Adem Hocam merhabalar. Size bir konuda danışmak istiyorum. Bizde Vestel BM-1004 X 10 Programlı Inox Bulaşık Makinesi var. Elektrik gidip gelmesinden dolayı birden makine hiç tepki vermemeye başladı. Yetkili servis anakart arızası dedi. Ücretli değişimi onayladık. 120 tl servis ücreti 980 tl anakart ücreti ödedim. Kart gelince eve gelindi ve evde değişim yapıldı ama yine makine çalışmadı. Altına üstüne bakıldı hiçbir arızalı parça bulunamadı. Makineyi servise alıp bakalım dediler. Makine serviste de 20 işgünü kaldı başka anakart denenmiş ama oda uyum sağlamamış. Makineyi onaramıyoruz dediler ve bana 9600 tl gibi bir bedelle yeni makine teklif ettiler. Ben makul gelmediği için bunu kabul etmedim. Makinemi geri bana getirdiler ve 120 tlyi kesip 980 tlyi iade ettiler. Bu makine 4 senede hiçbir sıvı teması, yanık, patlama gibi bir şey olmadan anakart arızası sonucu kullanılamaz oldu. Ben tüketici hakem heyetine ürünün ayıplı olabileceğini öne sürerek bilirkişi istesem, başvurumdan sonuç alabilir miyim ?