Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vestel Üretimi Televizyonların Full Yazılım Talep Başlığı

Değerli dostlar merhaba televizyonumuz vestel 65ua9630 andorid mb185 2023 Mart ayında kurulumu yapıldı bir kez dahi güncelleme almadı fakat geldiğinden beri takılma donma ve muhteşem bir hantallık var son zamanlarda kumandayı bile zor algılıyor kumanda pilini değiştirdim aynı kanal geçişleri yavaş YouTube netfilix geçişler yavaş TV yi en az 10 güne bir fabrika ayarlarına çeviriyorum sonuç olarak sorunlar aynı fikoloji kardeş şimdi biz ne yapacaz bana kök yazılım mi vereceksin ara yazılım mi vereceksin zaten güncel bir yazilimi yok bu TV nin olsa gelirdi üstündeki full yazılımı yeniden mi yükleyeceğiz sonuç olarak senden yazılım rica ediyorum
Hitap ettiğiniz arkadaşımızı etiketlememişsiniz o nedenle yazdığınızı görmeyebilir ben etiketliyorum

@Fikoloji dostum konudan bilgin olsun.

Hı level 49HL550 SERİ NO 7938175 700378 Tv.ye 43 inç kartı taktım fakat ekran terse döndü,49 inç yazılımı lazım yardım cı olabilecek arkadaş var mı?
kart 17mb140 23463327
Panel yazılımları bölümümüze baktınız mı? Panel yazılımını yükleyip srunu çözebilirsiniz.

Yazilim yuklemeden sonra tv acilip sadece isiklari yanik bir sekilde bekliyor logoda gelmedi ustam

Ekli dosyalar

• IMG-20231203-WA0009.jpg
    IMG-20231203-WA0009.jpg
    68.6 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20231205_165857.jpg
    IMG_20231205_165857.jpg
    89.3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20231205_170323.jpg
    IMG_20231205_170323.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 28
Değerli dostlar merhaba televizyonumuz vestel 65ua9630 andorid mb185 2023 Mart ayında kurulumu yapıldı bir kez dahi güncelleme almadı fakat geldiğinden beri takılma donma ve muhteşem bir hantallık var son zamanlarda kumandayı bile zor algılıyor kumanda pilini değiştirdim aynı kanal geçişleri yavaş YouTube netfilix geçişler yavaş TV yi en az 10 güne bir fabrika ayarlarına çeviriyorum sonuç olarak sorunlar aynı fikoloji kardeş şimdi biz ne yapacaz bana kök yazılım mi vereceksin ara yazılım mi vereceksin zaten güncel bir yazilimi yok bu TV nin olsa gelirdi üstündeki full yazılımı yeniden mi yükleyeceğiz sonuç olarak senden yazılım rica ediyorum
Cihazı kumandadanmı kapalı tutuyorsunuz kapatma tuşuna anlık basıp kapatıyorsanız cihaz uyku moduna geçiyordur uyku modunda arka planda uygulamalar çalışmaya devam eder zamanla cihaz ram i şişer benim tavsiyem cihaz kullanılmadığı zamanlar enerji kesmeniz şeklindedir

Cihazı kumandadanmı kapalı tutuyorsunuz kapatma tuşuna anlık basıp kapatıyorsanız cihaz uyku moduna geçiyordur uyku modunda arka planda uygulamalar çalışmaya devam eder zamanla cihaz ram i şişer benim tavsiyem cihaz kullanılmadığı zamanlar enerji kesmeniz şeklindedir
Ah Tesla ustam ahh yazılım rica ettim sizden siz bana klasik her zamanki yaptığımız şeyleri yazmışsınız 20 yıldır Vestel TV kullanıcısıyim aynı zamanda elektronik işiyle uğraşıyorum dediklerinin hepsini zaten yapıyorum??‍♂️☺️

Ah Tesla ustam ahh yazılım rica ettim sizden siz bana klasik her zamanki yaptığımız şeyleri yazmışsınız 20 yıldır Vestel TV kullanıcısıyim aynı zamanda elektronik işiyle uğraşıyorum dediklerinin hepsini zaten yapıyorum??‍♂️☺️
Bu modelin mevcut güncel bir yazilimi var mı smart tvlerde işler daha kolaydı yazilima sitenizden ulaşmakta kolaydı versiyon düşürüp yükseltebiliyorduk fakat andoridde yazılım bulmak zor anlaşılan bu nedenle andorid TV den oldukca soğudum

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri