- Marka Model Bilgisi
- samsung WW11BB534DAEAH
Merhabalar ;
Konuyla alakalı samsung servisi defalarca eve geldi. İlk önce sorun yok dediler. Sonra şikayetvar'a yazınca kazan sorunlu dediler. Desibel ölçümleri yaptılar , değişim talep ettim. Ancak geri dönüşleri şaşırtıcı şekilde oldu. Değişimlik bişey yok , ücret iadesi yapalım çünkü yeni gelecek makinede bu şekilde gelecek dediler.
Sizce ne yapmalıyım ?
Bu ses ve hareket normal mi ?
www.sikayetvar.com
videoları buraya yükleyemedim.
WW11BB534DAEAH model samsung 11 kg çamaşır makinesi aldım. Aldığım günden beri boş - yarım dolu - tam dolu şekillerde çalışırken özellikle hızlanma anlarında kazan yerinden fırlayacakmış gibi davranıyor. 75 desibelin üzerinde ses çıkarıyor. Kazan kasaya vuruyor ve kapak yerinden çıkacakmış gibi oynuyor.
Konuyla alakalı samsung servisi defalarca eve geldi. İlk önce sorun yok dediler. Sonra şikayetvar'a yazınca kazan sorunlu dediler. Desibel ölçümleri yaptılar , değişim talep ettim. Ancak geri dönüşleri şaşırtıcı şekilde oldu. Değişimlik bişey yok , ücret iadesi yapalım çünkü yeni gelecek makinede bu şekilde gelecek dediler.
Sizce ne yapmalıyım ?
Bu ses ve hareket normal mi ?
Samsung Çamaşır Makinesi Kazan Sorunu
Samsung için yazılan 'Samsung Çamaşır Makinesi Kazan Sorunu' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Samsung hakkında şikayet yazmak için tıklayın!
videoları buraya yükleyemedim.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: