Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

• İnceleyenler Kulübü'nde her konuda deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Bu sayede "Bilinçli Tüketici Toplumu" oluşturma hedefimize katkı sağlayabilirsiniz. :)
  • inceleriz.com üzerinden inceleme ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Wifi-fotokopi özellikli,işletme maliyeti düşük yazıcı tavsiyesi

KISKANIYORLAR

Vessen VTXM25N Tester
İnceleyen Kulüp
Wifi-fotokopi özellikli,işletme maliyeti düşük yazıcı bakıyorum.Çocuklar için kullanacağız.

Mürekkep doldurulan tanklı modellerin işletme maliyeti düşük ise renkli yazıcı olur.Mürekkep doldurulduğu için daha uygun sanırım.

Bütçe 6000 Tl civarı olabilir.

Benim yöntemim bana yakın kartuş malzemesi satandan fikir almak

Adliyeye yakın olanlar daha tercihim. Hukuk büroları çoğu evde kullanılan modeller oluyor.

Bitmeyen kartuşlarda merdane lastiği ve memelerin rölüde ömürden dikkate almak lazım.

Mesela 5 senedir geri dönüşü çok olmayan modelleri daha çok satmaya çalışıyorlar

Mesela süzün ürün satılıyor, mürekkebide var. Cihaz pahallı başka yerden alırım. CUmartesi mürekkep bittiğinde genelde çocukların ödevide pazar gününe sarkında il içinde bulurum hazır olur mantığı

Uzak ilçelerde de gene belediye kaymakamlığın kullandığı cihazın mürekkebini satan vardır.

Aşağıdaki yazıcıyı aldım.Bilgisayara kabloyla bağlamadan wifi üzerinden telefon tablet ve bilgisayardan çıktı alabiliyorum.Yanında 4 kartuşla geliyor.Kartuşlar 700/1300 sayfa basabiliyor.Renkli/siyah kartuşun her biri 300 lira civarı.

HP DESKJET INK ADVANTAGE ULTRA 4927 FOTOKOPİ, TARAYICI, Wi-Fi YAZICI(6W7G3B)

https://www.vatanbilgisayar.com/hp-...27-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici-6w7g3b.html

Aşağıdaki yazıcıyı aldım.Bilgisayara kabloyla bağlamadan wifi üzerinden telefon tablet ve bilgisayardan çıktı alabiliyorum.Yanında 4 kartuşla geliyor.Kartuşlar 700/1300 sayfa basabiliyor.Renkli/siyah kartuşun her biri 300 lira civarı.

HP DESKJET INK ADVANTAGE ULTRA 4927 FOTOKOPİ, TARAYICI, Wi-Fi YAZICI(6W7G3B)

https://www.vatanbilgisayar.com/hp-...27-fotokopi-tarayici-wi-fi-yazici-6w7g3b.html
Merhaba, yazıcıdan memnun musunuz? Bende bakıyorum da ihtiyaç oldu.

Hepsi biradada olanlar kısa zamanda bir özelliğinden arıza veriyorlar. Zamninda bizde bizim öğrencilik zamanımızda kullanırız diye HP hepsi biradada aldık 3-5 anca kullanıldı doldurulabilir olmadığı için kartuş parası bir süre sonra kendi parasını geçti. Doldurulabilir olanlarda da uygun diye kalitesi dusuk5 mürekkep alınınca püskürtme nozulleri tıkanıp alet çöp oluyor. Bu yüzden lazer yazıcı aldım. Toneri tekrar doldurulabilir ve özellikle toneri ÇİPLİ OLMAYAN model. BROTHER Marka wifili tavsiye ederim. Sadece yazıcı ama.

Evet memnunuz.Çok hızlı bir yazıcı değil fakat ev için uygun.Haftada ortalama 10 kadar çıktı alıyoruz.

Hepsi biradada olanlar kısa zamanda bir özelliğinden arıza veriyorlar. Zamninda bizde bizim öğrencilik zamanımızda kullanırız diye HP hepsi biradada aldık 3-5 anca kullanıldı doldurulabilir olmadığı için kartuş parası bir süre sonra kendi parasını geçti. Doldurulabilir olanlarda da uygun diye kalitesi dusuk5 mürekkep alınınca püskürtme nozulleri tıkanıp alet çöp oluyor. Bu yüzden lazer yazıcı aldım. Toneri tekrar doldurulabilir ve özellikle toneri ÇİPLİ OLMAYAN model. BROTHER Marka wifili tavsiye ederim. Sadece yazıcı ama.
Selamlar, brother t420w olan tanklı yazıcıyı aldım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bazen haftada 100 sayfa ve üzeri çıktı almam gerekecek, renkli çıktıya da ihtiyacım olacak. Kutusundan 2 adet siyah ve 3 tüp renkli mürekkep çıkıyor, bayağı götüreceğini düşünüyorum.

Selamlar, brother t420w olan tanklı yazıcıyı aldım. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bazen haftada 100 sayfa ve üzeri çıktı almam gerekecek, renkli çıktıya da ihtiyacım olacak. Kutusundan 2 adet siyah ve 3 tüp renkli mürekkep çıkıyor, bayağı götüreceğini düşünüyorum.
BROTHER in renklisi nasıl bilmiyorum. Ama mürekkebi kaliteli almaya devam ettiğiniz sürece sanırım sorun çıkarmaz. BROTHER esasında dikiş makinesi üreten sonrasında farklı ürün gruplarında ürün çıkaran eski bir firma. Japon markasiydi sanırım.

Trend içerikler

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz.

Zevkine göre renk kombinasyonunu belirle

Tam ekran yada dar ekran

Temanızın gövde büyüklüğünü sevkiniz, ihtiyacınıza göre dar yada geniş olarak kulana bilirsiniz.

Izgara yada normal mod

Temanızda forum listeleme yapısını ızgara yapısında yada normal yapıda listemek için kullanabilirsiniz.

Forum arkaplan resimleri

Forum arkaplanlarına eklenmiş olan resimlerinin kontrolü senin elinde, resimleri aç/kapat

Sidebar blogunu kapat/aç

Forumun kalabalığında kurtulmak için sidebar (kenar çubuğunu) açıp/kapatarak gereksiz kalabalıklardan kurtula bilirsiniz.

Yapışkan sidebar kapat/aç

Yapışkan sidebar ile sidebar alanını daha hızlı ve verimli kullanabilirsiniz.

Radius aç/kapat

Blok köşelerinde bulunan kıvrımları kapat/aç bu şekilde tarzını yansıt.

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Geri