Şöyle netleşti mi ustam?seri no net okunmuyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şöyle netleşti mi ustam?seri no net okunmuyor
Hocam bu cihaz büyük ihtimalle ihraç ihraçların yazılımına ulaşamıyorumŞöyle netleşti mi ustam?
Tmm dır abi teşekkürlerHocam bu cihaz büyük ihtimalle ihraç ihraçların yazılımına ulaşamıyorum
Bu modele panel yazılımı yüklenmemektedirAdem hocam merhaba
REGAL 40r40f10 ana kart değişimi yapıldı 17mb82 eski kart ve yeni kart 17mb82
yalnız benim sorunum resimde titreme var panel yazılımına ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Kanalları taratıp sıraladım elektrik fişini söküp taktım kanallar silindi tekrar yükledim sıraladım şuanda silmedi yazılımdan olabilirmi82 ekrana olan kurtarma yazılımı oldu 17mb82 şuanda panelde görüntüde bir sıkıntı yok bi sorun olur mu Arçelik servisinde yetiştiğim için Vestel yazılımlarda acemiyim ?
Selam ustam,17mb140 full yazılım lazım, yada kurtarma yardımcı olursanız sevinirim, iyi çalışmalar
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim, ancak yazılım bir türlü bitmiyor,?
Nasıl bitmiyor?Öncelikle ilgin için teşekkür ederim, ancak yazılım bir türlü bitmiyor,?
Mb 140 anakartlı tekrar yüklemeyi deneyin usb bellek 8gb den yüksekse yapabilir.Öncelikle ilgin için teşekkür ederim, ancak yazılım bir türlü bitmiyor,?
Cihaz yeni olduğu için şuan sistemde mevcut değilVES430UNDL-2D-N42T CN ANAKART 17MB181TC SERI NO:8952878300708 panel yazılımına ihtiyacım var ustalar elinde mevcut olan paylaşabilir mi rica etsem şimdiden teşekkürler
Aynı tvnin 43 inçini kullanıyorum.Tvde genel olarak memnunum tek sıkıntım.You tube izlerken ekran bazen kırılıyor.Burda bir kaç sefer dile getirdim ama verilen önerilerin bir işe yaramadığını gördüm.Sorunun yazılımsal olarak düşünüyorum.Firma nedense bu tvnin üretimi nerdeyse senesi dolacak ama daha yeni bir yazılım geliştirmemiş.Buda azda olsa tüketicilerde sıkıntı yaratıyor.Merhabalar 65ua3d63dt model Toshiba Tv aldım buradaki inceleme yazısı üzerine ama, memnun olmadığım birkaç husus var. Özellikle Dolby vision ve Hdr destekli filmleri açtığım zaman renkler çok kötü hale geliyor. ve Dolby vision kapatılamıyor.
Normal görüntülerdeki renkler de tam tutarlı değil ve ayarların en diplerine kadar karıştırsam da memnun kalmadım ve cidden param çöpe gitti diye üzüldüm durdum.
Bir başka problem ise Netflix'de film ve dizilerin altyazıları hafif bulanık ama görüntüler net. sanki arayüzündeki tüm yazılar 720p de çalışıyormuş da görüntüler 4k olabiliyormuş gibi. Prime, disnep+ vb. uygulamarda bu problem yok ama Netflix de var. Uygulama silip apk yüklemeye çalıştım ama nafile. Tv'de bunun gibi birçok yazılımsal sıkıntı var burada tek tek yazmayayım tv ye yazılım güncellemesi şart ve resmi sitesinde bile ürünün yazılımını geçtim kendi model numarasıyla açıklamaları, özellikleri bile yok. Yazılım konusunda yardım talep ediyorum sizden. şimdiden teşekkürler.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.
Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.
Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.
Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat
Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.
Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.
Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.