Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Karşılaştırma Vestel 50Q9900 mü Android TV mi?

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

yunuskavci

Yeni Üye
Yeni Üye
50Q9900 iyidir fakat yine de bir 50C725 etmez görüşündeyim.
Adem abi tavsiyen üzerine 50u9700 aldım geçen ay çok güzel ses kalitesi bir tane daha almayı düşünüyorum 50Q9900 almayı düşünüyordum ama android veya google tv tavsiyen varsa iyi olur (görüntü ve ses kalitesi önemli) benim için :) saygılarr....

Adem abi tavsiyen üzerine 50u9700 aldım geçen ay çok güzel ses kalitesi bir tane daha almayı düşünüyorum 50Q9900 almayı düşünüyordum ama android veya google tv tavsiyen varsa iyi olur (görüntü ve ses kalitesi önemli) benim için :) saygılarr....
Abim Selamlar; Televizyonunuzu güzel günlerde kullanmanızı diliyorum öncelikle. :)
Satın alım sürecin acil mi bilemiyorum ancak birkaç gün içerisinde GoogleTV işletim sistemli F950 serisi Onvo tv leri inceleyeceğiz, sevgili @İlteriş Yılmaz İstanbulda şu an, yarın veya çarşamba burada olmasını bekliyoruz, geldiğinde ele alacağız konuları. Dİlersen onu da bekleyebilri veya Vestelden 9630 serisi GoogleTV işletim sistemli televizyonlara da bakabilirsin.

Aklına yatan birkaç model belirleyip buraya yazarsan seve seve analiz ederiz :ok

Ben jbl partneri olayını çok beğendim ses beni ziyadesi ile tatmin etti 13000 bandin da o ses kalitesinde 50 inc bir tv bakıyorum 50u9700-50q9900-50c725 bunların üzerinde duruyorum ama sanırım tcl o ses seviyesinde değil yorumlar da okuduklarıma göre

Ben jbl partneri olayını çok beğendim ses beni ziyadesi ile tatmin etti 13000 bandin da o ses kalitesinde 50 inc bir tv bakıyorum 50u9700-50q9900-50c725 bunların üzerinde duruyorum ama sanırım tcl o ses seviyesinde değil yorumlar da okuduklarıma göre
TCL de C728 de sesin kalitesini gördük ancak daha alt serilerinde normal tv lerden bir farkı yoktu. C728 de zaten Onkyo partner desteği vardı.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri