Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Satın Alma Önerisi Vestel 55UG9630 alınır mı, alternatifi ne olabilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OFLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

OFLU

Meraklı
Yeni Üye
Bütçe
10,000 16000
Marka Model Bilgisi
Samsung , vestel
Merhaba,

Vestel 55UG9630 modeline uzun araştırmalar sonucu karar kıldım gibi. Daha doğrusu kafayı tırlatmadan al bir tane geç diyerekten kafam buna yattı diyelim.

Fiyat performans açısından güzel bir tv ye benziyor, yorumları ve önerilere bakınca hep göz önünde olan bir model olduğunu gördüm.

Aslında her yönüyle iyi ama kafama takılan tek şey COF sayısının 6 olması. Sizce bu ne kadar sorun eder, çünkü tv günde 10 saat civarı açık kalıyor,

Başka sorun edebileceğim bir tarafı var mıdır?

Bu tv ayarında şu model de güzel diyebileceğiniz bir model var mıdır?

Satın Alma Önerisi Vestel 55UG9630 alınır mı, alternatifi ne olabilir?

Merhaba,

Vestel 55UG9630 modeline uzun araştırmalar sonucu karar kıldım gibi. Daha doğrusu kafayı tırlatmadan al bir tane geç diyerekten kafam buna yattı diyelim.

Fiyat performans açısından güzel bir tv ye benziyor, yorumları ve önerilere bakınca hep göz önünde olan bir model olduğunu gördüm.

Aslında her yönüyle iyi ama kafama takılan tek şey COF sayısının 6 olması. Sizce bu ne kadar sorun eder, çünkü tv günde 10 saat civarı açık kalıyor,

55QA9700 daha iyi bir tercih olabilir.
Merhaba,

Ben sadece Google TV olmasına yorum yapayım, bende onvo 55f950 Google TV var ve çok hızlı, benim eski android TV hantaldı.

Ben sadece Google TV olmasına yorum yapayım, bende onvo 55f950 Google TV var ve çok hızlı, benim eski android TV hantaldı.
Bence 55f950 ile 55ug9630 karşılaştırılmaz. Onvo her ne kadar Google TV olsa da, TV konusunda bir Vestel olabilmesi için 6 fırın ekmek yemesi lazım. 6 fırın ekmek de servislerine yedirmesi lazım. Düşük fiyatlı ürün arayana tavsiye edilir ancak.

Yaklaşık 2 yıldır bu markayı biliyorum, forum ailesi olarak da takip ediyoruz, ama benim şahsi notum bu.

Bence 55f950 ile 55ug9630 karşılaştırılmaz. Onvo her ne kadar Google TV olsa da, TV konusunda bir Vestel olabilmesi için 6 fırın ekmek yemesi lazım. 6 fırın ekmek de servislerine yedirmesi lazım. Düşük fiyatlı ürün arayana tavsiye edilir ancak.

Yaklaşık 2 yıldır bu markayı biliyorum, forum ailesi olarak da takip ediyoruz, ama benim şahsi notum bu.
Hocam zaten sadece Google TV kısmına yorum yaptım dikkat ettiyseniz, onvo markasına veya görüntüsüne yorum yapmadım, altını çizdiğim konu şuan ki Google TV li onvonun, eski android TV li mb170 anakartlı Vestel üretim finlux televizyonumdan çok daha hızlı olması.

Merhaba,

55QA9700 daha iyi bir tercih olabilir.

Çözüm
55UG9630'u mağazada gördüğümde kozmetik olarak çok beğenmedim alt çerçevesi çok kalın duruyordu ve Vestel logosu olan yeri düz yapmışlar çok göze batıyordu.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri