Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Tv önerisi

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Özlem Can

Meraklı
Yeni Üye
Merhaba arkadaslar
en fazla 20 bin lira civarı 65inc tv önerisi yapar mısınız lütfen?Önemli olan netflix vs gibi her seye baglanabilsin telefona falan. Tercihen samsung diğer markalarda olur

Merhaba;
65''
Samsung tercihi
20K max bütçe kısmı sorun olur çünkü bütçeye uygun olan modleler bize uymaz, en azından biz önermeyiz siz yine de satın almak isterseniz ona bir şey diyemeyiz elbette.

Bu bütçe ile sadece aklınızda olsun diye yazayım, 75U9520 vestel de satın alabilirisniz.
Bir tık bütçeyi zorlarım derseniz 65BU8500 de satın alabilirisniz
Veya hem ithal ürün hem de bütçe dahilinde olsun derseniz 65P735 tam sizin aradığınız ürün olabilir.

Öncelikle herkese selamlar Fransa’ya evlenip geldim burada ev açtık eşimin babaannesi televizyonu ben alıcam dedi illa hemen alın diyor 65-75 inç arası bişey düşünüyorum günlük ortalama 4-5 saat kullanırız hafta sonları biraz daha fazla normal tvden daha çok oyun YouTube Netflix vs için kullanırız maçları izliyorum arada fiyat konusuna gelince farklı olduğundan dolayı olan markaları sayayım ben size Samsung lg tcl Sony Philips gibi siz önerilerinizi yapın artık kafam almak bullak oldu zaten dilini bilmiyorum şimdi oled mi qled mi bir ton yazı video hepsini yedim bitirdim karar veremedim normalde PC kullanıcısııyım ıps va tn panel tiplerine bakılır bide hz değerine tvde öyle değil HDR kaç neyi ifade ediyor panel tipi hz var oled qled led nano led bir yön ifade kavram var çok karıştı kafam en azından bomba evleri önerirseniz aklımda fikir oluşur burada olan evleri internete yazdığımda Türkçe hiç bir içerik çıkmıyor

Merhaba;
65''
Samsung tercihi
20K max bütçe kısmı sorun olur çünkü bütçeye uygun olan modleler bize uymaz, en azından biz önermeyiz siz yine de satın almak isterseniz ona bir şey diyemeyiz elbette.

Bu bütçe ile sadece aklınızda olsun diye yazayım, 75U9520 vestel de satın alabilirisniz.
Bir tık bütçeyi zorlarım derseniz 65BU8500 de satın alabilirisniz
Veya hem ithal ürün hem de bütçe dahilinde olsun derseniz 65P735 tam sizin aradığınız ürün olabilir.
Tesekkürler hocam peki inc 60inc yapsak ne olurdu fikriniz acaba samsungtan ilerlemek istiyorum acıkcası ben @Adem Helvacı

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri