyonun montajı aşamasında mutlaka servisin yanında olup panel testlerini yapman gerekiyor. (Görev nedeniyle sen olamazsan anlayan birisi olsun lütfen)

Diğer taraftan sana bir model önereceğim ancak kolay kolay bu topa ben girmem. Philips 55PUS8807 modeli Vatanda şu an Sepette %15 indirim ile 19.975tl den alabileceğin bir ürün.

Bu ürün gerek panel üreticisi, kalitesi, philips mühendisliği ve gerekse görüntüleme teknolojisi bakımından senin beklentinin çok üstüne dahi çıkacak bir üründür. P5 görüntüleme motoru Philipsin zaten bildiğimiz görüntüleme mühendisliğindeki başarısına ivme katmış Olur ya ilerleyen zamanda durumun müsait olursa bir de HUE sistem eklersen bu televizyona, işte dizi ve film izlemenin keyfi neymiş o zaman çok daha net anlarsın :)

Tek sorun, satış sonrası hizmetlerine güvenmiyor olmamız. Yani 2 yıllık garanti süresinin dışında olası bir hizmet alma zorunluluğu durumunda bu markanın ülkemizdeki temsilcisi olan TPV adlı şirketin sicili pek iyi değil.

''Şansımı deneyeceğim'' dersen bu tv bütçen dahilinde alabileceğin çok etkili bir modeldir.

Fakat!

Parayı nasıl kazandığını sen daha iyi biliyorsun, ''İşi riske atmayayım, sistemi iyi ama hizmete güvenemedim'' dersen ve ''buraya kadar geldik, sınırları zorlarım, Vatan'ın gece indirimlerini takip eder ve 23.000 yerine 20-21.000tl gibi rakama alabilirim'' dersen Samsung Fald panel quantumdot 55Q80B der geçerim.

Samsung Türkiye, Ülkemizde en güvenilir Satış Sonrası Hizmetleri sunan ithal üründür. Mükemmel değildir ancak diğerleri ile mukayese edilemeyecek derecede iyiler.

Bu da kardeşime benden gelsin madem :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.
Abim iyi dileklerin duaların için çok ama çokk teşekkür ederim onur duydum gerçekten bu duaların dan sonra benim de gözlerim doldu çok duygulandım tekrardan sağol var ol hemen hemen her platformdan elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum seni hiç bir şekilde ticari kazanç veya çıkar gözetmeden bilgilerinle insanlara o kadar çok yardım eden hayatlarını kolaylaştıran birisin eli öpülesi adamsın abi rabbim tüm dualarını kabul etsin sana ve ailene huzurlu mutlu bir hayat dilerim???

Abim ürün konusundaki tavsiyeni kesinlikle ilk sıraya yazdım hatta belki bütçeyi zorlayıp sende bakılabilir dersen belki samsung 55Q80B nin 65" olanına bile bakabilirim bu durum düğünde takılacak altınlara bağlı??? heh dersen ki 30-32 bin bandında 65" daha iyi bir önerim var onuda seve seve emir telakki eder dilerim abim . Ayrıca haziran ayında düğünüme beklerim abi şehri ve detayları instagramdan iletirim abim?? Tekrardan şükranlarımı sunar ellerinden öperim abim hayırlı geceler saygılar hürmetler.

bu durum düğünde takılacak altınlara bağlı???
Ahahahaha Allah gönlünüze göre versin :D

Q80B nin kulvarında çok fazla ürün yok, genelde ona yakın performans verebilecek ekonomik ürün olarak 65C735 tercih ederim ancak ne kadar iyi tv olsa da bir Q80B olmasını bekleyemez ve olacağını da iddia edemeyiz.

32K bantlarında zaten 65Q80B, ancak vatan'ın gece indirimlerini takip etmeni öneririm, biliyorsun normalde 19K bantlarında satılan Samsung 60BU8000 televizyonu bir gece ansızın 14.000tl bantlarında yakalayınca elimizden geldiğince dostlara satın aldırdık. Orada Öğrenci indirimi söz konusuydu. Yani bunları takip edersen 32 den çok daha düşük rakamlara 65Q80B alabilirsin diye düşünüyorum.

Alternatif ürün mutlaka ki bulunur ancak güvenilirliği de düşününce hakikaten 65Q80B en makul tercih gibi duruyor. İndirimleri takip et lütfen kardeşim :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri