Şu an kulaklık var kulağımda, Sezen Aksu Gün bizim Güneş bizim çalıyor, kardeşimin yazdıklarını okudum Allah şahit gözlerim yaşardı. Asker çok başka, çok farklı bir konumdadır bende ve hayatım boyunca böyleydi. gerek asker çocuğu olmamız ve gerekse çocukluğumuzdan beri içimizdeki o milli duygular bakış açımızı hep çok farklı kılmıştır. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin güzel kardeşim. Ayağınızın ucuna çakıl taş değmesin. Sana da diğer vatan evlatlarına da yürek dolusu saygı, kucak dolusu sevgilerimizle ?
Şimdi abim, tft lcd sınıfında günümüz üretimlerinde en büyük sorunumuz ne yazık ki bulutlanma, ışık sızması, ıps ışıldaması ve sehim. Ne marka ürün alırsak alalım bunlarla karşılaşma riskimiz yüksek oranda var, dolayısı ile satın alacağın televizyonun montajı aşamasında mutlaka servisin yanında olup panel testlerini yapman gerekiyor. (Görev nedeniyle sen olamazsan anlayan birisi olsun lütfen)
Diğer taraftan sana bir model önereceğim ancak kolay kolay bu topa ben girmem. Philips 55PUS8807 modeli Vatanda şu an Sepette %15 indirim ile 19.975tl den alabileceğin bir ürün.
Bu ürün gerek panel üreticisi, kalitesi, philips mühendisliği ve gerekse görüntüleme teknolojisi bakımından senin beklentinin çok üstüne dahi çıkacak bir üründür. P5 görüntüleme motoru Philipsin zaten bildiğimiz görüntüleme mühendisliğindeki başarısına ivme katmış Olur ya ilerleyen zamanda durumun müsait olursa bir de HUE sistem eklersen bu televizyona, işte dizi ve film izlemenin keyfi neymiş o zaman çok daha net anlarsın
Tek sorun, satış sonrası hizmetlerine güvenmiyor olmamız. Yani 2 yıllık garanti süresinin dışında olası bir hizmet alma zorunluluğu durumunda bu markanın ülkemizdeki temsilcisi olan TPV adlı şirketin sicili pek iyi değil.
''Şansımı deneyeceğim'' dersen bu tv bütçen dahilinde alabileceğin çok etkili bir modeldir.
Fakat!
Parayı nasıl kazandığını sen daha iyi biliyorsun, ''İşi riske atmayayım, sistemi iyi ama hizmete güvenemedim'' dersen ve ''buraya kadar geldik, sınırları zorlarım, Vatan'ın gece indirimlerini takip eder ve 23.000 yerine 20-21.000tl gibi rakama alabilirim'' dersen Samsung Fald panel quantumdot 55Q80B der geçerim.
Samsung Türkiye, Ülkemizde en güvenilir Satış Sonrası Hizmetleri sunan ithal üründür. Mükemmel değildir ancak diğerleri ile mukayese edilemeyecek derecede iyiler.
Bu da kardeşime benden gelsin madem