Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

tv panel değişiminde kullanabileceğim vakum vantuzlarından arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lubennn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lubennn

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba Adem abi ve site sakinleri :) ;
Öncelikle Bursa' dan herkese selamlar
Tv panel değişiminde paneli tutacak vantuzlardan Youtube kanalınızda kullandığınız Vestel buzdolabı display panel değişiminde kullanılan vantuzlardan nerde bulabilirim.
çok aradım ama internette yok. beyaz eşya yedek parçacılarada sordum ama yok malesef :(

bulabileceğim bir yer varsa önerebilirmisiniz ?

her kese iyi çalışmalar dilerim .

Tv panel değişiminde paneli tutacak vantuzlardan Youtube kanalınızda kullandığınız Vestel buzdolabı display panel değişiminde kullanılan vantuzlardan nerde bulabilirim.
çok aradım ama internette yok. beyaz eşya yedek parçacılarada sordum ama yok malesef :(

Abim selamlar. Hoşgeldin aramıza :ok

Jakemy SK05 veya SK5 diye aratırsan bulursun ben senelerce kullandım çok işe yarıyor. 2 adet almıştım ve 50'' e kadar güvenle, 55'' de aşırı dikkatli kullandım bunları.

Güzel Bursa'mıza kucak dolusu sevgilerle :ok

Ekli dosyalar

• sk05.PNG
    sk05.PNG
    115.5 KB · Görüntüleme: 42
Zaten telefon ekranını kuvvetli asılıp çekmek için üretilmiş bunlar.
Ben 2017 yılında tesadüfen bulmuştum bunları :kiskis

Kesinlikle işe yarıyor için rahat olsun :ok

2 adet sipariş geçtim abi :) teşekkür ederim
buralardayım ve takipteyim :)

2 adet sipariş geçtim abi :) teşekkür ederim
buralardayım ve takipteyim :)
Ürünler geldiğinde ilk deneyimlerini paylaşmayı da ihmal etme lütfen.
Eğer yanlış bir ürün aldırdım ise rica ediyorum hiç çekinmeden buradan yaz ki hatamızı bilelim, bundan sonra soran olursa ''Aman abi, şu kardeşimiz aldı bak sorun oldu'' diyebilelim.

Bunun dışında sabah çaylarımızı genelde ilk olarak @Ispanak Namık kardeşimizden içiyoruz çünkü hepimizden erken davranan o oluyor :kiskis

Gece konularımızı kıymetli büyüğümüz @osmanke abimiz domine eder, fırında tavuk, revani kendisinden sorulur :D

Android işletim sisteminin yazılımsal kurcalama kısmı @NBKpro kardeşimizdedir. :D

Forum genel kontrolünde sevgili eşim @Yelda Helvacı

Edebiyat bölümümüzde sevgili @Zeynep

Forum genel yetkilileri ve Panel destek hattımızda can yoldaşlarımız @Vesteloji ve @Tesla ustalarımız

@bjkyener @alino @Serra @Razor Crest @pear ve daha ismi buraya sığmayacak ama hep gönüldaş olduğumuz nice dostumuzla birlikte büyüyerek gelişiyoruz. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz. :ok

Eğer yanlış bir ürün aldırdım ise rica ediyorum hiç çekinmeden buradan yaz ki hatamızı bilelim, bundan sonra soran olursa ''Aman abi, şu kardeşimiz aldı bak sorun oldu'' diyebilelim.

Bunun dışında sabah çaylarımızı genelde ilk olarak @Ispanak Namık kardeşimizden içiyoruz çünkü hepimizden erken davranan o oluyor :kiskis

Gece konularımızı kıymetli büyüğümüz @osmanke abimiz domine eder, fırında tavuk, revani kendisinden sorulur :D

Android işletim sisteminin yazılımsal kurcalama kısmı @NBKpro kardeşimizdedir. :D

Forum genel yetkilileri ve Panel destek hattımızda can yoldaşlarımız @Vesteloji ve @Tesla ustalarımız

@bjkyener @alino @Serra @Razor Crest @pear ve daha ismi buraya sığmayacak ama hep gönüldaş olduğumuz nice dostumuzla birlikte büyüyerek gelişiyoruz. Birbirimizden çok şey öğreniyoruz. :ok
Kocaman bir aileyiz burada

Hoşgeldin inceleriz forum ailesine bende orhangazi,den ama çok oldu ayrılalı 50 yıl dile kolay akrabalarım halen oradalar iyi forumlar dilerim:bye:bye:ok

her biri birbirinden kıymetli insanlar arasında kendimi daha da geliştireceğime eminim..? burası kocaman bir aile..aranızda olmak iyi geldi teşekkür ederim ?

Camcılar bohle marka vantuzla 200-300 kg camları kaldırıyor, belki tv'de de işe yarar :)
Onu ben denedim de sonra uyardım vatandaşı, paneli fazla çekiyor içe doğru, subtrat bölümü kırma riski ile ilgili bilgi paylaşmıştım zamanında.

Kırık paneller üzerinde testler yaptık, sonra arızalı onarılamaz ama subtrat sağlam paneller üzerinde de testler yaptık elimizde kırılan olmadı ama güvenemedik fazla güçlüydü sizin de belirttiğiniz gibi :D

Abim selamlar. Hoşgeldin aramıza :ok

Jakemy SK05 veya SK5 diye aratırsan bulursun ben senelerce kullandım çok işe yarıyor. 2 adet almıştım ve 50'' e kadar güvenle, 55'' de aşırı dikkatli kullandım bunları.

Güzel Bursa'mıza kucak dolusu sevgilerle :ok
Abi bunların vakumları ekrana zarar verme gibi bir risk var mı vakumlandığı zaman.

1.jpg

vakumlu tutucular geldi :) ürünler başarılı adem abim teşekkür ederim önerin için dikkatli kullanıldıgı sürece sıkıntı çıkarmaz ..
11.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 1074
vakumlu tutucular geldi :) ürünler başarılı adem abim teşekkür ederim önerin için dikkatli kullanıldıgı sürece sıkıntı çıkarmaz ..Ekli dosyayı görüntüle 1076
Kesinlikle tam da bunlar. Elcik kısmı oldukça sağlam, plastik bir kilit de yapmışlar güvenilir şekilde taşıma yapmasının yanı sıra güvenilir şekilde bırakmasını sağlaması da iyi oluyor.

Güzel günlerde kullanmanı diliyorum :ok

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri