Buna
''üretim durdurma'' değil de '
'Her sene yeni model ismi verip kozmetik panelde 1-2 renk şekil değişikliği yapmazlarsa ürün satamama'' diyelim bence
Aynı laciverti her sene insanlara başka türlü nasıl satacaklar?
10 sene boyunca aynı tambur, aynı kazan, aynı boru,aynı elektronik kart ile üretim yapar ama 6 ay değilse senede 1 kere mutlaka model değiştirirler. Bu işin olağan akışı bu.
Şey gibi düşünün mesela, yaz için tatile gideceksiniz, otelde yer ayırttınız, gittiniz yediniz içtiniz eğlendiniz ve ÇOK beğendiniz ama bir sonraki sene aynı otele gitmezsiniz (İstisnalar vardır tabi gitmeyi tercih edecek olan) çünkü YENİ DENEYİMLER yaşama arzusu her zaman dürter insanı.
Kurutma makinesi aldım daha birkaç gün önce, bıktık artık aynı lacivertleri görüp durmaktan, ben de gittim değişiklik olsun diye Haier aldım çünkü aynı zamanda merak ediyorum bakayım nasıl bir şeymiş diye.
Hatun'a kalsa Beko alıp geçelim diyordu mesela.
İşte sırf bu nedenle bir hiçbir zaman katalog verileri veya model numaralarına göre değerlendirme yapmayız.
Ne zaman ki üretim materyallerinde GERÇEKTEN bir şeyler değiştirmişler o zaman burada yazıp çizmeyi, sosyalde yayınlamayı tercih ediyoruz