Yerli ve milli diyerek Vestel markasını tercih ettik. Ama pişman olduk. Vestel Venüs V7 model telefonum kapandı, yetkili servise gönderdim. Ana kart ve batarya arızası dediler. Yapılsın neyse öderim dedim. Parça tedarik edemediklerini söylediler. 2020 mayıs ayında aldığım telefon 2022 mayısında garantisi bittiği için bir şey yapamayacaklarını söylediler. 5 yıl yasal olarak parça bulundurmak zorundasınız dedim. Hayır dediler, sizin telefonun batarya ve anakartı 1010 TL. ( yapın dediğim halde ) 2020 de 1099 TL'ye almışsınız 1010 TL. Yi düşelim 89 TL iade yapalım dediler. 1010 TL yi kullanmadıkları parçaların yerine güncel fiyattan hesaplıyor akıl alır gibi değil, ama telefonun değeri 3 sene önceki aldığım fiyattan hesaplanıyor. Bir daha Vestel markası asla almam. Bizim bundan başka yapabilecek bir şeyimiz yok dediler. Nereden bakarsanız şaka gibi tedarik edilemeyen parçalara yapılmış gibi para kesiliyor. Koskoca firma insanları ortada bıraktı ve kanunun tüketiciyi tam koruyamadığı kanısındayım. Yenisi veya üst modelle değiştirilmesini talep ediyor mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Sizleri severek ve ilgiyle takip ediyoruz. Sizin öncülüğünüzde Vestel Venüs cep telefonu mağdurları nefes alacaktır. İyi çalışmalar diliyorum