Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Uğur beyaz eşya

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

drfirmament

Yeni Üye
Yeni Üye
Uğur markasının yakın zamanda çamaşır bulaşık buzdolabı ürünleri satmaya başladığinı gördüm. Kalite düzeyi nasıldir? İçinde kullandığı malzemeler ne durumda ?Kalite skalası olarak nereye koyabiliriz ? Şu an için piyasada fazla yorumu yok gibi görünüyor.

Uğur markasının yakın zamanda çamaşır bulaşık buzdolabı ürünleri satmaya başladığinı gördüm. Kalite düzeyi nasıldir? İçinde kullandığı malzemeler ne durumda ?Kalite skalası olarak nereye koyabiliriz ? Şu an için piyasada fazla yorumu yok gibi görünüyor.
Benim de merak ettiğim bir konuydu.

Kağıt üzerinde yazılıan çizilen teknik detaylar çok iyi fakat servis sıkıntılı çoğu yerde yok ve servis olsa bile yedek parçası bulunmuyor. Hatta buna istinaden uğur servisi ek garanti yapmıyor sebebini sorduğum'da parça sorunundan dolayı gibi konustu. Yani hocam ucu açık risk alırsın memnun kalırsın. Alırsın pişman eder ama yinede almamak daha iyi gibi çünkü aynı fiyata daha iyi markalar oluyor

Bu aralar bir de Kumtel marka beyaz eşyalar görüyorum. benzer ürünler olabilir.

Bu aralar bir de Kumtel marka beyaz eşyalar görüyorum. benzer ürünler olabilir.

Bu iki markanın da üretim yaptığını sanmıyorum. Çok büyük olasılıkla Çinliler işin içinde.

Uğur marka makinenin ön görünümüne baktığımda Hoover (Haier) üretimi olduğunu düşündüm. Kötü değildir. Parasının hakkını verir. Bariz uygun fiyat ise alınır. Lakin yarın iş tutmayıp vazgeçerlerse biraz sıkıntı olabilir.

Kumtel hepten fasondur. O markadan ancak gırgır alınır ama üretmiyorlar. Bedava verseler bile hiçbir ürününü almayın. Dandik ötesi ve güvensizdir. Satış sonrası hizmet kötü değil, olmayan bir şey nasıl kötü olsun? :)

Uğur’dan soğutma ürünleri alınır ama diğer beyaz eşya sanki macera. Bunun yerine Altus, Grundig, Regal vb sanki mantıklı. Lakin almazsak nasıl rekabet oluşacak. Zor tercih.

Bu iki markanın da üretim yaptığını sanmıyorum. Çok büyük olasılıkla Çinliler işin içinde.

Uğur marka makinenin ön görünümüne baktığımda Hoover (Haier) üretimi olduğunu düşündüm. Kötü değildir. Parasının hakkını verir. Bariz uygun fiyat ise alınır. Lakin yarın iş tutmayıp vazgeçerlerse biraz sıkıntı olabilir.

Kumtel hepten fasondur. O markadan ancak gırgır alınır ama üretmiyorlar. Bedava verseler bile hiçbir ürününü almayın. Dandik ötesi ve güvensizdir. Satış sonrası hizmet kötü değil, olmayan bir şey nasıl kötü olsun? :)

Uğur’dan soğutma ürünleri alınır ama diğer beyaz eşya sanki macera. Bunun yerine Altus, Grundig, Regal vb sanki mantıklı. Lakin almazsak nasıl rekabet oluşacak. Zor tercih.
Geçen dijitsu ürünleri (buzdolabı, çamaşır ve bulaşık mak.) vardı Bim de. bir de baktım midea üretimi :) Şimdi Midea üretimi mi yoksa Hoover, Haier mi daha iyidir?

Geçen dijitsu ürünleri (buzdolabı, çamaşır ve bulaşık mak.) vardı Bim de. bir de baktım midea üretimi :) Şimdi Midea üretimi mi yoksa Hoover, Haier mi daha iyidir?
Midea üretimleri oldukça iyi diye biliyorum lakin Hoover için aynısını söyleyemem. Haier bir tık daha iyi olsa da Hoover üretim kalitesi konusunda sıkıntılı, hem TR hem Avrupa satışları için birçok satış sitesinde olumsuz geri dönütler mevcut.
Ama durum burada biraz karışık olabilir çünkü burada kendi markaları için değil başka marka için üretim yapıyorlar o yüzden kullanıcı deneyim ve yorumları olmadan bir şey demek güç. Ha, bu ürünlerin servis ve parça ağı ne kadar iyi asıl civcivli ve tartışılması gereken kısım o.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri