Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Vaillant-Fujitsu-Daikin-Demirdöküm Klima Hangisi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Kafadan elenecek ürün Grundig
Daikin severiz, sensira giriş seviyesi ürün ama yine de japon segment olduğu için tercih edilebilir
Vaillant çok güçü markadır ama klima konusund akendileri üretici olmadığı gibi zaten çok iddialı da değiller sektörde (Neden istemiyorlar anlamıyorum)
Demirdöküm yanlış hatırlamıyorsam Gree ye üretim yaptırtıyordu ama teyit etmek lazım.
Fujistu Prime için bu sene ilk defa gerçek kullanıcı verileri elimizde olacak tester dostumuz sayesinde.

Genel geçer bilgi olarak en makul ürün Fujitsu Prime olabilri diye düşünüyorum.
Yine de kullanıcı dostların yorumlarını görmek güzel olur.

Kafadan elenecek ürün Grundig
Daikin severiz, sensira giriş seviyesi ürün ama yine de japon segment olduğu için tercih edilebilir
Vaillant çok güçü markadır ama klima konusund akendileri üretici olmadığı gibi zaten çok iddialı da değiller sektörde (Neden istemiyorlar anlamıyorum)
Demirdöküm yanlış hatırlamıyorsam Gree ye üretim yaptırtıyordu ama teyit etmek lazım.
Fujistu Prime için bu sene ilk defa gerçek kullanıcı verileri elimizde olacak tester dostumuz sayesinde.

Genel geçer bilgi olarak en makul ürün Fujitsu Prime olabilri diye düşünüyorum.
Yine de kullanıcı dostların yorumlarını görmek güzel olur.
Hocam şuana kadar hiç bir şikayetim yok Fujitsu Prime serisinden. Testlere devam edeceğim ve ara ara bilgilendirmeye devam edeceğim. Şu ana kadar olan testlerde gördüğüm klima kendisini kıstığında uzun süre stabil olarak devam ediyor dur kalk olayı yaşatmıyor.

Çok teşekkürler,
Benim de gönlüm

Fujitsu Prime ASYG12KPCE A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima dan yanaydı. A7 bu yıl çıkan yeni model bir klima imiş.​

ancak hb da şu ilanı görünce kafam karıştı.. https://www.hepsiburada.com/kaira-d...mlari?magaza=Kaira Türkiye&sayfa=1&filtre=1,5

Oldukça uygun fiyat geldi ama hiçbir bilgim yok güvenilir marka mıdır ? Satıcı Kaira Türkiye grubu montaj dahil diyor . Satın alanların yorumlarına bakınca Daikin servisi hizmet veriyormuş ? 161 kişi de 1 puan vermiş

Yani

Fujitsu Prime ASYG12KPCE A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima​

ile

Kaira DTXR35E 12000 BTU WiFi A++ Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil) arasına kararsız kaldım
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Çok teşekkürler,
Benim de gönlüm

Fujitsu Prime ASYG12KPCE A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima dan yanaydı. A7 bu yıl çıkan yeni model bir klima imiş.​

ancak hb da şu ilanı görünce kafam karıştı.. https://www.hepsiburada.com/kaira-dtxr35e-12000-btu-wifi-a-inverter-duvar-tipi-klima-montaj-dahil-p-HBCV00000FR2VZ-yorumlari?magaza=Kaira Türkiye&sayfa=1&filtre=1,5

Oldukça uygun fiyat geldi ama hiçbir bilgim yok güvenilir marka mıdır ? Satıcı Kaira Türkiye grubu montaj dahil diyor . Satın alanların yorumlarına bakınca Daikin servisi hizmet veriyormuş ? 161 kişi de 1 puan vermiş

Yani

Fujitsu Prime ASYG12KPCE A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima​

ile

Kaira DTXR35E 12000 BTU WiFi A++ Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil) arasına kararsız kaldım
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Abi inan bana sınıfları oldukça ayrı iki ürün.
Fujitsu her şekilde alınması gereken ürün olur bu kıyaslamada :ok

Fiyatta bir sorun varsa Kaira alabilirsiniz, hatta şokmarkete 12 bin btü bosch climate gelmiş 9 taksit vade farksız onuda araştırabilirsiniz, fakat fiyatla ilgili sorun yoksa ben Fujitsu alır geçerdim. Yinede son karar sizin tabiki 👋

Fiyatta bir sorun varsa Kaira alabilirsiniz, hatta şokmarkete 12 bin btü bosch climate gelmiş 9 taksit vade farksız onuda araştırabilirsiniz, fakat fiyatla ilgili sorun yoksa ben Fujitsu bu enflasyonda alır geçerdim. Yinede son karar sizin tabiki 👋

Açıkcası 3 bin ₺ bu enflasyonist ortamda sürekli almayacağın bir demirbaş için vermeye değer. Açıkca Fujitsu beni almazsan çok şey kaybedersiz der gibi duruyor :) Umarım servisi pişman etmez. vakumlamasını yapar teknik servis

Açıkcası 3 bin ₺ bu enflasyonist ortamda sürekli almayacağın bir demirbaş için vermeye değer. Açıkca Fujitsu beni almazsan çok şey kaybedersiz der gibi duruyor :) Umarım servisi pişman etmez. vakumlamasını yapar teknik servis
@Ali Kemal Eyvaz kardeşime katılıyorum. Vakum işini daha satın alım aşamasında bile not düşer, servis eve gelmeden evvel uyarırsınız. :ok

@Adem Helvacı abi tam olarak şurada yardımına ihtiyacım var ->

@Adem Helvacı abi tam olarak şurada yardımına ihtiyacım var ->
Bakalım neymiş :ok

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri