Herkese merhaba; 55 inch, uzun süre başım ağrımadan kullanabileceğim bir tv arayışındayım. İnternette araştırma yaparken Adem Hocamın sitesi ve kanalı üzerinden epey bir bilgi edinme şansım oldu. Bu vesileyle kendisine teşekkür etmiş olayım. Araştırdıkça, bilgi edindikçe karar vermesi daha da zorlaştı. Artık en son 2 modele düşürdüm tercihlerimi. Aslında 55U9700 modeli kafama çok yatıyordu ancak Adem hocam kanalında BOE panel ve 6 COF ile geldiğini söyledi bu modelin. Son gelen modellerde AUO panel görülmüş sanırım. AUO ile gelen modellerde kullanılan COF sayısını öğrenemedim. 6 adet COF ile gelen bir ürün almak istemedim açıkçası çünkü uzun süre kullanmak istiyorum. Bu sebeple Bİm'de satılan TCL P615 modelini araştırdım. Kağıt üstünde bütün beklentilerimi karşılıyor aslında ama servis konusunda çok fazla kişi sıkıntı yaşamış. Bu durumda kafamda iki soru işareti oluştu.
1- Vestel 55U9700 modelinde kullanılan AUO panelde kullanılan COF adedi ve panel yapısı (IPS - VA)
2- TCL 55P615 uzun ömürlü kullanım imkanı sunar mı? (Serviste yaşanılan sıkıntılar göz önünde bulundurulduğunda)
Bunlar dışında 13-14 bin liraya kadar tavsiye edeceğiniz önerilere açığım.
Teşekkürler.
1- Vestel 55U9700 modelinde kullanılan AUO panelde kullanılan COF adedi ve panel yapısı (IPS - VA)
2- TCL 55P615 uzun ömürlü kullanım imkanı sunar mı? (Serviste yaşanılan sıkıntılar göz önünde bulundurulduğunda)
Bunlar dışında 13-14 bin liraya kadar tavsiye edeceğiniz önerilere açığım.
Teşekkürler.
Son düzenleme: