Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.
MB9X anakartlara keyfe keder yazılım yüklememek lazım çok sorun yaşayan oluyor maalesef.
mb90 kurtarma buldum bi siteden onu yukledim hocalardan birinin dedigi kadar var, bu mb9x'ler cokmuyor da, cins cins arızalar veriyor ancak. neyse ben iyice sıvamadan yatayım :D

IMG_20230426_220615.jpg

Merhaba tekrar, mb91 ile ilgili her seyi denedim, diger forumda yardımcı oldular cok sagolsunlar, maalesef olmuyor, 5 yıl once Adem bey ile yine televizyona 3.3.6 atarken konusmusuz ve mb95 dosyası is yapmıs o zaman. Acaba mb95 full yazılım ile core yazılım dosyalarını almam mumkun mu? Onlar son sansım gibi gorunuyor.

Merhaba tekrar, mb91 ile ilgili her seyi denedim, diger forumda yardımcı oldular cok sagolsunlar, maalesef olmuyor, 5 yıl once Adem bey ile yine televizyona 3.3.6 atarken konusmusuz ve mb95 dosyası is yapmıs o zaman. Acaba mb95 full yazılım ile core yazılım dosyalarını almam mumkun mu? Onlar son sansım gibi gorunuyor.
Full yazılımı denermisiniz umarım kurtulur
[HIDETHANKS] [/HIDETHANKS]

OK tuşu ile yüklenecek ok tuşuna 15 sn basılı tutun sonra bırakın led hızlı yanıp sönmeye başlayacak cihaz açılana kadar enerji yi kesmeyin kumanda ile işlem yapmayın

Tesekkur ederim bunu deneyecegim su anda iner inmez. Tv su anda renkleri kaymıs bir sekilde acık. kumanda calısıyor tum menulere girebiliyorum surum numarası 2.2.4.f ne yuklediysem artık. bunu yukleyen dosyayı volkaneletkronik diye bir sayfadan buldum. su an sadece onu acıyor tv, ne denediysem ya blinkte takılı kaldı, ya da hic ısık yanmadı oyle kalakaldı tv. ama her defasında bu 2.2.4.f surumunu blink sonrası acıyor.
Anlasıldı Ok tusu yontemi ile full yazılım atar gibi deniyorum.

verdiginiz dosyayı 3 kere denedim, tv biraz gec acıldı sadece, kurtarma moduna girmedi. yine son yukledigim sekil 2.2.4.f surumu ile acıldı yani.

2.2.4.f'i 3.6.6nye upgrade edemez miyim cekirdek yazılım ile?
mb90 yazıyor 4725 menusunde benim cihaz icin. aklını yitirttim tvye dogal olarak. hicbir mb91 full yazılım blinklemedi, blinlediyse de acılmadı kara ekranda kaldı.

merhaba arkadaşlar benimde vestel smart tv yazılımına ihtiyacım var
model no: 40PF7070
SN: 7147298 400416
en son sürüm full ve çekirdek yazılımlarını paylaşabilirmisiniz nasıl yükleyeceğimi biliyorum tecrübeliyim kurtarma yazılımıda var sorun olmaz.

vestel müşteri hizmetleriyle konuştum yazılım yok diyorlar smart tv bide planlı eskitme tabi yeni tv satacaklarya neyse mağdurum:alsana
10 yıllık arçelik tv var bizde onun sitesine giriyorum seri noyu giriyorum ilk yazılımı ve son yazılımı çıkıyor ilki 2013 son çıkanı 2020 çok rahat indirip kurabiliyorum vestel mağduruyum bidaha vestelle işim olmaz.

merhaba arkadaşlar benimde vestel smart tv yazılımına ihtiyacım var
model no: 40PF7070
SN: 7147298 400416
en son sürüm full ve çekirdek yazılımlarını paylaşabilirmisiniz nasıl yükleyeceğimi biliyorum tecrübeliyim kurtarma yazılımıda var sorun olmaz.
cihazdaki problem nedir. bu yönde ilerleyelim
mb95 ana kart birasz sıkıntılı

Hocam o mb95 cekirdek ve full yazılımları da bana da atın ne olur, saatlerdir usb tak sok hicbir yolum kalmadı.

vestel müşteri hizmetleriyle konuştum yazılım yok diyorlar smart tv bide planlı eskitme tabi yeni tv satacaklarya neyse mağdurum:alsana
10 yıllık arçelik tv var bizde onun sitesine giriyorum seri noyu giriyorum ilk yazılımı ve son yazılımı çıkıyor ilki 2013 son çıkanı 2020 çok rahat indirip kurabiliyorum vestel mağduruyum bidaha vestelle işim olmaz.
Arçeliğin o hakkını yiyemem. Adamlar seri numarasına göre yazılımı veriyorlar ama yeni sürüm verseler de biraz toparlansa televizyonlar daha da güzel olacak.

bi bilgi vereyim
full ve çekirdek yazılımları ayrıdır.
full demek fabrika çıkışıdır. (Tabiki vestel sizdeki mb95 artık o yazılımları tutmayıp ortak yazılım çıkarmıştır bu nedenle risklidir diyorum)
çekirdek ise güncelleme taleplerinizde arıza veya isteklerinizi yazarsanız nasıl ilerleriz anlamış oluruz

durumu anlatayım benim tv ilk aldığımızda yanlış hatırlamıyosam 2.2.4.t sürümündeydi sanırım 2013 sürümü sonra 2017 yılında vestel müşteri hizmetlerini aradım yazılım istedim daha güncel sürümü onlarda epostaya atmışardı bende yüklemiştim talimata göre 3.6.6.n yıllar geçti sonra acaba daha güncel sürüm çıkmışmıdır diye baktım sordum vestele bırak günceli yazılım yok dediler forumlarda aradım taradım burda buldum birşeyler ben menüden bakmıştım kod yazarak mb95 yazıyodu adem abi burda daha güncel sürüm paylaşmış
MB90 MB92 MB95 V376y Faz3 High Config
MB90 MB92 MB95 V376y Faz3 Low Config
ikisinde denedim ikisindede tv çöktü mb95 kurtarma yazılımı(sürümüde 2.2.4.t)(2013) var internette onu kullanarak kurtardım bunlarıda menüden yükledim menu yazıp sonra bi kod yazıyoruz yükseltme yapıyoruz ya tv çalışırken o şekilde yükledim olmadı çöktü acaba yükleme şeklimmi yanlıştı tvyi kapatıp ok tuşuna basılı tutup yükleme metodu var ya öyle mi yapmalıydım acaba ama o yöntem full yazılım için değilmi ama adem hocanın paylaştığı upgrade yazılım

durumu anlatayım benim tv ilk aldığımızda yanlış hatırlamıyosam 2.2.4.t sürümündeydi sanırım 2013 sürümü sonra 2017 yılında vestel müşteri hizmetlerini aradım yazılım istedim daha güncel sürümü onlarda epostaya atmışardı bende yüklemiştim talimata göre 3.6.6.n yıllar geçti sonra acaba daha güncel sürüm çıkmışmıdır diye baktım sordum vestele bırak günceli yazılım yok dediler forumlarda aradım taradım burda buldum birşeyler ben menüden bakmıştım kod yazarak mb95 yazıyodu adem abi burda daha güncel sürüm paylaşmış
MB90 MB92 MB95 V376y Faz3 High Config
MB90 MB92 MB95 V376y Faz3 Low Config
ikisinde denedim ikisindede tv çöktü mb95 kurtarma yazılımı(sürümüde 2.2.4.t)(2013) var internette onu kullanarak kurtardım bunlarıda menüden yükledim menu yazıp sonra bi kod yazıyoruz yükseltme yapıyoruz ya tv çalışırken o şekilde yükledim olmadı çöktü acaba yükleme şeklimmi yanlıştı tvyi kapatıp ok tuşuna basılı tutup yükleme metodu var ya öyle mi yapmalıydım acaba ama o yöntem full yazılım için değilmi ama adem hocanın paylaştığı upgrade yazılım
yani şu an tv çalışmıyor doğru mu anladım

bunları derken adem hocanın paylaştığı yazılımları menüden yükledim yoksa kurtarma yazılımı 2.2.4.t yi cihazın fişini çıkardım usb ye kurtarma yazılımını attım taktım tvye sonra kumandadan ok tuşuna basılı tutarken fişi taktım ama hala ok tuşuna basılı tutuyorum o şekilde 30sn yada 1 dk falan bekledim ışık yanıp sönmeye başlayınca bıraktım ok tuşunu bekledim hızlı hızlı yanıp sönme vs en sonunda yüklendi(zaman alıyo yüklenmesi fişi çekmeyin sakın nolur nolmaz 10-15 dk bekleyin o kadar sürmüyoda) ve açıldı bazı arkadaşlar anakart yandı sanıyo ya tvyi atıyo yada boşyere anakart değiştiriyo bu şekilde çözüme ulaşmıştım ilerde sorun yaşayan arkadaşlara faydam olur belki

hayır çalışıyo dün kurtardım ben 2.2.4.t sürümü yüklü çok eski tkgs(Türksat Kanal Güncelleme Sistemi) bile yok en azından 3.6.6.n sürümünde vardı (2015 yada 2016 sürümüydü sanırım ama benim tv için en güncel yazılım 3.6.6.y mi oluyor en güncel yazılımı paylaşırmısınız

adem hocanın paylaştığı sürümleri menüden yüklemiştim ya o yüzden mi çöktü olmadı acaba bu seferde full yazılım yüklüyo gibi yapsam olurmu fişi çekip oka basılı tutup yapsam

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri