Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi TV Tavsiyesine ihtiyacım var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Bekir

Yeni Üye
Yeni Üye
Bütçe
35000
Marka Model Bilgisi
65PUS8807
Merhabalar, bir haftadır Tv'leri araştırıyorum ve forumda ki konuları inceliyorum modellerin avantaj ve dezavantajları arasında boğuldum kaldım. Bu konuda tecrübeli ve yol gösterici arkadaşlardan beklentilerime uygun modeller önermelerini bekliyorum.

Beklentilerim:

PlayStation5 ile uyumlu (HDR,ALL,FreeSync vs.) ve ekran tazeleme hızı 120Hz tercih sebebi.
Ekran boyutu: 65 inc.
Bulutlanma ışık sızması vb. sorunları kolay kolay yaşamayacağım bir model.
Siyah dengesi benim için önemli.

Aklımdan geçen PHILIPS 65PUS8807 ama forumda ve şikayetvar'da servisin yetersizliği ve bulutlanmayla ilgili çok fazla şikayet var.

Ne tavsiye edersiniz?

Bütçem 30 - 35k arasıdır.

Merhabalar, bir haftadır Tv'leri araştırıyorum ve forumda ki konuları inceliyorum modellerin avantaj ve dezavantajları arasında boğuldum kaldım. Bu konuda tecrübeli ve yol gösterici arkadaşlardan beklentilerime uygun modeller önermelerini bekliyorum.

Beklentilerim:

PlayStation5 ile uyumlu (HDR,ALL,FreeSync vs.) ve ekran tazeleme hızı 120Hz tercih sebebi.

Aklımdan geçen PHILIPS 65PUS8807 ama forumda ve şikayetvar'da servisin yetersizliği ve bulutlanmayla ilgili çok fazla şikayet var.

Ne tavsiye edersiniz?

35000'e bu özelliklerde 8807 ve 8887 duruyor.
Biraz daha çıkarsanız bir model var.

Beklentilerim:

Ne tavsiye edersiniz?

Işık sızması olaylarından kaçmanın tek yolu OLED televizyonlara yönelmek. OLED'lerde de logo yanığı problemi oluyor maalesef. Şimdi gördüm bu Iphone 14 Pro'ların dynamic island dedikleri hareketli bildirim özelliği yüzünden ekranın o kısmında yanıklar olmaya başlamış. Nedeni AMOLED/OLED panellerin ekranda uzun süre duran görüntüler yüzünden. Halen daha çözülmedi OLED panellerin sıkıntıları. İşin içine konsol girdiği zaman PUS8808 ve C745 şuan ki güncel televizyonlar.

PUS8887 modelini satın aldım, internette diğer modeller ile arasında bir fark ve inceleme vs. görünmüyor sanırım yeni model. Elime ulaştığında ilk izlenimlerimi paylaşacağım.

PUS8887 modelini satın aldım, internette diğer modeller ile arasında bir fark ve inceleme vs. görünmüyor sanırım yeni model. Elime ulaştığında ilk izlenimlerimi paylaşacağım.
Hocam size tavsiyem almadan önce televizyonu gidip görmeniz olacaktır. Ben dün vatan bilgisayara uğradım, 50pus8807'nin görüntüsü pek hoşuma gitmedi. TV'ye bakan kişi arkadaşım olduğu için epey görüştük. Bana 55pus8807 IPS panel kullanırken 50pus8807'de VA panel kullanılıyor dedi. Ek olarak ne kadar fiyat farkı olsa da Samsung tv'lerin görüntüsü çok daha hoşuma gitti.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri