Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Teknik Soru Vestel 65UA9090 Bulutlanma

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

mehmetkara

Yeni Üye
Yeni Üye
Marka Model Bilgisi
Vestel 65UA9090
Herkese iyi geceler,

Bunlar arka arkaya çektiğim fotoğraflar.

Gerçi boyut yüzünden sadece bir tane yükleyebildim.

Gece ve karanlık renklerde daha belli oluyor. Yeni aldık. Sizce ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

• IMG_20231225_025412.jpg
    IMG_20231225_025412.jpg
    45.3 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2023-12-25-03-02-58-848_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2023-12-25-03-02-58-848_com.google.android.apps.photos.jpg
    23.7 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-12-25-03-03-05-529_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2023-12-25-03-03-05-529_com.google.android.apps.photos.jpg
    22.4 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2023-12-25-03-03-11-518_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2023-12-25-03-03-11-518_com.google.android.apps.photos.jpg
    18.7 KB · Görüntüleme: 52
İlk foto kötü. Diğer 3 fotoya göre tolere edilebilir.

Sizin gözünüzle gördüğünüz hangisi. Onu bilmek lazım.

Üçü de aynı yerden çekildi. İlk fotoyu özellikle belli olsun diye ayarlarla oynayarak netleştirdim. Tam karşısından bakınca daha az belli olsa da ben anlayabiliyorum. Evde kimsenin şikayeti yok.

Fotoğraflarda kadraj yanılsaması yoksa kendi gözünüzle fotoğraftakiler gibi ya da daha kötü bir vaziyet görüyorsanız direkt değişim isteyin.

Değişim mantıklı. Bakalım ne diyecekler servisten.

İlk foto kötü. Diğer 3 fotoya göre tolere edilebilir.

Sizin gözünüzle gördüğünüz hangisi. Onu bilmek lazım.

Herkese merhaba,

Servisten gelen hatta servis değil; VESTEL Müşteri Hizmetleri:

Siyah resim ya da durağan görüntüde bunlar normal hata olarak kabul edilmez. Hareketli görüntüde bunlar varsa o zaman sorun olarak değerlendirebiliriz.

Bunlar gerçekten -yazmak istemiyorum buraya- işi bilmiyorlar... Bir de bunu teknik ekipteki adam söylemiş. Mühendis yani...

Video dediğin şey resimlerin arka arkaya hareket ettirilmesi, hareketli resim.

Aynısı olacak zaten. Birkaç tane test videosu buldum. Akşam onları açıp video çekip WhatsApp hattına ileteceğim.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Tecrübesi olan VESTEL ya da bu konularla alakalı yazan olursa sevinirim.

@Adem Helvacı @Murat ALA @Tesla @Fikoloji

Selamlar.

Aslında mühendis dediğiniz, mühendis değiller. Teknik ekipte bu işte tecrübe sahibi yada tecrübeye açık, öğrenme aşamasındaki kişilerdir.
Ben bu konuda iki yönlüyüm onuda anlatayım.
1. Si artık eski kalite yok nerede ise 0.5 mm daha ince olan bir cam tabakanın özellikle anti glare 3 ten düşükken arkadan ışık vurduğunda kusurlar çikarki bız ozellikle @Tesla hocamla 55 üstü pek önermeyiz. Çünkü yüzey alanı yüksek ve kusur daha fazla oluşur yada oluşma ihtimali yükselir.
Evet o ışık suzmesi, IPS parildamasi, bulutlanma gibi durumlar arka planda yayın kaynağı, yani renk varken gözükmez. Bu doğru ama Netflix te ne izlersen izle üste o ışık hep sizi rahatsız eder. Çünkü üst alt siyah....

Şimdi gelelim diğer tarafa. Öncelikle thh başvurunuz olumlu bulunur. Bunu yapabilirsiniz.

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri