Arkadaşlar Vestel 70ua9630 TV sorunsuz geldi serviste çok iyiydi duvara montaj yapıldı piksel bulutlama testleri yapıldı hiçbir sorun göremedim. Yakından izlediğimde de öyle karıncalanma görüntü bozukluğu tespit etmedim. Va panel olmasına rağmen yan açılardan da çok iyi. Şöyle bi durum belki düşük kalite gelebilir size. Bugün Türkiye voleybol maçı izledim. Canlı yayın olduğu için görüntü eski TV ye görü donuk gibiydi. Ama şunu farkettim aslında dönük değil gerçeğe yakındı. Görüntüdeki çoğu ayrıntı farkediliyor. Ses olayına gelirsek seside begendim, anı ses değişimleri yok dengeliydi. Uygulama konusu ise flashi tanitamadim daha. Takınca bicimle yedek depo olarak seçenek çıktı evet demiştim TV nin deposu olarak algılar. PC de ise flash olarak görmedi. Bu sorunu TV nin dosya yönetici uygulamasında bulut hesabı var bulut hesabindan drivera bağlandım oraya yüklediğim APK lari TV ye sorunsuz yükledim. Ekşi yanını söylemek gerekirse TV de imleç yok

sadece web browser da imleç çıkıyor. Ama uygulamaları kullanırken imleç yok hep yön tuşları ile hareket ediyor. Bu işlem hem yorucu hemde bu yüzden bazı uygulamalari açamıyorum. Resimdede ekleme yaparım bir uygulamada işaretlenen gereken yer var imleç olmayınca tiklanmiyor açamıyorum. Evdeki axen tvmde bı tuş var basınca imleç her uygulamada açılıyordu. Google Play'de Vestel smart center uygulaması var burda imleç kullaniliyormu bilmiyorum çünkü uygulama telefonla TV eslesmedi. Ayrıca vestelin mouse kumandisi varmı onerebileceginiz. Aklıma gelen birşey oldukça yine yazarım. ?