Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Vücut geliştirme ve Fitness

Merhaba ben Vücut geliştirme ve Fitness antrenörü Akın Mert .. Sizlere bu konu ve supplementler hakkında yardımcı olabilmek adına artık buradayım. Buradan yada instagram adresimden
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
bana ulaşabilirsiniz . İyi haftasonları ..
Hoş geldin kardeşim, şimdiden eline, bilgine sağlık. :clap2:cak

Bu konudaki bilgi birikiminin bize büyük katkı sağlayacağına eminim. :clap2

@Akın Mert Köse Akın hoca tüm forumun forma girmeye ihtiyacı var gibi. Toplu başvuruda indirim var mı? :hihi
İlteriş bu konuda KAMÇILAMA etkisi çok önemli sanırım. Yani bir disiplin içerisinde olunmsı ve bir program çerçevesinde ilerlemek önemli.
1.1 km mesafeden ben halen ofise araba ile geliyorsam bu hiçbir disipline girmez. Birlikte hareket edildiğinde buradan hergün paylaşım yapıp o disipline dahil olmak bu kamçılama dediğim yöntemlerden birisi olabilir mesela. :alala

İlteriş bu konuda KAMÇILAMA etkisi çok önemli sanırım. Yani bir disiplin içerisinde olunmsı ve bir program çerçevesinde ilerlemek önemli.
1.1 km mesafeden ben halen ofise araba ile geliyorsam bu hiçbir disipline girmez. Birlikte hareket edildiğinde buradan hergün paylaşım yapıp o disipline dahil olmak bu kamçılama dediğim yöntemlerden birisi olabilir mesela. :alala
Elbette, hiç dillendirilmeyen bir konu insanın günlük uğraşları arasında hiç akla gelir mi?
Ama bir konuyu konuşmaya başladığımızda hakikaten yahu! diyoruz. Burada da her gün bu konuyla ilgili paylaşımlara tanık olacağız ki yaşamımıza oturtalım. :cak

Elbette, hiç dillendirilmeyen bir konu insanın günlük uğraşları arasında hiç akla gelir mi?
Ama bir konuyu konuşmaya başladığımızda hakikaten yahu! diyoruz. Burada da her gün bu konuyla ilgili paylaşımlara tanık olacağız ki yaşamımıza oturtalım. :cak
O zaman yarın ofise yürüyerek geliyorum.
@Akın Mert Köse hoca 50 yaşında olduğumu unutmadan bu kadarı ile başlamamı hoş görsün artık. :kiskis

O zaman yarın ofise yürüyerek geliyorum.
@Akın Mert Köse hoca 50 yaşında olduğumu unutmadan bu kadarı ile başlamamı hoş görsün artık. :kiskis
Geç cevap verdiğim için özür dileyerek hiç bir zaman başlamak için geç değildir sayın abim :) . Önemli olan sadece bahane üretmeden devam edebilmek aynen devam

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri