Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Uygun fiyat bulaşık ve çamaşır makinesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

şule

Yeni Üye
Yeni Üye
Amasya 'da oturan bekar erkek kardeşim bulaşık ve çamaşır makinesi alacak fiyat olarak çamaşır makinesi 7 bin civarı bulaşık için en fazla 6 bin verebilir.Bulaşık makinesinde regal bm kodlu 2 ya da 3 programlı veya altus al 403 mp bakıyor regal de alt teker boşa çıkıp sepet yerinden çıkıyor demişsiniz bu hâlâ devam ediyor mu yoksa yeni seriler de düzeltildi mi ? Çamaşır makinesi için altus grundig 7 kilo civarı baktım arçelik, beko, bosh grubu fiyat olarak daha pahalı ve düşük kilo uygun fiyat yoktu.Altus da çamaşır makinesinde şikayetler var hangisi iş görür ?Tavsiye edebileceğiniz marka model varsa paylaşır mısınız?

Amasya 'da oturan bekar erkek kardeşim bulaşık ve çamaşır makinesi alacak fiyat olarak çamaşır makinesi 7 bin civarı bulaşık için en fazla 6 bin verebilir.Bulaşık makinesinde regal bm kodlu 2 ya da 3 programlı veya altus al 403 mp bakıyor regal de alt teker boşa çıkıp sepet yerinden çıkıyor demişsiniz bu hâlâ devam ediyor mu yoksa yeni seriler de düzeltildi mi ? Çamaşır makinesi için altus grundig 7 kilo civarı baktım arçelik, beko, bosh grubu fiyat olarak daha pahalı ve düşük kilo uygun fiyat yoktu.Altus da çamaşır makinesinde şikayetler var hangisi iş görür ?Tavsiye edebileceğiniz marka model varsa paylaşır mısınız?
Merhaba; Çamaşır makinesinde biz de üzülüyor olsak da şikayet edilmeyen marka yok. Yine de kesinlikle uzak duracağınız markanın Vestel olduğunu biliyorsunuzdur artık :)

Bulaşıkta başarılı olsalar da sizin örneğinizde olduğu gibi takım alışverişlerinde bu sefer ben de takımı bozmak istemediğim için komple ayn markadan ilerleme istiyorum. Yani Arçelik grubundan hem çamaşır hem de bulaşık almak daha mantıklı olur.

Vestel efendi bizi fabrikaya davet edip çamaşır makinelerindeki sorunu çözdüklerini ispat edene kadar Vestel'den makine önerisi yok bunu kafalarına yazsınlar.

Size ürün önermeden evvel ürünlerin kullanılacağı ili öğrenmekte sakınca var mı?

Bazı markaları servislerine göre de değerlendiriyoruz çünkü.

Merhaba; Çamaşır makinesinde biz de üzülüyor olsak da şikayet edilmeyen marka yok. Yine de kesinlikle uzak duracağınız markanın Vestel olduğunu biliyorsunuzdur artık :)

Bulaşıkta başarılı olsalar da sizin örneğinizde olduğu gibi takım alışverişlerinde bu sefer ben de takımı bozmak istemediğim için komple ayn markadan ilerleme istiyorum. Yani Arçelik grubundan hem çamaşır hem de bulaşık almak daha mantıklı olur.

Vestel efendi bizi fabrikaya davet edip çamaşır makinelerindeki sorunu çözdüklerini ispat edene kadar Vestel'den makine önerisi yok bunu kafalarına yazsınlar.

Size ürün önermeden evvel ürünlerin kullanılacağı ili öğrenmekte sakınca var mı?

Bazı markaları servislerine göre de değerlendiriyoruz çünkü.
Senin amortisör işi aklımda ama ben yineliyorum 80newtonluk amortisör titreşim sorunu çözecek ? video ile ispatlıyacağız İnşallah ?

Bim Mobil uygulamasında ve Bim'in sitesinde bulunan zaman zaman da mağazalarda reklamı bulunan Keysmart markası, Arçelik'in bir markası olup uygun fiyata ürünler sağlıyor. Örnek olarak Altus 7103 ML ile Keysmart Key-7001 aynı makinedir. Bulaşık makinesi de Altus'un modelleriyle aynı.

Ürün ayıplı bozuk çıktığında Bim ya da diğer marketlerde iade değişim nasıl oluyor ?Buna servis mi karar veriyor ? Açıkçası marketten almaya çekindim satış sonrası sorun çıktığında Bim ürünün arkasında duruyor mu ?

Ürün ayıplı bozuk çıktığında Bim ya da diğer marketlerde iade değişim nasıl oluyor ?Buna servis mi karar veriyor ? Açıkçası marketten almaya çekindim satış sonrası sorun çıktığında Bim ürünün arkasında duruyor mu ?
Ürünü zaten servis gelip kuruyor.Siz sadece markete ödeme yapıyorsunuz. Garanti vs hepsi servis ve size verilen fiş/fatura üzerinden yürüyor.Keysmart aldım ordan biliyorum.

Son düzenleme:
Markete parayı verdikten sonra her şeyle Arçelik ilgileniyor. Makineyi direkt Arçelik getiriyor ve kuruyor. Bim'le bir işiniz yok yani.

Satış sonrası hizmet ve servis konusunda yetersizdi en son. Arada bir şoka geliyor ürünleri. @Adem Helvacı hocam Hoover ile bir aralar görüşme vardı sanki videolardan öyle hatırlıyorum.
Görüşmelerimden vatandaş adına fayda sağlayabilecek çıkarımlar elde edemedim o nedenle dikkat edersen Hoover markasından geri çektim kendimi.
Hoover markasını ülkeye kaç ayrı firma getiriyor, sorumluluk kimin, hangi servis kime ait, Teknik departman ne derece güvenilir? Yedek parça tedarikinde sorun yaşanır mı? her şeyden önemlisi Yetkili Servislerin bu komik rakamlarla hizmet verip memnuniyet sonucu nasıl beklenebilir? Bu sorular tam yanıt bulmadan kefil olmak mümkün değil.

Kendime alırım bakın o yalan değil ancak benim güvencem var, bilgim var o nedenle bana bir şey dokunmaz fakat vatandaş için öyle değil. Bu nedenle Keysmart ve Altus önerini ben de destekliyorum.

Keysmart bim uygulama da göremedim belki mağaza da ellerinde olabilir bir sormak lazım. Altus da ındirim kampanya takip edip makineleri alır . Teşekkür ederim .

Keysmart bim uygulama da göremedim belki mağaza da ellerinde olabilir bir sormak lazım. Altus da ındirim kampanya takip edip makineleri alır . Teşekkür ederim .
Şu konuda içiniz rahat olsun.
Biliyorsunuz tüm markaların yetkili servisleri ile de iletişim halindeyim ve biz gerçek bilgileri ürünü satan değil tamir edenden almayı tercih ediyoruz.
Malumunuz satanın işi satmak, yani en güzel mal onun sattığı maldır o yüzden bilgi kaynağımız satıcı olmaz hiç bir zaman.
Altus için ise şunu açık yüreklilikle belirteyim, Arçelik de kullanılan Motor, Kazan, Tambur, Pompa, Elektronik kart, Amortisör, Kazan Contası, Çıkış contası vs dahil %100 tamamı AYNI ürünler.

Aralarındaki tek fark segment yaratmak için değiştirdikleri marka ve model, yazılımları değiştirdikleri bazı özellikler o kadar.

Altus almaya karar verdik hem fiyat hem Arçelik garantisinde olması avantajlı giriş seviyesi model beğenip sipariş vereceğiz. Teşekkür ederim yardımlarınız için .

Şok markette vardı altus da bitmediyse. En son samsungla hoover da getirmiş olabilirler tabi. A101'e ise keysmartla eşdeğer olan flavel markası gelmiyor uzun zamandır.

Şok internet sitesinde altus Al 7103 L 6499 tl hepsi burada da altus 7103 ml 5949 lira arada ekran farkı var galiba karsilaştiracağım ikisini de .

7103 L modeli derinlik olarak daha kısa. Sanki yarımmış gibi geliyor bana makine. Her markada var böyle cinsler. Ben sevmiyorum kazan vurma olayı da daha fazla oluyor bunlarda. Y:84 G:60 D:49 ölçüleri

7103 ML modeli evet Keysmart'la Flavel'la aynı ürün olan. Ekran yok, sıkma deviri, gecikmeli başlatma tuşları var. Program takip ışıkları var. Y:84 G:60 D:55 bunun ölçüleri de.

Fonksiyon olarak 7103L biraz daha fazladır belki.

Altus almaya karar verdik hem fiyat hem Arçelik garantisinde olması avantajlı giriş seviyesi model beğenip sipariş vereceğiz. Teşekkür ederim yardımlarınız için .
Güzel günlerde kullanınız.
Tercih ettiğiniz ürünler ile ilgili de bilgi paylaşırsanız çok mutlu oluruz :)

Şunu ekleyelim elbette, bizim insanlarımız bulaşık makinesine çöp öğütme makinesi gibi bakabiliyor. Bulaşık makinesi basit olarak dönen pervanelerin üstündeki deliklerden su çıkararak o suyun tabak bardak vs. aletlere çarparak üstündeki lekeyi çıkarmaya yarar. bulaşık makinesini mümkün olduğunca tıka basa doldurmamak gerekir. Makine programda ilk başta aldığı suyu bir süre çevirerek dışarı atar. sonra tekrar (ikinci defa) su alır ve ısıtmaya başlar, o aldığı suyu bir yandan ısıtırken bir yandan pompa yardımıyla içinde dolaştırır pervanelere gönderir, deterjan kapağını açar ve deterjanı da suya karıştırır. İşte su içindeki sıcak suyu programa göre yaklaşık 45 dk civarı sürekli döndürür. Eğer çok yağlı ve fazla kirli lekeli bulaşıkları koyarsak ilk aldığı su o kaba lekeleri ve yağları tam anlamıyla gideremez yumuşatamaz. İkinci aldığı suyu da uzun süre döndürüp aynı zamanda ısıttığı için o tabaklardaki bulaşıklar sıcağın da etkisiyle ortama kötü bir koku yayar ayrıca suyu bulandırır ve tabaklarınız bardaklarınız bu bulanık suyla yıkanır. (Makine temizleyici reklamı değil merak etmeyin :D) Sonucunda da durulama suyu gezdirse de o sıcağın etkisiyle pis bir buhar ve koku makinenin içinde kalır ve bulaşıklarınızın bulanık olmasına veya kötü kokmasına yol açabilir. (Bu anlattığım benim benden daha yaşlı olan arçelik 4440 makinemin 1. programında bu şekilde)
Bu yüzden bulaşık makinesini "sıkıştıralım şunları da alır" mantığı ile çalıştırmak çok da mantıklı değildir. Ölçülü hatta ben hiç sıkıştırmadan kullanıyorum çoğu zaman. Bu gibi detaylar makinenin ömrüne de katkı sağlar.

Çamaşır makinesi konusunda da sonuçta "uygun fiyatlı" ve çok üst segment olmayan makineler konuşuyoruz elbette. Tamam vestel grubunu özellikle SEG markasını hiç anmadık çünkü evimdekinden biliyorum, yıkıyor mu yıkıyor işte ama hangi programda ne şekilde ne atarsan at, istersen ayaklarını beton çivileriyle sabitle sıkmaya geçerken o kazan illaki bir yere iki üç kere tıklatıyor. (belki de öyle kodlanmıştır, ey makine sıkacaksan üç kere vur) şaka bir yana yani ben açıkçası seg makinenin de kazan vurmadan sıkmaya geçmesini bekleyemem. servisin diyeceği şu "dengesiz çamaşır atmayın, az su çekenle çok su çekeni aynı anda atmayın" bu kadar. servis de biliyor sıkmaya geçerken vurduğunu ve ne yaparsa yapsın geçmeyeceğini ama elinden bir şey gelmiyor o servis de sonuçta makineyi üreten değil. Benzer sorunlar yüzünden seg markasını ve vestel grubunu yazmadık çamaşır grubunda. Daha pahalı üretimlerde bu sonuç var mı derseniz, evet var. "Sessiz" fırçasız inverter motorlu diye sattıkları o meşhur markalı makineler takır tukur sıkıyor özellikle bu bldc motorlularda ciddi bir denge problemi var. Fırçalı düz motora sahip olan ekonomik üretimler nispeten daha dengeli. Yani Arçelik grubu önermemizdeki amaç aslında Vestel grubuna kıyasla biraz daha bu konularda iyi olması. Fakat Altus'un 4 katı fiyatına Samsung, LG gibi markaların makinelerinde de denge sorunu olabiliyor Altus'ta da olabilir. Bu konuda uyaralım, aslında uyarmak da mantıklı değil çünkü üç el havlusu atınca hepsinin vereceği sonuç benzer.

Örnek olarak kendi makinemde çektiğim kısa programın videosunu atıyorum. Bir aksilik olmazsa altus'un denge ve titreme konusunda bundan bir tık daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini ayarlamak üzere izninize ihtiyacımız olacak.
Daha ayrıntılı bilgi için çerezler sayfamıza bakın.

Son düzenleme:
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri