Klimayı aldıktan 1 gün sonra flap ayarı en üstte dar bir hava çıkışınyla klima üst kapakta su damlacıkları oluşmuştu bu normal bir durum mu @Adem Helvacı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu kesin bilgiyse bu klima kalsınBu pozisyonda normal kullanma kılavuzlarda yazar.
Bu kesin bilgiyse bu klima kalsın
Bendeki normal ozaman emeğinize çok tşkr ederim bu açıklama da kanadında yazıyor benim üst kapal tarafında ama sanırım aynı ya da benzer bir durum sizce de değil mi
Rica ederim. Kairada kanat pozisyonu en yüksek ayarda bile yere tam paralel, düz yani. Vestelin bu kadar yüksek kanat açısının olması bence tasarım hatası, kullanıcı bu şekilde kullanmaması gerektiğini bilemeyebilir. Kairada en fazla yere tam düz olmasına rağmen bu uyarıyı yapmış, vestelde bu açıyla bu şekilde ıslatması gayet normal bence. Diğer normal pozisyonlarda sıkıntı yoksa sorun yoktur.Bendeki normal ozaman emeğinize çok tşkr ederim bu açıklama da kanadında yazıyor benim üst kapal tarafında ama sanırım aynı ya da benzer bir durum sizce de değil mi
Diğer normal pozisyonlarda sadece hafif bir nem oluyor o derece damlacık olmuyor.Midea alsaydım keşke demedim değil ama birçok markayı inceledim ve neredeyse sorunsuz model yok gibi.şimdi bunu iade et diğerini al da yapmak zor geliyorRica ederim. Kairada kanat pozisyonu en yüksek ayarda bile yere tam paralel, düz yani. Vestelin bu kadar yüksek kanat açısının olması bence tasarım hatası, kullanıcı bu şekilde kullanmaması gerektiğini bilemeyebilir. Kairada en fazla yere tam düz olmasına rağmen bu uyarıyı yapmış, vestelde bu açıyla bu şekilde ıslatması gayet normal bence. Diğer normal pozisyonlarda sıkıntı yoksa sorun yoktur.
Bu bir problem mi pekivestel florada sık görülen problem. bu fiyatlara kaira varken almak pişmanlık resmen.
flap pozisyonunu bir tık alta alın daha az olacaktır. şikayetvar sitesine bakarsanız herkes aynı dertten muzdarip.Bu bir problem mi peki
Bu yoğuşmayı başka Vestel klimalarda da görmüştüm genel sorun o zaman sizin yaşadığınız da. Diğer pozisyonlarda dediğiniz nemin olmaması lazım. Isterseniz iade etmeye çalışın. Kabul etmezse thh verin. Kullanın klimayı sonuç çıkana kadar yaz biter zaten. Kaira Airfel Bosch samsung vb klimalarda sorun yoktur çok tercih edilir. Veysel özellikle sorunludur pek önerilmez buralarda. En kötü Arçelik Beko almak ama veysele bulaşmamak lazım mümkünse.Diğer normal pozisyonlarda sadece hafif bir nem oluyor o derece damlacık olmuyor.Midea alsaydım keşke demedim değil ama birçok markayı inceledim ve neredeyse sorunsuz model yok gibi.şimdi bunu iade et diğerini al da yapmak zor geliyor
Midea xtreme saver alayım ozaman iade edebilirsemBu yoğuşmayı başka Vestel klimalarda da görmüştüm genel sorun o zaman sizin yaşadığınız da. Diğer pozisyonlarda dediğiniz nemin olmaması lazım. Isterseniz iade etmeye çalışın. Kabul etmezse thh verin. Kullanın klimayı sonuç çıkana kadar yaz biter zaten. Kaira Airfel Bosch samsung vb klimalarda sorun yoktur çok tercih edilir. Veysel özellikle sorunludur pek önerilmez buralarda. En kötü Arçelik Beko almak ama veysele bulaşmamak lazım mümkünse.
Midea xtrem save de de kışın çıtır çıtırmış bu hepsi için geçerli mi adem abi söylemiş bir üst model incelemesinde.yeni çıkanlarda da bu durum var mı acabaBu yoğuşmayı başka Vestel klimalarda da görmüştüm genel sorun o zaman sizin yaşadığınız da. Diğer pozisyonlarda dediğiniz nemin olmaması lazım. Isterseniz iade etmeye çalışın. Kabul etmezse thh verin. Kullanın klimayı sonuç çıkana kadar yaz biter zaten. Kaira Airfel Bosch samsung vb klimalarda sorun yoktur çok tercih edilir. Veysel özellikle sorunludur pek önerilmez buralarda. En kötü Arçelik Beko almak ama veysele bulaşmamak lazım mümkünse.
Genleşme kaynaklı ses her klimada oluyor az ya da çok.Midea xtrem save de de kışın çıtır çıtırmış bu hepsi için geçerli mi adem abi söylemiş bir üst model incelemesinde.yeni çıkanlarda da bu durum var mı acaba
Çok kullanan var burada save. Ya bu çok çatırdıyor ses yapıyor diyeni görmedim olduysa da.Midea xtrem save de de kışın çıtır çıtırmış bu hepsi için geçerli mi adem abi söylemiş bir üst model incelemesinde.yeni çıkanlarda da bu durum var mı acaba
Bayi iade alırsa xtrem save mi alayım öneriniz var mı acaba arada 10 000 lik fark olacak değer mi sizceÇok kullanan var burada save. Ya bu çok çatırdıyor ses yapıyor diyeni görmedim olduysa da.
O daha çok klimadan değil konumdan oluyor.Midea xtrem save de de kışın çıtır çıtırmış bu hepsi için geçerli mi adem abi söylemiş bir üst model incelemesinde.yeni çıkanlarda da bu durum var mı acaba
Farka değer. Siz mideanın internet fiyatına baktınız galiba orda ucuz olur bayiden fiyat almak lazım mideada işler karışık biraz. Bazısında montaj dahil olmuyor bazısında montaj olsa da distribütör garantili olmuyor. O yüzden daha pahalı olsa da bayiden daha iyi. Ya da fg europe'un kendi sitesinden. Bayide daha düşük fiyat alma ihtimali var. Ama sizi Vestel bile memnun ettiyse kaira Airfel vs de işinizi fazlasıyla görür ekstra para vermeye gerek yok mideaya. Kendini ispatlamış ürünler.Bayi iade alırsa xtrem save mi alayım öneriniz var mı acaba arada 10 000 lik fark olacak değer mi sizce
Ofiste 3 adet daiken diğer evde 3 adet samsung 1 de arçelik var.vesteli alalı 3 gün oldu bu terleme olayı olmasa soğutması filan çok iyi ama dediğim gibi bayi iade alırsa pazartesi midea alacağımFarka değer. Siz mideanın internet fiyatına baktınız galiba orda ucuz olur bayiden fiyat almak lazım mideada işler karışık biraz. Bazısında montaj dahil olmuyor bazısında montaj olsa da distribütör garantili olmuyor. O yüzden daha pahalı olsa da bayiden daha iyi. Ya da fg europe'un kendi sitesinden. Bayide daha düşük fiyat alma ihtimali var. Ama sizi Vestel bile memnun ettiyse kaira Airfel vs de işinizi fazlasıyla görür ekstra para vermeye gerek yok mideaya. Kendini ispatlamış ürünler.
konumla alakası yok klimalardan kaynaklı bir durum.O daha çok klimadan değil konumdan oluyor.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.