Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vatan bilgisayar 55pml9507 ayıplı mal

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Hızır

Yeni Üye
Yeni Üye
Merhaba Adem hocam vatan bilgisayar dan Philips 55pml9507 TV satın aldık bir hafta sonra LED barlarda sorun oluştu servis değişim kararı verdi vatan bilgisayar elinde olmasına rağmen oyaladı alış fiyatım uygun olmasından dolayı para iadesi vermek istedi kabul etmedim tüketici haklarına başvurdum o esnada bana Oled seri bir cihaz teklif ettiler ve bir hafta sonra ondan elimiz de yok diyerek alt model cihazlar teklif edilmeye başlandı ben de kabul etmedim tüketici haklarına da cihazın aynısı ile değişim kararı verdi sonra tekrar aradım 55pml9008 model teklif ediliyor bu cihazla o cihaz arasın da çok fark var benim aldığım fiyatla şuan ki fiyat arasında iki kat fiyat farkı var ne yapmalıyım

Merhaba Adem hocam vatan bilgisayar dan Philips 55pml9507 TV satın aldık bir hafta sonra LED barlarda sorun oluştu servis değişim kararı verdi vatan bilgisayar elinde olmasına rağmen oyaladı alış fiyatım uygun olmasından dolayı para iadesi vermek istedi kabul etmedim tüketici haklarına başvurdum o esnada bana Oled seri bir cihaz teklif ettiler ve bir hafta sonra ondan elimiz de yok diyerek alt model cihazlar teklif edilmeye başlandı ben de kabul etmedim tüketici haklarına da cihazın aynısı ile değişim kararı verdi sonra tekrar aradım 55pml9008 model teklif ediliyor bu cihazla o cihaz arasın da çok fark var benim aldığım fiyatla şuan ki fiyat arasında iki kat fiyat farkı var ne yapmalıyım
Bende pml9507 kullanıyorum 9008 model yeni çıkan olmasına rağmen özellik olarak daha geride benzer durumu biriside yaşamıştı ama mağazayı hatırlamıyorum üzerine para vererek oled almıştı.

Bende pml9507 kullanıyorum 9008 model yeni çıkan olmasına rağmen özellik olarak daha geride benzer durumu biriside yaşamıştı ama mağazayı hatırlamıyorum üzerine para vererek oled almıştı.
Vatan bilgisayar yardımcı olmak gibi bir amacı yok malesef icraya versem mi diye düşünüyorum

2023 philips mini led serisi iki model. Alt model 9008, üst olan 9308 ve henüz Türkiye'ye gelmedi.

Kanunen bilmiyorum ama vatan üstüne düşeni yapıyor gibi elinde olmadığı için bir üst modeli veriyor aslında ama burada sorun yeni modelin öncekinin gerisinde kalması gibi.
Üretim yılı olarak yeni olabilir ama üst model olamaz bence sizde karşılaştırın farkı görürsünüz

Yeni model olmasına rağmen geriye gitmiş zaten ona katılıyorum android olmaması bile büyük eksi benim gözümde.
Ben de anlamadım vatan bilgisayar a hiç anlam veremedim zaten değişim yapınca firmadan yenisini talep etmiyorlar mı zararı yok ama müşteriyi kızdırmak gibi bir amaçları var

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri