Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vestel Android TV TRT 1 Sinyal Yok Hatası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ghetto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın
Şifre sadece maç sırasında devreye giriyor. Diğer yayınlarda bütün frekanslar izleniyor. Buna dikkat ettiniz mi?
Hocam konu tamamen trt ile ilgili eğer çanak büyük ve ince ayarı yapılıysa yayın alma şansınız artıyor diğdr türlü trt frekanstaki sinyali kıstığı için izlenmesi olanaksız. Buradaki adıl sıkıntı bildiğim kadarı ile trt şampiyonlar ligi maçlarınıda yayınlayacak ve aynı durum olma olasılığı yüksek imkanı olan çanağı büyütüp hassas ayar yaptırmalı.

Ben 60 lık digi çanağıyla maçı yayınlayan 11794 frekansında açıldığından beri sorunsuz izledim Bu şampiyonada Uefa'nın şartları gereği ülke dışına sinyal çıkmasın diye sinyal düşürülünce ve diğer kanala da şifre koyulunca benim gibi küçük çaplı anteni olanlar,anteni iyi ayarlı olmayanlar sorun yaşadı.Hiç bir ayar yapmadan,antenle oynamadan dün sinyal vardı ve milli maçı sorunsuz izledik.

Ben 60 lık digi çanağıyla maçı yayınlayan 11794 frekansında açıldığından beri sorunsuz izledim Bu şampiyonada Uefa'nın şartları gereği ülke dışına sinyal çıkmasın diye sinyal düşürülünce ve diğer kanala da şifre koyulunca benim gibi küçük çaplı anteni olanlar,anteni iyi ayarlı olmayanlar sorun yaşadı.Hiç bir ayar yapmadan,antenle oynamadan dün sinyal vardı ve milli maçı sorunsuz izledik.
çünkü trt sinyali sonuna kadar açtı hocam.

Arkadaşlar hiç boşuna uğraşmayın trt hd yayınların tümünü şifreliyor maç esnasında ve sinyalleri düşürüyor sadece sorunsuz seyredebileceğiniz trt1 sd yayını olan 11958 v 27500 frekanslı yayındır bilginize tabii biss şifreniz,de girili olmalıdır biss:10000000000

Maçlar şifresiz tamamen çanak ayarı ile alakalı durum. Kendi evimde iyi bi ustaya çanak ayarı yaptırmıştım 1 sene önce ince ayar vermişti frekans felan değiştirmeden izliyorum. Babam gile gittim aynı frekans ile izleyemedim kapalı görünüyordu kanal 1 gün sonra arkadaşımı çağırdım babam gile yine çanak ayarını yaptı. Şuan onlarda sorunsuz.

11794/V/30000 frekans bu.

Sonuç olarak tamamen çanak ayarı ile alakalı işini sağlam yapan usta bulursanız sorunsuz izliyorsunuz HD olarak

Gold Üyelik ile hem reklamsız bir deneyim yaşa hem de İnceleriz'e destek ol! 📣
Hesabınızı Gold Üyeliğe Yükseltmek İçin Tıklayın

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri