Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
mb 211 v0.69.12 sürüm yazılımı var. mb211e baktığımda 69.20 versiyonları var fakat carbon ile titanium arasındaki fark nedir? açıklayabilecek birisi var mı..hangisni yükleyeylim

o zaman bir sıkıntı olmaz herhalde..teşekkürler cevap için

ıyı gunler vestel uretımı mb120 v2.45.32.0 ıcın netflix yazılımı lazım bı tane sıtede vardı yuklemıiştım sonra guncel yazılım attım gıttı tekrar yuklemek ıstıyorum netflix yazılımını nasıl temın edebılırım
Seri numarası paylaşırsanız, ürüne uygun ne gibi yazılımlar var bakabiliriz.

Ekli dosyalar

• IMG_6722.jpeg
    IMG_6722.jpeg
    40.1 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_6725.jpeg
    IMG_6725.jpeg
    98.3 KB · Görüntüleme: 19
Ben daha onceden yuklemistim sonra guncel halini yukleyim dedim ondada yokmus netflix tekrar bulamadimda daha dogrusu indirdigim site tekrar indirmeme izin vermedi normalde vestel modellerindeki kart var oluyor yani yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba. 42fa7500 Vestel tv de uzun zamandır youtube izleyememe problemi vardı. Sebebini öğrendik anakart desteği kesti. Mb96 için İlk başta 2 adet dosya var, bunlardan hangisini ne şekilde yüklersem problemi çözme ihtimalimiz var? Daha doğrusu bu yazılım youtube problemimi çözecekmi? TV de diğer tüm fonksiyonlar stabil çalışıyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_20230827_100934.jpg
    IMG_20230827_100934.jpg
    99.7 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba. 42fa7500 Vestel tv de uzun zamandır youtube izleyememe problemi vardı. Sebebini öğrendik anakart desteği kesti. Mb96 için İlk başta 2 adet dosya var, bunlardan hangisini ne şekilde yüklersem problemi çözme ihtimalimiz var? Daha doğrusu bu yazılım youtube problemimi çözecekmi? TV de diğer tüm fonksiyonlar stabil çalışıyor. Şimdiden teşekkür ederim.
Televizyon çalışıyorsa ellemeyin çöker anakart. Android box almanız daha mantıklı olacaktır.

Televizyon çalışıyorsa ellemeyin çöker anakart. Android box almanız daha mantıklı olacaktır.
YouTube uygulaması açılıyor ama videolar oynatmıyor siyah ekranda kalıyor. Bu yazılım ile bu işlem düzelme ihtimali varmı? Varsa riski göze alıp deneyeceğim. Çünkü yazılım ile yaptık diyen sayısı çok gibi.

YouTube uygulaması açılıyor ama videolar oynatmıyor siyah ekranda kalıyor. Bu yazılım ile bu işlem düzelme ihtimali varmı? Varsa riski göze alıp deneyeceğim. Çünkü yazılım ile yaptık diyen sayısı çok gibi.
MB9X anakartlar çökmeye meyilli kartlar. Yazılım yüklersiniz çöker elinizde kalır kart. @Tesla usta da varsa yazılım paylaşır sizinle.

merhaba. 4k çözünürlükte smart olmayan bir vestel televizyona sahibim. tv bir süre çalıştıktan sonra tv nin arkasındaki menü düğmesi devreye girip sesi kısıyor ve ses kısma durumunda takılı kalıyor. uzaktan kumanda ile alakası yok bu durumu usb ile yazılım güncelleyerek düzeltebilir miyim ? mb130 smart olmayan.

Ekli dosyalar

• menü 4725.jpg
    menü 4725.jpg
    85.5 KB · Görüntüleme: 26
  • seri no.jpg
    seri no.jpg
    41.3 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Benim tvde de aynı sorun oluştu. internete gec bağlanıyor diye MB91 V376y Titanium sürümü yükledim bozuldu.sonra başka bir yazılımla renkler karıştı.
47 PF9090 LED TV
SN:7287048500015
full yazılımını bulabilir miyiz teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMG_20230426_220615.jpg
    IMG_20230426_220615.jpg
    71.9 KB · Görüntüleme: 10
Ho
Hocam selamlar; Tv kendi güncelleme yapmıyor geldiğinden beri hiç yazılım vs gelmedi. Sizin paylaştığınız yeni sürüm sanırım,hatalı bir iş yapmamak için soruyorum doğru sürüm müdür ? Bir de değişenler ile ilgili bir bilginiz varmıdır? (neler güncellendi vs... gibi) @Adem Helvacı

Ekli dosyalar

• Başlıksız.jpg
    Başlıksız.jpg
    92.7 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Ustam
Tekrar rica ediyorum. Telefunken 50TU5020 smartsız televizyon seri numarası
SN 7868694 700278
Televizyona frekans girip manual kanal eklemek isteyince menü kitleniyor. Üzerinde MB130 v3.19.11 var. Yazılımın yeni versiyonu yok.
Çözüm için eski versiyon MB130 v3.19.08 yüklemek istiyorum. Mümkünse link gönderir misiniz.
Şimdiden teşekkürler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri