Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vestel 50QA9700 Teknik Verileri Sitemizde Yayınlandı

Adem Helvacı

Everybody Lies
Yönetici
Administrator
Sevgili @Vesteloji Vestel 50QA9700 ürünü inceleyene kadar (Kendisinden sabırsızlıkla inceleme sonuçlarını bekiyoruz) aklınıza takılan soruların cevap bulabilmesi adına sitemizde ürünün teknik detaylarını paylaştım.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Açık belirtmek isterim ki teknik veriler doğrultusunda bu modelden benim beklentim oldukça yüksek.

Özellikle HDR10, HDR10+, Dolby Vision, MEMC, Pixellence Pro, 3000hz FRR, Direct Led gibi özelliklerin yanırıa üründe QDEF katman bulunması yani QLED özelliğinin eklenmiş olması, VA tabanlı 5000:1 tipik kontrasta sahip üründen beklentileri inanılmaz yüksek tutmamıza neden oldu.

Sevgili Fiko inceler incelemez öngörülerimizin doğru çıkıp çıkmadığını göreceğiz.

TV arayanların radarına alması gereken bir model olduğunu belirtmek isterim.

Hocam vestel thh den 65ua9090 ni guncel fiyatından iade ederim deliler
65qa9700 mu alayım yada 64c645 mi yada tekrar.9090 mi kararsız..kaldım
Qled.tv lerde belli bizamn. Sonra görüntü. Gidiyor.diue.soylenti.war.dogrumuki
9090.dan.memnunum.ama bendekinde issik sızması.fazla.idi

Hocam vestel thh den 65ua9090 ni guncel fiyatından iade ederim deliler
65qa9700 mu alayım yada 64c645 mi yada tekrar.9090 mi kararsız..kaldım
Qled.tv lerde belli bizamn. Sonra görüntü. Gidiyor.diue.soylenti.war.dogrumuki
9090.dan.memnunum.ama bendekinde issik sızması.fazla.idi
Işık sızması, bukutlanma, gölgeleme; markaya ve modele bağlı değildir. Qa9700 de de çıkabilir Samsung da da LG dede.
Bu konuda ne koşullarla taşınmış evinize gelmiş kimse garantisini veremez. Bu saydıklarımız şans işidir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri